V-sport fogadás - Fogadások - 2023 - Fogadasok.com

V-sport fogadás

Ismerkedj meg a v-sport vadonatúj világával

Ebben a cikkben a v-sport, vagyis a virtuális sport világát fogjuk bemutatni. Most találkozol vele először? Vagy talán már láttad ezt a fura szót itt-ott, a lottózó ablakában kiírva, vagy a kedvenc sportfogadás-oldaladon? Esetleg már lelkes használó vagy, és a kisujjadban van a v sport fogadás világa?

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP

Akárhogy is, érdemes tovább olvasnod, mert ebben a cikkben nagyon sok érdekes információt szedtünk össze a v-sportról és a v sport fogadásokról.

Mi is ez a v sport fogadás?

Először is, fontos tisztázni a fogalmakat. A sportfogadásoldalakon általában egymás mellett szerepelnek az e-sportok és a v-sportok, amiből látható, hogy nem egy dolog két változatáról, hanem két külön dologról van szó – de miben más a v-sport, mint az e-sport?

Nem bonyolult a válasz: az e-sportot, mint például a LoL-t, a CS:GO-t vagy az e-focit emberek játszák, virtuális felületeten, tehát az e-sportfogadás kimenetelében benne van az „emberi tényező”, ennél fogva itt vannak erősebb és gyengébb játékosok, ami alapján nagyjából lehet kalkulálni egy-egy összecsapás eredményét.

Ezzel szemben a v-sport teljes mértékben virtuális alapon zajlik, egy-egy v-sportesemény kimenetelét egyáltalán nem befolyásolja az „emberi tényező”, csakis egy RNG, vagyis egy véletlenszám-generátor. Ebből a szempontból a v-sportok közelebb állnak a kaszinójátékokhoz, mint az e- vagy a valódi sportokhoz. Hogy a v sport fogadás mégis több hasonlóságot mutasson a sportfogadással, az RNG a csapatok vagy a játékosok elért eredményei alapján súlyozza a véletlenszámokat, úgyszólván egy saját, belső hendikeppel látja el őket. Így a valódi játékosokhoz hasonlóan a gyakrabban nyerő csapatokra, vagy játékosokra alacsonyabb odds-okkal fogadhatsz, azokra pedig, akik az eredmények v-sport véletlenszám-generátora alapján ritkábban nyernek, jobb szorzókat kapsz.

Miért jó a v-sport?

Ezek után talán elgondolkoztál azon, hogy mitől olyan érdekes a v sport fogadás? Nos, akkor elmondjuk neked: a v-sport gyors, pörgős, egy-egy menet, szett vagy futam ritkán tart öt percnél tovább, ez alatt azonban a csillagos égig fokozódhat a feszültség, és csak úgy tombol az adrenalin az ereidben. Ráadásul a v-sportok játékosai nem fáradnak el, nem mennek edzőtáborba és nem tartanak pihenőket sem, sőt, még szezonok sincsenek benne: a v-sportot télen-nyáron, éjjel-nappal játszhatod, méghozzá onnan, ahonnan éppen akarod, mivel a legtöbb sportfogadásoldal mobilfelületről is elérhetővé teszi a v-sportok közvetítését. Sőt, mobil felületről sokkal könnyebb megkötni a v-sport élő fogadást, mint a hagyományos sporteseményre leadott fogadást, hiszen a valódi sporteseményt és a hozzá tartozó szorzók változását nem nagyon lehet a mobileszköz kisméretű képernyőjén követni, míg a v-sport esetében a játék közvetítését és az odds-okat kifejezetten a mobileszköz képernyőjéhez optimalizálja az oldal, így egyetlen pillantással mindent átláthatsz.

És hogy mit is takar pontosan a v-sportok közvetítése? Foci esetében például egy nagyon élethű grafikával megalkotott, rövid összefoglalót a „meccs” legjelentősebb eseményeiről, a gólokról, a szabadrúgásokról és minden olyasmiről, ami végül hozzájárult az eredmények v-sport szempontból is értékelhető kialakulásához.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy a v-sport véletlenszám-generátora által számított „játékosformák” megbízhatóbbak, mint amit a valódi játékosoknál tapasztalunk, hiszen a virtuális játékosok nem fognak lesérülni, nem nyúlnak alkohol vagy drogok után, tehát nem nagyon tesznek semmit, ami kiszámíthatatlanná tenné a formájuk alakulását.

Milyen sportok vannak a v-sportban?

A v-sportban csak olyan sportok vannak, mint a valódi sportok között, tehát az e-sportoknak nincs virtuális változatuk. Megtalálhatók itt a hagyományos csapatsportok, a labdarúgás és a kosárlabda. Emellett a legtöbb oldal kínál virtuális tenisz és virtuális asztalitenisz játékot is, valamint a főleg Amerikában népszerű baseballt és amerikai focit, krikettet, sőt, motorversenyeket is. Emellett pedig szezonon kívül is éjjel-nappal indulnak lóverseny- és kutyafutamok, amelyeket kiváló grafika tesz az igazihoz teljes mértékben hasonlóvá.

A virtuális játékok esetében is rendeznek ugyanolyan bajnokságokat, mint az élő játékok esetében, fogadhatsz a V Premier League vagy a V World Cup eseményeire, sőt, akár outright fogadásokat is köthetsz.

V-sport statisztika

Említettük, hogy a v-sport eredmények egy véletlenszám-generátor által számított, eredmény alapján súlyozott algoritmustól függenek. Ezért a v-sport statisztika nem tartozik a kiváló esély-előrejelző eszközök közé, de jobb híján át lehet böngészni, hiszen azért közöl adatokat a lejátszott mérkőzésekről, amelyek némi támpontot adhatnak a jövőre nézvést is.

Az RTP-mutató azonban sokkal megbízhatóbb, mint a v-sport statisztika. Ha nem vagy nagy kaszinójátékos, akkor talán nem ismered az RTP-mutatót: az RTP a „return to player” betűszava, és azt jelenti, hogy a befizetett összeg hány százaléka tér vissza a játékosokhoz. A v-labdarúgásban általában 85% és 95% között van az RTP, fogadási piactól függően.

Ez elsőre jónak tűnhet, de ha megnézed a nyerőgépek RTP-jét, láthatod, hogy ott már a 90% is nagyon alacsony, hiszen az összes játékos által befizetett összes összegről van szó. A v-kosárlabda RTP-je pedig ennél is gyengébb, 82%-os arányt is találunk benne. Egyedül a v-tenisz az, ami kecsegtet valami megtérüléssel, nagyjából 92%-os RTP-ket láthatunk itt.

Ne feledd azonban, hogy mindez csupán statisztika. Ha szereted az izgalmakat és a szinte követhetetlenül gyors akciókat, akkor feltétlenül érdemes kipróbálnod a v sport fogadás lehetőségét.

V-sport élő fogadás és más fogadási piacok

A v sport fogadás esetében sem csak pre-match fogadásokat lehet kötni, hanem in-play piacok is vannak. Viszont, mivel a v-sportmérkőzések folyamatosan és nagyon gyorsan pörögnek, ezért az élő szereplős, vagy az e-sport fogadások körében megszokotthoz képest a v-sport élő fogadások kifejezetten korlátozott lehetőségeket kínálnak.

Ezen kívül azonban a v sport fogadás esetében is körülbelül ugyanazokat a piacokat találod, mint akár az élő, akár az e-sportok esetében. Fogadhatsz az egyes mérkőzések kimenetelére, a félidőben elért eredményekre, a gólok számára, a csapatok által lőtt gólokra és hasonlókra, csupán annyi a különbség, hogy mindez nem másfél óra alatt dől el, hanem néhány perc alatt.

V-sport tippek

Fontos megismerkedned a v-sport tippek megbízhatóságával is. Az eredmények v-sport esetében is számíthatók valamennyire, például az események követésével és a mozgások figyelésével, de a v sport fogadás piaca sajnos egyelőre nagyon friss, ezért a v-sport tippek nagyjából azok, aminek hangzanak: tippek, amik aztán vagy bejönnek, vagy nem. Ezzel természetesen nem a kedvedet szeretnénk elvenni, mindössze azt szeretnénk tudatosítani benned, hogy azok az oldalak, amelyek „tuti v-sport tippek” ígéretével csábítanak, valószínűleg nem mondanak igazat. A legtöbben hajlamosak arra, hogy a fizetős oldalak tippjeit jobb minőségűnek tartsák az ingyenes oldalakon kapható tippeknél, te azonban ne ess ebbe a hibába, főleg a v-sportok világában ne.

Hol köthetsz v sport fogadást?

Ma már szinte minden sportfogadásoldal kínál v sport fogadás lehetőséget is, ezek közül tulajdonképpen bármelyik oldalon köthetsz v sport fogadást.

Mielőtt azonban megnyomnád a „játékba küldés” gombot (vagy ami a szelvényedet érvényesíti a kedvenc oldaladon), érdemes megismerkedned a különféle bónuszokkal.

Ha új játékosként regisztrálsz valamelyik oldalon, az oldal biztosan fel fogja kínálni az üdvözlőbónuszt. Mielőtt rákattintanál, ne felejtsd el átolvasni a bónusz kijátszási feltételeit! Ez általában időkorlátot és összeghatárt ad meg, vagyis azt, hogy mennyi idő alatt, legfeljebb mekkora összegeket feltéve, és esetleg legfeljebb mekkora szorzóval kell megforgatnod a bónuszként kapott összeget. 

Ilyen kijátszási korlát minden bónuszhoz tartozik. Ezt mindig érdemes átolvasni, mert gyakran előfordul, hogy a bónusz egy részével már nyereményt értél el, de kifutsz az időkeretből, és így elveszted nem csak a bónuszt, hanem az elért nyereményt is.

Éppen ezért nem érdemes minden bónuszt elfogadnod, amit csak az oldal felkínál, inkább válogass közöttük a saját szempontjaid alapján, és csak az igazán izgalmas bónuszokat fogadd el, akár cashback bónusz, akár free bet formájában kínálja az oldal.

Visszatérve a v sport fogadás kérdésére, a v-sport növekvő népszerűsége miatt mostanában egyre több oldal kínál kifejezetten v-sport esetében felhasználható bónuszokat is. Ezért érdemes lehet körülnézni a sportfogadásoldalakon, hogy olyan helyen kezdhess bele a v sport fogadásokba, ahol jó bónuszokat is kaphatsz, méghozzá lehetőleg jó feltételekkel.

Hogyan fizethetsz a v sport fogadás során?

A v sport fogadás a fizetés szempontjából nem tér el jelentősen az élő szereplős vagy az e-sport fogadásáért való fizetéstől. Minden oldal maga határozza meg, hogy melyik az a legalacsonyabb összeg, amellyel indíthatsz náluk befizetést, és azt is, hogy legfeljebb mekkora összeget utal ki neked naponta nyereményként. A befizetett összegnél érdemes lehet figyelni arra, hogy az üdvözlőbónusz nagysága gyakran kötődik a befizetett összeghez, és ezt bizony csak egyszer tudod igénybe venni.

A lehetséges befizetési módokról is a kiválasztott oldalon tudsz tájékozódni. Általában a legtöbb oldal elfogad bankkártyás befizetéseket, ezek között a legnépszerűbb Visa és Mastercard kártyatípusokkal teljesített befizetéseket, azonban ezekre a kártyákra általában nem teljesítenek kifizetéseket. Ugyanez érvényes az előre feltöltött Paysafecardra is, amelyet postán vagy benzinkúton vásárolhatsz meg: befizetni be tudsz róla, azonban a kifizetéshez nem választhatod.

A legtöbb sportfogadásoldal pedig sokkal gyorsabban és könnyebben teljesíti a kért kifizetést, ha ugyanazt az utat választod hozzá, amelyen befizettél, ezért, ha módodban áll, érdemes lehet inkább egy másik befizetési módot választani.

Választhatod például a jól bevált banki átutalást, ez azonban általában napokig is elhúzódó folyamat lehet. Ennél sokkal jobb megoldást jelentenek az e-pénztárcák, például a Skrill, a Skrill1Tap, a Neteller, A Mifinity vagy a Jeton. Ezeket szinte minden sportfogadásoldal elfogadja úgy ki-, mint befizetésre.

Emellett most már szinte minden oldalon fizethetsz kriptopénzzel is, a legtöbb oldal a Bitcoint, az Ethereumot, a Litecoint, a Tethert, a Ripple-t és a Dait. Ha kriptopénzzel fizetsz, mindig tartsd szem előtt ennek a fizetőeszköznek a magas volatilitását!

Regisztráció a v-sport oldalain

A v sport fogadást kínáló oldalakon a regisztráció sem lesz bonyolult, főleg, ha már regisztráltál más kaszinó- vagy sportfogadásoldalakon is. A regisztrációs űrlapot általában az oldal legtetején találhatod meg, de sok oldal felkínálja akkor is, ha valamelyik játékra vagy fogadási lehetőségre kattintasz anélkül, hogy regisztrálva lennél. A regisztrációs űrlap első oldalán általában csak a felhasználónevedet és az e-mail címedet, na meg a választott jelszavadat kell megadnod, majd erre az e-mail címre kapsz egy érvényesítőkódot tartalmazó e-mailt. Ha rákattintasz a kódra, a fiókod elérhetővé válik, és meg kell adnod a további azonosító adataidat is.

Ezzel kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy mindenképpen pontos adatokat adj meg, és ügyelj arra is, hogy helyesen, hibátlanul írd be ezeket az űrlapba. Az Európai Unióban működő sportfogadás- és kaszinóoldalak számára ugyanis, mielőtt első alakalommal kifizetést teljesítenének, a pénzmosás és terrorizmus megelőzése érdekében kötelező elvégezni az úgynevezett KYC-verifikációt.

A KYC a „know your clients”, vagyis az „ismerd az ügyfeled” betűszava. A KYC-verifikáció vagy KYC-azonosítás pedig abból áll, hogy be kell olvasnod a személyi igazolványodat vagy az útleveledet, sőt, gyakran olyan szelfit kell készítened, amelyen az igazolványoddal együtt vagy látható. Emellett egy közüzemi számlával vagy egy három hónapnál nem régebbi bankkivonattal igazolnod kell, hogy az általad megadott lakcím valóban a te lakcímed, majd a bankszámlád tulajdonosaként is azonosítanod kell magadat, erre is bankszámlakivonat használható. 

Ez a folyamat akár három-öt munkanapot is igénybe vehet, ezért érdemes különös odafigyeléssel végezned az adataid megadását: egyetlen kisebb hiba is napokkal hosszabbíthatja meg az amúgy is hosszadalmas folyamatot.

V-sport eredmények – Hogyan érhetők el jó eredmények v-sport során?

Az alábbiakban olvashatsz néhány jó tanácsot arra az esetre, ha érdekel a v sport fogadás, és szeretnéd próbára tenni a szerencsédet ezen a piacon is.

Először is, mint az élő szereplős játékoknál, itt is nagyon fontos, hogy mindenek előtt ismerkedj meg alaposan a választott sportágaddal. Minden egyes v-sport és v sport fogadás más és más szabályok szerint működik, és a v-sport eredmények természetesen nagyban függenek a szabályoktól is. Ezért ne kezeld a v-sportot szimpla szerencsejátékként, hiszen itt jóval többről van szó!

Ha tartósan nyereményeket szeretnél elérni a v-sport világában, akkor nem csak a v-sport eredmények követése lesz életbevágóan fontos számodra, hanem a saját tétkezelési stratégiád kézben tartása is. Erre számos különböző módszer és stratégia áll rendelkezésedre, például a martingale-stratégia, a Labouchere-stratégia vagy a Kelly-stratégiák, de mindenek előtt neked kell tudatosan és higgadtan játszanod, mindenképpen érdemes meghatároznod egy költségkeretet, amely nem haladja meg azt az összeget, amelynek elvesztését megengedheted magadnak, és mindig ügyelj arra, hogy ezt a keretet semmilyen körülmények között se lépd túl. Érdemes lehet több kis összegű fogadást kötni, mint egy nagyot, így sokkal tovább élvezheted a játékra szánt keretet.

Mivel a v sport fogadás még közelebb esik a szerencsejátékokhoz, mint a hagyományos, élő szereplős fogadások, ezért itt kiemelten fontos, hogy ne játssz olyan állapotban, amelyben nem vagy képes jól megalapozott, higgadt döntéseket hozni. Ha például egy váratlan veszteség miatt ideges vagy, vagy éppen alkoholt fogyasztottál, jobb, ha más időtöltést keresel, a v sport fogadást pedig elteszed higgadtabb és józanabb pillanataidra.

Mindemellett pedig mindig ügyelj arra, hogy a sportfogadás ne legyen más az életedben, csak egy kellemes hobbi. Ne feledd, hogy a v sport fogadás szerencsejáték, és semmilyen szempontból nem alkalmas jövedelemszerzésre, legfeljebb alkalmi nyeremények biztosítására. Ha már régóta játszol, próbálj meg felállni a géptől, és keresd barátaid, családtagjaid társaságát. Rendszeresen teszteld magad az interneten (és a legjobb sportfogadásoldalakon) található mini tesztek segítségével, és ha akár az eredmények, akár a környezeted visszajelzései, de akár a saját érzéseid alapján úgy tűnik, hogy a sportfogadás nagyobb helyet foglal el az életedben annál, mint ami egészséges lenne, kérj segítséget akár a sportfogadásoldalakon található hivatkozásokon, vagy akár más, számodra kényelmes módon.

Top 100 Legnagyobb Kereső Magyarországon
ID Játékos Nickname Játékos Neve Összesen (Összesen) A legjobban fizető játék Összesen (Játék) % az összegből
1. Daniel Bereznay Daniel Bereznay $186,250.00 F1 2020 $75,000.00 40.27%
2. RAISY Adrián Birgány $175,408.35 Quake Champions $172,947.02 98.60%
3. Marcell Csincsik Marcell Csincsik $126,895.90 Rennsport $99,440.00 78.36%
4. DeadFox Bence Böröcz $116,216.97 Counter-Strike: Global Offensive $113,074.72 97.30%
5. torzsi Ádám Torzsás $112,851.22 Counter-Strike: Global Offensive $112,851.22 100.00%
6. Vizicsacsi Kiss Tamás $88,592.99 League of Legends $87,747.99 99.05%
7. Lordillidan Richárd Rapport $61,356.37 chess24 $29,500.00 48.08%
8. Gabinho Szirtesi Gábor $51,929.60 FIFA 18 $51,929.60 100.00%
9. bluezor Dániel Subicz $49,481.65 League of Legends $49,481.65 100.00%
10. SirBoss Ferenc Mérész $42,920.69 Rainbow Six Siege $42,920.69 100.00%
11. exigo Kalenics Mate $29,639.68 Hearthstone $29,639.68 100.00%
12. Fusen Robert Flick $26,076.40 Heroes of Newerth $26,076.40 100.00%
13. Patrik Sipos Patrik Sipos $25,375.00 F1 2021 $25,000.00 98.52%
14. FLEAV Fodor Levente $23,246.39 Counter-Strike: Global Offensive $23,246.39 100.00%
15. Eragonist – – $19,325.00 Fortnite $19,075.00 98.71%
16. blas Balázs Kővári $18,956.17 Rainbow Six Siege $18,956.17 100.00%
17. koloRRR Adam Domoszlay $18,851.63 Counter-Strike: Global Offensive $18,851.63 100.00%
18. kory Kornél Szedlár $17,745.59 Call of Duty: Warzone $17,745.59 100.00%
19. dyNe Balazs Mako $17,587.50 League of Legends $17,587.50 100.00%
20. Peti Péter Pálvölgyi $16,473.61 FIFA 18 $16,473.61 100.00%
21. Grooby Peter Nagy $16,000.00 Counter-Strike: Global Offensive $16,000.00 100.00%
22. balage Balázs Farkas $15,775.78 Rocket League $15,775.78 100.00%
23. Anwe Levente Marozsán $15,314.40 Counter-Strike: Global Offensive $15,314.40 100.00%
24. samw Imre Szabó $14,894.47 Counter-Strike: Global Offensive $14,894.47 100.00%
25. Beni Bence Böröcz $14,851.10 League of Legends $14,851.10 100.00%
26. Dopaa Dániel Paun $14,396.00 Counter-Strike: Global Offensive $14,396.00 100.00%
27. Kulcsár Ábel Kulcsár Ábel $14,348.00 Counter-Strike: Global Offensive $14,348.00 100.00%
28. norbi Norbert Szoboszlai $14,344.83 League of Legends $14,344.83 100.00%
29. Emijn Barnabás Erdősi $14,226.75 Counter-Strike: Global Offensive $14,226.75 100.00%
30. Jonuzi Péter Csati $13,655.86 FIFA 19 $13,655.86 100.00%
31. Hungary, Hungary Inception Ernő „CoolKid” Farkas $13,447.16 F1 2020 $13,447.16 100.00%
32. Eraxx Lakatos Milán $12,500.00 Overwatch $12,500.00 100.00%
33. Blaže Blazej Horváth $11,779.50 League of Legends $11,779.50 100.00%
34. Ninjalevente Lévente Deák $11,712.88 FIFA 19 $11,712.88 100.00%
35. Zorin Florian Nagy $11,500.00 Fortnite $11,500.00 100.00%
36. Horvathmatyi Horváth Máté $11,362.89 Fortnite $11,362.89 100.00%
37. Tobia Máté Tóth $11,262.08 Rocket League $11,262.08 100.00%
38. kozee Kozákovics Balázs $10,984.97 Rocket League $10,984.97 100.00%
39. Noomi Marci Németh $10,804.73 VALORANT $10,804.73 100.00%
40. GorgoMcBongo Gergő Domoszlai $10,770.50 Counter-Strike: Global Offensive $10,770.50 100.00%
41. Sanyol Sanyol $10,629.47 League of Legends $10,629.47 100.00%
42. gerő13 Gerő Zsolt $10,513.66 Counter-Strike: Global Offensive $10,513.66 100.00%
43. unDEE Dezső Széplaki $10,500.00 League of Legends $10,500.00 100.00%
44. w33 Atila Merca $10,364.35 Dota 2 $10,364.35 100.00%
45. Slov1k Szlovák László $10,000.00 Rocket League $10,000.00 100.00%
46. Dextro Dexter Szojka $9,964.25 Counter-Strike: Global Offensive $9,964.25 100.00%
47. CYqaa Győző György Marczali $9,884.97 VALORANT $9,884.97 100.00%
48. puzser Janó Péter $9,870.72 Warframe $9,870.72 100.00%
49. K0L4 Krisztián $9,797.38 Counter-Strike: Global Offensive $9,797.38 100.00%
50. N0elly Noel Szabó $9,675.00 Counter-Strike: Global Offensive $9,675.00 100.00%
51. Paposss Richárd Papp $9,598.11 Counter-Strike: Global Offensive $9,598.11 100.00%
52. larrny László Pap $9,503.47 Counter-Strike: Global Offensive $9,503.47 100.00%
53. Gombi Márk Gombos $9,472.33 Counter-Strike: Global Offensive $9,472.33 100.00%
54. sYkuu Zoltán Szikszai $9,465.09 Counter-Strike: Global Offensive $9,465.09 100.00%
55. Bakuryu Zsolt Bedő $9,369.63 TEKKEN 7 $9,369.63 100.00%
56. MrNem Kovács Zoltán $9,320.00 League of Legends $9,320.00 100.00%
57. Det0x Det0x $9,312.50 VALORANT $9,312.50 100.00%
58. Klavik Klavik $9,307.14 Counter-Strike: Global Offensive $9,307.14 100.00%
59. Cedii Cedii $9,297.96 Counter-Strike: Global Offensive $9,297.96 100.00%
60. PussE PussE $9,274.00 League of Legends $9,274.00 100.00%
61. Nemx Nemx $9,272.38 Counter-Strike: Global Offensive $9,272.38 100.00%
62. rmN Róbert Szentvari $9,211.56 Dota 2 $9,211.56 100.00%
63. FXY Levente Veres $9,186.63 Counter-Strike: Global Offensive $9,186.63 100.00%
64. Andras Andras $9,150.00 Counter-Strike: Global Offensive $9,150.00 100.00%
65. Archmage György Farkas $9,067.63 Counter-Strike: Global Offensive $9,067.63 100.00%
66. Raxy Roxy $9,062.50 VALORANT $9,062.50 100.00%
67. Alph4 Ádám Mohácsi $9,062.50 VALORANT $9,062.50 100.00%
68. Tsake Tsake $9,020.73 Counter-Strike: Global Offensive $9,020.73 100.00%
69. Stefan Stefan $9,012.50 VALORANT $9,012.50 100.00%
70. Sargabor Gábor $8,927.52 Counter-Strike: Global Offensive $8,927.52 100.00%
71. Daniel Daniel $8,891.41 Counter-Strike: Global Offensive $8,891.41 100.00%
72. verTigo verTigo $8,861.52 Counter-Strike: Global Offensive $8,861.52 100.00%
73. lolsix lolsix $8,817.38 Counter-Strike: Global Offensive $8,817.38 100.00%
74. p0nzoo p0nzoo $8,800.00 League of Legends $8,800.00 100.00%
75. Cisonqo Cisonqo $8,750.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,750.00 100.00%
76. Vanman Vanman $8,732.50 Counter-Strike: Global Offensive $8,732.50 100.00%
77. Peter Peter $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
78. ZyK ZyK $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
79. Attax Attax $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
80. TH7 TH7 $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
81. byali byali $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
82. Misan Misan $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
83. Mauna Mauna $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
84. REX REX $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
85. roeJ roeJ $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
86. cheti cheti $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
87. realzk realzk $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
88. Ad0 Ad0 $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
89. ZGODZIN ZGODZIN $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
90. Dave Dave $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
91. Danaco Danaco $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
92. KALNIKS KALNIKS $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
93. Major Major $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
94. Noa Noa $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
95. ksubi ksubi $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
96. Vster Vster $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
97. Syb Syb $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
98. Zer0 Zer0 $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
99. Tayler Tayler $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%
100. DeathZz DeathZz $8,700.00 Counter-Strike: Global Offensive $8,700.00 100.00%