Astropay fogadás: erről olvashatsz ezen az oldalon

Astropay fogadás

A kérdésre, hogy mi az Astropay, egyszerű a válasz. Ez egy gyorsan növekvő fizetési módszer az online fogadásokhoz. Pontosabban egy virtuális előre fizetett kártya, amely megbízható lehetőségnek tekinthető a gyors és egyszerű befizetésekhez, nulla díjjal. Az Astropay fogadási oldalak radar alatti tevékenységet és a helyi pénznemben való játék elérhetőségét kínálják.

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP

A 2009-ben alapított, az Egyesült Királyságban és Brazíliában irodákkal rendelkező Astropay több mint 2 millió felhasználóval rendelkezik Ázsiában, Afrikában és Latin-Amerikában. Legelterjedtebb Brazíliában, Indiában és Japánban. Ugyanakkor a játékosok több mint 200 fizetési móddal, például Neteller és Skrill és hitelkártyával vásárolhatnak Astropay kártyát.

Astropay fogadás: erről olvashatsz ezen az oldalon

Az Astropay segítségével történő online fogadás lehetővé teszi az egyszerű és biztonságos befizetéseket számos pénznemben, valamint az üdvözlő bónusz igénybevételére való jogosultságot számos bukmékernél. A következő részekben az Astropay használatával történő fogadás minden aspektusát közelebbről megvizsgáljuk, mint például:

 • Az Astropay kártya használatának teljes körű útmutatója
 • Az összes előny és hátrány az Astropay használatával kapcsolatban
 • Hogyan fogadhatsz Astropay sportfogadás oldalakon

Az Astropay használata

Az Astropay egy könnyen használható weboldallal rendelkezik, amely lehetővé teszi a fiók létrehozását és a gyors és egyszerű befizetések folytatását. Ez könnyen megtehető az alábbi lépések követésével:

 1. Látogass el az Astropay.com oldalra, és kattints az oldal közepén található Start gombra.
 2. Add meg a telefonszámod, majd írd be a kapott hat számjegyű kódot.
 3. Kattints a Regisztráció gombra, és add meg a kért adatokat.
 4. Miután létrehoztad a fiókod fel is töltheted az egyenleged. Válassz az igényeidnek megfelelő, különböző összegű lehetőségek közül. Olyan fix összegek állnak rendelkezésre, mint 15,25,100 €, de lehetőséged van arra is, hogy személyre szabd a feltöltés összegét.
 5. Ezután válassz egy befizetési lehetőséget az AstroPay számládnak a feltöltéséhez. Számos fizetési mód, mint például a Neteller, Skrill és Google Pay áll rendelkezésre a virtuális kártyád megvásárlásához.
 6. Hagyd jóvá a befizetést, és már végeztél is, az Astropay fogadás egyenleg feltöltésére is felhasználható innentől kezdve.

 

Ami az Astropay fogadás oldalakon történő befizetést illeti, az eljárás ismét gyors és barátságos.

 • Jelentkezz be az Astropay pénz fogadás lehetőségét adó bukmékerhez.
 • Válasszd ki az Astropay magyar fizetési módot
 • Add meg a befizetni kívánt összeget, ezután az Astropay oldalon hajtsd végre a tranzakció.

Az Astropay fizetés nem biztos, hogy elérhető kifizetési módként az adott oldalon, így lehet, hogy mégis szükség lesz arra, hogy egy másik fizetési módot használj. A banki utalás és a Neteller itthon is működik, illetve lentebb bemutatunk még néhány alternatívát.

Az Astropay fogadás előnyei

Minden fogadónak számtalan oka van arra, hogy az Astropay fogadási oldalakat válassza. Ezek közül néhány a következő:

✔ Azonnali befizetések: A kifizetések azonnal és biztonságosan mennek át. Ráadásul a visszautasítás lehetősége közel nulla.

✔ Kiváló biztonsági protokollok: SSL-tanúsítással és kétlépcsős hitelesítéssel biztos, hogy pénzeszközei mindig védve vannak.

✔ Nagyobb valószínűséggel kap üdvözlő bónuszt: Szinte minden Astropay fogadási oldal is kínál üdvözlő bónuszt, míg más pénztárcáknál ez nem így van.

✔ Többféle módon töltheti fel a számláját: Több mint 200 különböző módon töltheti fel biztonságosan a számláját.

✔ Radar alatti tranzakciók: Lehetősége van arra, hogy banki adatok megadása nélkül fizessen be a bukmékerének, hiszen csak az Astropay azonosítószámára van szüksége.

✔ Nincs díj a befizetéseknél: A befizetéskor és a kártyavásárláskor az az előnye, hogy az Astropay kártyadíjak 0%-osak.

✔ Számos pénznemben elérhető: EUR, GBP, NGN, INR, USD – ez csak néhány a 16 különböző pénznem közül, amelyeket az Astropay támogat.

✔ Ingyenes mobilalkalmazás: Az egyszerűen használható Astropay alkalmazás lehetővé teszi, hogy útközben is nyomon követhesd tevékenységed. Az Astropay kártyaalkalmazás könnyen letölthető, elérhető az iOS és a Google Play áruházakban.

Az Astropay fogadás hátrányai

Mint minden más online fizetési módnak, az Astropaynek is vannak hátrányai, például az elérhetőségi problémák és az a tény, hogy egyes bukmékerek nem engedélyezik a kifizetéseket.

❌ Korlátozott elérhetőség a bukmékerek számára: Bár az Astropay egy gyorsan növekvő fizetési mód, sok fogadóiroda még mindig nem fogadja el befizetési módként.

❌ Kifizetési korlátozások több sportfogadóirodában: A legjelentősebb probléma, ha Astropayjel fogadsz, hogy egyes bukmékerek nem biztosítanak lehetőséget a kifizetésre. Ehelyett a játékosoknak alternatív módszert kell találniuk, amelyek gyakran díjakat alkalmaznak. A legjobb megoldás egy olyan pénztárcára történő kifizetés, mint a Neteller. A banki átutalás is egy lehetőség, de magasabb díjakkal jár.

❌ Csak 6 nyelven érhető el: Az Astropay oldala egyelőre csak angol, portugál és spanyol, japán és török nyelven érhető el. Mivel a cég terjeszkedik, valószínűleg hamarosan több nyelv is elérhető lesz.

❌ Az AstroPay kártyák lejárati idővel rendelkeznek: az Astropay játékok vásárlására felhasználható ajándékkártyák generálásra is használható, de a virtuális bankkártyák, amelyeket generálhatsz, ugyanúgy rendelkeznke lejárati idővel, mint egy hagyományos kártya. Ha ez lejár, a pénzed már nem kapod vissza.

Most, hogy az Astropay fogadások összes előnyét és hátrányát megismerted, feltétlenül ellenőrizd, hogy neked milyen befizetési lehetőséget biztosít. A következőkben a Fogadások csapata jóvoltából megtudhatod, hogy az Astropay hogyan illeszkedik más fizetési módokhoz.

Astropay alternatívák

Még ha az Astropay bukmékerek elérhetőek Magyarországon, mindig jó, ha vannak alternatív fizetési módok. Ezért kiválasztottunk néhányat a legjobb lehetőségek közül, amelyek pótolják az Astropay néhány hiányosságát.

PayPal

A PayPal valószínűleg a leggyakrabban használt pénztárca, ha online fizetésekről van szó. Több pénznemben és számos országban elérhető, a magas limitekkel együtt alkotnák a PayPal fogadási oldalak legjelentősebb előnyeit. A PayPalnak azonban nincs VIP-programja, és az előre fizetett kártya csak az amerikai játékosok számára érhető el. Illetve elég nagyon hátrány, hogy bár számtalan helyen elfogadják, a fogadási oldalak nem engedik magyaroknak a PP használatát.

Paysafe Group

Az online szerencsejátékok leghíresebb előre fizetett utalványáról és pénztárcáiról beszélünk. A Paysafe bukmékerek azonnali fizetéseket tesznek lehetővé, és nem számítanak fel díjat a tranzakciókra. Ugyanakkor egy könnyen kezelhető mobilalkalmazás biztosítja, hogy a játékosok útközben is befizethetnek kedvenc fogadási oldalukon. Másrészt nincs jutalmazási program, és nem a legjobb választás a nagy összegű befizetésekhez. A Neteller ezzel szemben kínál hűségprogramot, ki-be fizetési lehetőséget, és több exkluzív promóciót is. Úgy láttuk, hogy a Skrill a sportfogadó oldalak részéről kezd kiszorulni a magyar játékosok számára engedélyezett fizetési módok közül.

Astropay Fogadás – összegzés

Mi is kell egy jó fogadási körhöz? Minimum egy sportfogadás újság a legújabb tippekkel és egy jó bukméker oldal. Szerencsére a sportfogadás tippek online is elérhetők, az Astropay pedig széles körben alkalmazható fizetési módszer. Ha érdekel, próbáld ki a top online fogadási oldalaknál.

 

5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft