22Bet - Fogadások 22Bet vélemények - bevezető gondolatok
ELŐNYÖK
- Kedvező bónuszok
- Magyar nyelvű oldal
- Élő fogadás és rengeteg esemény
KORLÁTOK
- Nincs magyar ügyfélszolgálat
- Lassú kifizetések

22Bet vélemények – bevezető gondolatok

A 22Bet sportfogadás egy olyan, kifejezetten fiatal online bukméker és kaszinó oldal, ahol magyar játékosokat is szívesen fogadnak. Nemzetközi vizekről Magyarországra is beevező, sportfogadás mellett sok egyéb szerencsejátékot is kínáló honlapot a Curacao szigetén kiváltott engedéllyel rendelkező Techsolutions Group NV üzemelteti. Ez a cég több hasonló oldalt is üzemeltet, igazából lényegi különbség nincsen köztük, mi itt a Fogadások oldalon alaposan körül néztünk, és úgy láttuk, hogy általában megbíznak az emberek ebben a cégben. Ez azt jelenti, hogy nem túl gyakoriak a kifizetési vagy egyéb gondok. Nézzük meg tehát, hogy milyen lehetőségeket kínál magyar játékosainak a 22Bet!

22Bet háttér és engedélyek

A 22Bet nem rendelkezik magyar hatósági engedéllyel, ami miatt korábban alternatív linkre volt szükség az eléréshez. Ma már ez szerencsére nem így van, közvetlen, minden gond nélkül megnyithatod a honlapot, illetve az alkalmazást is letöltheted. A törvényes felügyelet a curacaoi hatóságok látják el, tehát vita esetén maximum angolul, vagy más, szélesebb körben beszélt nyelven kérhetsz segítséget. Magyar játékosok számára az oldal használata legális, a nyereményeket kivehetik, nem szankcionálhatók a játékosok.

22Bet bónusz és promóciók

A 22Bet sportfogadás bónusz – Üdvözlő bónusz

Előnyök:

 • Minden magyar játékos igénybe veheti, aki először regisztrál az oldalra
 • Skrill és Neteller befizetéssel is igényelhető
 • Viszonylag könnyen teljesíthető kijátszási feltételek

Hátrányok:

 • Kriptovalutával nem vehető igénybe

Az 22Bet sportfogadás új játékosokat üdvözlő bónusza elég egyszerű: az első befizetésedhez bónuszpénzként hozzáad ugyanannyit, tehát egy 100%-os megfeleltetési bónuszról van szó. A minimum 320 Ft, a maximum pedig 35.000 Ft. Minden új játékos igényelheti ezt az ajánlatot, magyarok is, így hát érdemes lehet meggondolni. Lényegében ingyen fogadásként tudod felhasználni a bónusz összeget. Ahhoz, hogy a nyereményeket kiválthasd, a bónusz ötszörösének megfelelő összeget kell legalább három eseményt tartalmazó (legalább 1,40 szorzóval) gyűjtőfogadásokat kell tenned. Tehát: ha kaptál 10.000 Ft bónuszt, akkor 50.000 forintnyit kell fogadnod ahhoz, hogy a bónuszból származó összeget kivehesd. Szerintünk ez nem olyan szigorú kitétel, különösen, ha a kaszinókra jellemző befizetés és bónusz összegének negyvenszeres megforgatását írják elő.

22Bet Péntek újratöltve promóció

Minden pénteken a megtett befizetéseiddel kérhetsz egy 100%-os megfeleltetéses bónuszt, maximum 30,000 Ft értékben. A bónusz kivételének a feltételei egy kicsit kedvezőbbek, igaz itt van egy időkeret is: 3x kell megforgatni a bónusz összeget sportfogadásokban, 24 órán belül. Csak gyűjtőfogadások érvényesek, minimum 3, 1,4-es szorzóval megjátszott eseménnyel. További kitétel, hogy csak olyan játékosok vehetnék részt a promócióban, akik naponta tranzakciókat indítanak, azaz fogadnak az oldalon.

Visszatérítési bónusz

A 22Bet egy 0,3%-os heti visszatérítési bónuszt kínál minden fogadónak, aki rendszeresen használja az oldalt. Keddenként írják jóvá, a minimum érték 350 Ft, a maximum 350.000 Ft. Ahhoz, hogy részesülj a bónuszból, minimum 1.50-es szorzóval kell egy fogadást tenned.

Promóciók gyűjtőfogadásokhoz

 1. Gyűjtőfogadások felturbózása: olyan gyűjtőfogadásokra veheted igénybe, amelyekben 7 vagy több eseményt jelöltél meg. Ha csak egy veszít, akkor a fogadás tétjétől függően bónuszpontokat kaphatsz.
 2. A nap gyűjtőfogadása: előre összeállított gyűjtőfogadások közül választhatsz, és ha nyersz, akkor a 22Bet még +10%ot hozzáad a szorzóhoz.

22Bet Sportfogadás felhasználói felület

Meglátogatva a 22Bet oldalát lényegében amit ott látsz, az ugyanaz, mint amit bejelentkezés után láthatsz. Felül van egy menüsor, a lap többi része pedig három oszlopra van osztva:

 • Bal oldal: Itt láthatod a sportágakat felsorolva, illetve kiemelésre kerültek a Top Meccsek, a Top bajnokságok és az élő események. Ugyanitt van gy kereső mező is.
 • Középső sáv: Ha bal oldalon kiválasztasz egy sportágat, középen láthatod a fogadásra alkalmas eseményeket. Egy-egy mérkőzés akár kétszáz lehetőség közül is választhatsz, hiszen nem csak arra fogadhatsz, hogy ki nyer, hanem akár már arra is, hogy mennyi lesz az összpontszám, lesz-e hosszabítás, vagy akár arra is, hogy adott negyedet ki nyer.
 • Jobb oldali sáv: Amit a középső területen kiválasztasz, az itt kerül fel a fogadási szelvényedre. A 22Bet fogadásépítő hazsnálata egyszerű: kiválasztod az eseményeket és szorzókat, beírod a tétet, és elvégzed a beállításokat (pl.: automax, szorzók változásánál mit tegyen a rendszer, illetve hogy milyen típusú legyen a fogadás: Gyűjtő, lucky, lánc, anti-gyűjtő, patent, vagy 22bet kombinált fogadás.

Összességében véve pofonegyszerű a fogadások megtétele, így biztos, hogy nem fog különösebb gondot okozni az oldal használata akkor sem, ha esetleg új vagy az online fogadások világában. A 22Bet élő fogadás egyébként nagyon jól működik, érdemes kipróbálni.

22Bet app sportfogadásokhoz

Mobiltelefonról és tabletekről kétféleképpen érheted el a 22Bet sportfogadás szolgáltatásait: böngészőből megnyitva, vagy az alkalmazást letöltve. A böngészőben lényegében ugyanazt az oldalt érheted el, mint számítógépen, és mivel reszponzív, az elrendezés a készüléked képernyőjének méretéhez igazodik. Használata egyszerű, és ami még egy jó pont számunkra, hogy a kaszinószekcióban elérhető játékok nagy része is tökéletesen működik.

Mind a Google Play Áruházból, mind pedig az App Store-ból letölthető a 22Bet app, ami ingyenesen használható, és teljes hozzáférést biztosít a felhasználói fiókodhoz. Az alkalmazásban elérheted a fogadási funkciókat, a kaszinó szekciót, promóciókat és a fizetési lehetőségeket is. A letöltést követően csak be kell jelentkezned, és már használhatod is az alkalmazást.

22Bet sportfogadás – Események és sportágak

A világ minden táján zajlanak sportesemények, és ezek jelentős része elérhető a 22Bet oldalán is, tehát tudsz rájuk fogadni. Oké, lehet hogy az afrikai futball ligák annyira nem érdekelnek, de szinte biztos, hogy mondjuk az Australian Open számos izgalmat és meglepetést hoz még. Több ezer liga és bajnokság érhető el, olyan sportokat is ideértve, mint a lacrosse, curling vagy a hurling. Sportokon kívül lehet időjárásra és akár politikai eredményekre is fogadni.

Pénzügyek és ügyfélszolgálat 22Bet oldalán

Befizetési módszerek:

 • Bankkártya: MasterCard, Visa
 • E-pénztárcák: Skrill, Perfect Money, Jeton Wallet, Netellerű
 • Pre-Paid kártyák: PaysafeCard
 • Banki utalás: Rapid Transfer rendszeren keresztül
 • Kriptovaluták: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Ethereum és így tovább.

A 22Bet kifizetés nagyjából ugyanezeken a csatornákon zajlik, ha elvégezted az ügyfél-hitelesítést, akkor viszonylag hamar megkaphatod a pénzed. Érdemes olyan befizetési módszer használni, ami kétirányú (pl.: e-pénztárcák, banki utalás, kriptovaluták), így nem kell még külön bajlódnod egy újabb felülettel.

Az ügyfélszolgálatot csevegőn keresztül és emailben érheted el, elsősorban angol nyelven, de legalább 0-24-ben.

22Bet vélemények összegzése

Megnéztük azt is, hogy a weben mit írnak erről az oldalról. Mi úgy találtuk, hogy néhány alkalmi problémától eltekintve egy stabil, megbízható sportfogadás oldal a 22Bet, így javasolt a kipróbálása. A 22bet élő fogadás funkciót is kínál, és a bónuszokkal együtt elég hosszú ideig lekötheti a figyelmed. Próbáld ki a 22Bet ingyenes fogadás bónuszait is ha csatlakozol az oldalhoz és megteszed az első befizetésed!

 

 

5,0 rating

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük