Hogyan fogadj online - Fogadások

Hogyan fogadj online

Útmutató a sportfogadás online világához

Érdekel a sport? Szoktál foci-, kosárlabda-, kézilabda meccset, Forma-1-es futamot, lóversenyt, MMA-mérkőzéseket nézni? És szeretnéd készpénzre váltani a hobbidat? Nos, akkor jó helyen jársz! Ha szeretnéd tudni, hogyan fogadj online, olvass tovább! Ebben a cikkben megismerkedhetsz az online sportfogadás világával, megtudhatod, hogyan fogadj online, és egyáltalán: elsajátíthatod a fogadás minden csínját-bínját.

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
Bónusz legfeljebb:
100 EUR
Üdvözlő csomag
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
100%-os üdvözlő bónusz
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
+ 170 Ingyen Pörgetések
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF

Bár a sportfogadást sokan a szerencsejátékokkal veszik egy kalap alá, de azért ezek nem teljesen rokonértelmű szavak. A szerencsejátékok esetében a játékos pusztán csak a szerencsére hagyatkozik, semmilyen módon, semmilyen módszerrel nem tudja kiszámítani, hogy a rulettkerék melyik zsebében fog megállni a pörgő golyó, milyen lap fog az osztóhoz kerülni és milyen őhozzá, vagy milyen ábráknál áll meg a játékgép tárcsája.

Ezzel szemben a sportfogadás és az online sportfogadás nem pusztán a szerencséről szól. Magad is tudod, hogy egy-egy focimeccs kimenetelét nagyban befolyásolja, hogy milyen összetételben állnak ki a csapatok, a Forma-1-en döntő lehet például a kerékcsere időpontja, az MMA-mérkőzések esetében a versenyző felkészültsége, összeszedettsége és így tovább – és ezeket a tényezőket mind-mind lehet előre tudni, tehát az online fogadás végeredménye kalkulálható, legalábbis valamennyire.

Ennek ellenére minden sportfogadás, minden online sportfogadás esetében is szükség van szerencsére. Általában minden játékos és versenyző győzni megy a meccsre, de csak az egyikük győzhet. Van, hogy az, amelyik jobb erőnléttel, okosabban, jobb taktikával játszott – és van, hogy az, amelyiknek nagyobb szerencséje volt. Egy meccs, egy verseny kimenetelét rengeteg minden befolyásolhatja, ezért sosem szabad elfelejtened, hogy a fogadás mindig, minden előzetes kalkuláció ellenére is függ a szerencsétől. 

Ezért az online sportfogadás esetében is mindig érvényes az aranyszabály, hogy csak azt az összeget tedd fel tétként, amelynek elvesztését megengedheted magadnak! Ha pedig úgy érzed, hogy az online fogadás már nem csak játékként van jelen az életedben, feltétlenül kérj segítséget akár az sportfogadás online oldalakon található linkeken, akár más módon.

Tippek és trükkök: hogyan fogadj online?

Ha átrágtad magadat a hegyibeszéden, akkor biztosan tényleg szeretnéd tudni, hogy hogyan fogadj online. Magad is hamar rá fogsz jönni, hogy a fogadás online változata nem is olyan bonyolult, sőt, egy kis gyakorlással pompásan elsajátítható, és sokkal több változatban, sokkal több fogadási piacon, ezért persze sokkal több nyereséggel is űzhető, mint a hagyományos fogadások.

Ha már foglalkoztat egy ideje a kérdés, hogy hogyan fogadj online, akkor talán már nézelődtél is az online sportfogadás különböző oldalain. Észrevehetted, hogy az egyes oldalak ugyanazt a meccset más-más szorzóval, más oddsokkal kínálják fogadásra. Ezért érdemes különböző oldalakon is felhasználói fiókot nyitnod, nehogy lemaradj a legjobb oddsokról. Arról nem is beszélve, hogy minden online sportfogadási oldalnak más és más a sportkínálata, más az erőssége, érdemes ezeket is kitapasztalnod.

Az oddsok követése mellett ahhoz, hogy hogyan fogadj online, nagyon fontosak a tippek is. Nézz körül az interneten, találd meg a legokosabb, leghiggadtabb és legjobban számító tippmestereket, így még több örömöd telik majd az online fogadásokban.

Az online fogadás különféle lehetőségei

Ahhoz, hogy tudd, hogyan fogadj online, ismerned kell az online fogadások különféle lehetőségeit. Az online fogadások során tehetsz egyszeri téteket, kombinált fogadásokat és akár többszörös fogadásokat is.

Az egyszeri tétek viszonylag egyszerű fogadások: egyetlen mérkőzés esetében tippeled meg a mérkőzés végeredményét, ez kerül a szelvényre. Ha eltalálod, az oddsokkal számított nyereményedet az oldal jóváírja a számládon.

A kombinált fogadások már kicsivel bonyolultabbak, de ha tudni akarod, hogy hogyan fogadj online, akkor ezekkel is meg kell ismerkedned. A kombinált fogadások során egyetlen szelvényen több mérkőzés vagy verseny végeredményére is fogadsz. Minél több mérkőzésre fogadsz, annál többet nyerhetsz. Ha mindegyik tipped bejön, jó sok pénzt nyerhetsz – ám ha csak egy tippet is elrontottál, máris buktad az egész szelvényt.

A többszörös fogadások pedig a kombinált fogadások egy bonyolultabb változata. Kombinált fogadások esetén is több mérkőzésre fogadhatsz, és ennek függvényében növekszik a kilátásba helyezett nyeremény is, ám ebben az esetben akkor is nyersz, ha egy, két vagy több eseményre rosszul tippeltél.

A többszörös fogadásokkal inkább csak akkor foglalkozz, ha már jól tudod, hogy hogyan fogadj online, előbb ismerd meg az oldalakat, tapasztald ki a fogadási piacokat.

Az élő fogadás bemutatása

Amikor körülnézel az online fogadási oldalakon, biztosan több helyen is láttad az „élő fogadás” lehetőséget. Érdekel, hogy hogyan fogadj online élőben?

Ez egy nagyon izgalmas fogadási forma, mindenképpen érdemes olyan oldalon regisztrálnod, amelyiken van ilyen lehetőség. A meccsekre lehet előre fogadni, tehát a meccs kezdete előtt, a tippmester tippjei vagy a saját számításaid, megérzéseid alapján. Viszont amint megkezdődik a meccs, máris kiderülhet egy csomó minden, amit nem vettél figyelembe! Lehet, hogy éppen szakad az eső, vagy az egyik csapat más összeállításban állt ki, mint ahogyan te tippelted, esetleg fantasztikusan jó napja van a csapatodnak: ilyenkor, a meccs kezdete után köthetsz élő fogadást a meccs eseményeire.

Fogadás egy online sportfogadás oldalon

És végül már csak az van hátra, hogy elmondjuk, pontosan hogyan fogadj online egy online sportfogadás oldalon.

Először válaszd ki az oldalt, amelyiken szeretnél fogadni. A választásnál több szempontot is figyelembe vehetsz, a legfontosabb természetesen az, hogy legális oldalon regisztrálj. Nézz körül az internetes portálokon, több helyen is találhatsz a sportfogadóoldalakat elemző és összehasonlító cikkeket! És persze nyugodtan regisztrálhatsz több oldalra is, ezt igazán nem tiltja semmi.

A regisztráció folyamata általában nem bonyolult ezeken az oldalakon. Ügyelj arra, hogy mindig pontosan add meg az adataidat, mert amikor kifizetésre kerül a sor, valószínűleg igazolnod kell majd az adataid valódiságát, és egy kisebb elírás is hetekig tartó levelezést eredményezhet az ügyfélszolgálattal.

Ha már kész a fiókod és hitelesítetted is a megadott e-mail címedre érkező, hitelesítő e-mailben található linkkel, akkor ideje teljesíteni az első befizetésedet. Bármelyik oldalon több lehetőséget is fogsz erre találni, válaszd ki a neked legszimpatikusabbat, de közben tartsd szem előtt, hogy a kifizetések legegyszerűbben úgy teljesülnek, ha ugyanazon a módon igényeled őket, ahogyan a befizetést teljesítetted, tehát lehetőség szerint érdemes olyan befizetési módot választanod, amelyiken kifizetést is igényelhetsz.

Ezek után jöhet a fogadás! Ezt általában a „Sport” lehetőségre kattintva találod az oldalon, itt jelenik meg a fogadható játékok listája. Válaszd ki azt a játékot, amiben fogadni szeretnél, legyen az valódi sport, virtuális vagy e-sport, majd a játéktípusra kattintva válaszd ki a mérkőzést, amire tétet szeretnél tenni, és végül tedd fel a tétet vagy a téteket.

És most, hogy már tudod, hogyan fogadj online, nincs más hátra, mint okosan és higgadtan játszani. Sok szerencsét!

 

5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft