A Wise pénz fogadás előnyei és hátrányai - Fogadások

Wise sportfogadás

A 2011-ben alapított Wise egy online pénzátutalási szolgáltatás, amely eltér a legtöbb befizetési módszertől a mai piacon. Egyedülállóvá teszi, hogy több mint 750 pénznemet támogat, és a cég határok nélküli számla opciója 40 pénznemet támogat világszerte. Így ha például egy magyar bankszámláról szeretnél pénzt utalni egy webes kaszinóba, vagy pénzátutalást indítanál külföldi számlára, a Wise vonzó befizetési lehetőség lehet.

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP

Wise Sportfogadás

A Wise-fiók létrehozása egyszerű. A weboldal jobb felső sarkában egy „Regisztráció” nevű menüpontot találsz. Miután erre ráklikkeltél, a folyamat a következőképpen zajlik:

 1. Válaszd ki a a személyes fiók létrehozását.
 2. Add meg az e-mail címed, generálj jelszót, és add meg a lakóhelyed szerinti országot.
 3. A következő oldalon válaszd ki az összes okot, amiért TransferWise-fiókot szeretne létrehozni. Ezeket később megváltoztathatod.
 4. Add meg a teljes neved, töltsd ki születési dátumod, mobilszámod és lakcímed.
 5. Ellenőrizd a telefonszámot.
 6. Ha mindezt megtetted, a dashboard lapra, az irányítópultra kerülsz.

Ahhoz, hogy a Wise sportfogadás oldalon való befizetésre is használható legyen, létre kell hoznod egy fiókot a kedvenc online fogadás oldaladon. Ezután lesz lehetőséged pénzt befizetni. Látni fogsz egy MasterCarddal történő fogadási lehetőséget, amelyhez használhatod a TransferWise kártyádat. Válaszd ezt, válaszd ki, hogy mennyit szeretnél befizetni, és add meg a kártyaadataidat. Ha a TransferWise jóváhagyja a tranzakciót, azonnal meg kell kapnod a pénzedet.

Ne feledd, hogy a TransferWise általános szerződési feltételei szerint az Elfogadható felhasználási irányelvek 1.2.1. szakasza szerint a szerencsejáték-tranzakciók a Wise belátása szerint történnek.

A Wise sportfogadás és Wise befizetéssel történő online szerencsejátékokról szóló útmutatónkban a Fogadások csapata következőket mutatjuk be:

 • A Wise sportfogadás előnyei és hátrányai
 • Hogyan működik a Wise fizetés fogadási oldalakon, és hogyan kezelik a befizetéseket.
 • Hogyan veheted ki a nyereményed egy online bukméker oldalról a TransferWise használatával
 • TransferWise biztonság és védelem

A Wise sportfogadás külföldi oldalakon

Ha online szeretnél fogadni a Wise segítségével, akkor olyan biztonságos fogadóportál kell neked , amely gyorsan feldolgozza a Wise befizetéseket és kifizetéseket. Azonban bármennyire is zökkenőmentes a bankszámlád szinkronizálása a Wise valutaváltó platformmal, azt tapasztalhatod, hogy a Wise és a kedvenc kaszinód közötti közvetlen peer-to-peer befizetések kissé korlátozottak lehetnek. Ha ez a helyzet, javasoljuk, hogy nézd meg az alternatívákat.

A szolgáltatás egy olyan előnyt biztosít a fogadoportal új felhasználói számára, hogy ha a kiválasztott oldal csak bizonyos pénznemeket fogad el, akkor létrehozhatsu egy Wise számlát, és átválthatja a pénzed arra a pénznemre, amelyet a bukméker elfogad. Így, bár nem biztos, hogy közvetlenül a Wise-ről tudsz befizetni egy kaszinószámlára, a platform lehetővé teszi, hogy az elfogadott pénzt alacsony árfolyamon kapd meg.

A Wise pénz fogadás előnyei és hátrányai

Mint a legtöbb fogadási oldal esetében, a Wise használatával történő befizetésnek is vannak előnyei és hátrányai. A Wise-t befizetési lehetőségként kínáló oldalak korlátozott száma miatt szeretjük népszerűsíteni az általunk ajánlott egy fizetési módszereket, mint a Bitcoin vagy a Neteller. Hogy miért? A feldolgozási idő villámgyors, biztonságos és általában a különböző bónuszok és promóciókban. Csak mindenképpen jegyezd meg a Wise sportfogadás minimális befizetési és kifizetési összegeit, vagy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a részletekért.

Előnyök

 • Több pénznemben vezetett számlák kezelése
 • Olcsóbb árfolyamok
 • Biztonságos és szabályozott
 • Iparági vezető
 • Nemzetközi számlák

Hátrányok

 • Korlátozott kaszinó lehetőségek
 • Ismeretlen banki díjak

Wise Sportfogadás – Befizetések

 1. Válassz egy olyan bukmékert, ami elfogadja a Wise játékok és fogadásra való használatát

Néhány országban a szerencsejáték-oldalak korlátozottak lehetnek, de világszerte a Wise egy megbízható és elismert márka, magyar felhasználóknak is van lehetősége használni. Érdemes lehet előre tájékozódni arról, hogy a Wise mint fizetési mód elérhető-e a kiszemelt oldalon. A legmegbízhatóbb online bukmékerekről szóló alapos értékeléseinket is megnézheted.

 1. Látogass el a pénzügy/bankolás lapra, és a befizetési lehetőségeknél válasszd a Wise-t

A Wise sportfogadás oldalakon való használatához szinte a regisztrációd követően azonnal hozzáférsz. A pénzügyekkel kapcsolatos menüont általában a főmenüben, vagy a felső navigációs sávban található meg. Itt többek között megtalálod majd a Wise befizetést is.

 1. Hitelesítsd a befizetést.

A Wise számládon keresztül automatikusan a kaszinó által preferált pénznemben történik a befizetés. A Wise egyik nagyon fontos előnye, hogy a hagyományos, középárfolyamon való átváltás és a magas tranzakciós díjak helyett kedvező áron történik az átutalás. Tehát ha te beírsz 3500 Forintot, akkor kb. 10 Euró lesz jóváírva az egyenlegeden. Ez fordítva is igaz, az Euróban kifizettetett összeget te már forintban kapod meg.

Wise sportfogadás: fontos információ a fogadó félről.

Amikor egy online bukmékernél, vagy kaszinó oldalon a Wise befizetést használod, akkor előfordulhat, hogy nem a kaszinó neve jelenik meg a fogadó fél részéről. Emiatt nem kell megijedni, nem ment rossz helyre a pénzed, mindössze annyi történt, hogy az oldalt üzemeltető anyacég adatai jelennek meg.

Hogyan kérheted ki a nyereményeid Wise segítségével?

Kerestél egy kis pénzt, és készen állsz a kifizetésre? Menj a sportfogadási oldal kifizetési lapjára (valószínűleg ugyanott van, mint ahol a befizetéseket indítottad), írd be az összeget, amit át szeretnél utalni, majd válaszd a Wise-t, mint a kívánt kifizetési módot.

Ügyfélazonosítás

Ahhoz, hogy kifizetést tudj indítani, mindenképpen szükség van a személyazonosságod megerősítésére. Ehhez ki kell töltened majd egy online űrlapot, illetve el kell küldeni a személyid beszkennelt képét, és egy banki kivonatot vagy közüzemi számlát a címed igazolására. Ezt egyszer kell elvégezned, utána már gond nélkül kérhetsz kifizetést. Modernebb helyeken akár azt is megteheted, hogy webkamerán keresztül bejelentkezel és úgy mutatod fel az igazolványod.

Gyors kifizetés

Ha elindítottad a kifizetést, első alkalommal 1-2 napot igénybe vehet a feldolgozás, különösen akkor, ha még nem volt meg az azonosítás. A kérelmed jóváhagyása után nagyjából 2 nap, mire az átutalás megtörténik. Fogadási oldalaknál igazából oldalanként eltérő, hogy a kifizetési kérelmek feldolgozása mennyi idő. Van, ahol azonnal indítják a fizetést, van ahol „kézzel” ellenőrzik a dolgokat és csak utána indítják a pénzed.

A Wise használata online fogadáshoz: Biztonság és védelem

A Wise-t a Financial Conduct Authority a 2011-es Elektronikus Pénzügyi Szabályzat alapján engedélyezte elektronikus pénzek kibocsátására. Az oldal SSL-védett, ami azt jelenti, hogy a valutaváltás és/vagy a kaszinóba történő befizetés során továbbított személyes és pénzügyi adatok biztonságban vannak a potenciális hackerektől vagy kiberbűnözőktől.

Összegezve

A Wise egy olyan fizetési rendszer, ami a bankoknál kedvezőbb átváltási arányokat kínál, és amely jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy gyors és kedvező utalási lehetőség álljon rendelkezésedre.

 

5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft