A Skrill sportfogadás előnyei - Fogadások

Skrill Sportfogadas

Skrill Sportfogadás – minden, amit tudni érdemes

A Skrill egy világszerte használt e-pénztárca platform, amely a hagyományos fizetési módok, mint például a bankkártyák vagy banki átutalások fogadás online kötésére való használatának alternatívájaként szolgál. Emellett alternatívát jelent azok számára, akik különböző okokból nem szeretnének mondjuk kártyával fizetni. Ez a platform korábban Moneybookers néven volt ismert. A céget 2001-ben alapították, székhelye pedig Londonba található. A Skrill a világ minden táján elérhető az ügyfelek számára, és jelenleg több mint négy tucat pénznemben támogatja a fizetéseket. A Skrill 24/7 ügyfélszolgálatot kínál 12 különböző nyelven. A Skrill számlák száma közel 30 millió lehet, amelyek túlnyomórészt személyes fiókokat jelentenek, ugyanakkor már 200 ezer feletti kereskedői fiók is létezik.

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP

Az elmúlt években tanúi lehettünk a hagyományos fizetési módoktól a forradalmian új online fizetési módok felé történő gyors elmozdulásnak. Emellett tanúi lehettünk az online sportfogadók népszerűsödésének, amelyek ma már sokak számára az első választást jelentik, nem pedig alternatívát hagyományos fogadási módszerekkel szemben. Ez a két dolog is jól mutatja, hogy az elmúlt, nagyjából két évtized során megkezdődött a hagyományos, személyes fizetés és sportfogadásból az online térbe való átköltözés. Látszik ez abban is, hogy megnőtt az élő fogadás stratégia népszerűsége is, tehát játék közben is azonnal fogadhatsz. Ezek eredményeképpen sok olyan olvasónk rajongónk van, akik e-pénztárcákon keresztül fizetnek be és vesznek ki pénzt kedvenc Skrill sportfogadás oldalaikon. A Skrill pedig az egyik legszélesebb körben használt e-pénztárca, különösen az online szerencsejátékok és fogadások esetében.

A Skrill sportfogadás előnyei

A Skrill sportfogadás oldalakon történő használata befizetésekhez több jelentős előnnyel jár. A Skrill-számla megnyitása meglehetősen egyszerű, és az első lépések mindössze 5 percet vesz igénybe. A Skrill használatával gyakorlatilag azonnali befizetéseket és kifizetéseket végezhetsz. A be- és kifizetések díjai minimálisak, és nagyobb összegek befizetésénél sem fognak különösebb gondot jelenteni. A legtöbb online sportfogadó a Skrillt érvényes befizetési és kifizetési módszerként kínálja. Ráadásul azok, akik a Skrill segítségével fizetnek be, jogosultak bizonyos bónuszokra. Igaz, ez az elmúlt időbek változott, és többször találkoztunk már olyan hellyel, ahol a Skrill befizetéseke kizárták a bónuszajánlatokból.

A Skrill sportfogadás hátrányai

A Skrill használatának kisebb hátránya, hogy a számlanyitás után a Skrill számlára befizethető és onnan kivehető összegek limitje meglehetősen alacsony. A szigorú ügyfél azonosítás végrehajtásával ezek a limitek egyébként emelhetők, és teljes funkcionalitásával használható lesz a felület. A Skrill sportfogadás oldalakon való használatához mindenképpen el kell végezni az erősebb ügyfél azonosítást..

Skrill Sportfogadás: számla nyitása és befizetések

Ahhoz, hogy pénzt tudj befizetni egy sportfogadás oldalon, rendelkezned kell egy Skrill számlával. Természetesen az is szükséges, hogy az adott oldal fogadjon Skrill befizetéseket is, ami a legjobb sportfogadás oldalak esetében nem szokott gond lenni.. A Skrill számlanyitás egyébként elég egyszerű. Először is fel kell menned a weboldalukra, és ki kell töltened néhány személyes adatot miután a regisztrációt megkezdted. Ezután két napon belül kapsz egy e-mailt a Skrilltől, amely tartalmaz egy ellenőrző kódot. Az aktiváló kódot be kell írni (érdemes az emailben található linket követni). Ettől a pillanattól kezdve használhatod a számládat. Még mindig szükséged lesz a személyazonosság ellenőrzésére ahhoz, hogy fizetéseket tudj teljesíteni, és növelni tudd a befizetési és kivételi limitet. A hitelesítés egyik módja, hogy a Skrill felületén megadod a kártyaszámod vagy a bankszámlád, és a cég levesz egy kisebb összeget, ezzel pedig végrehajtják ez ellenőrzést. Mert ha van bankszámlád, és látod az összeget, és be tudod írni, hogy mekkora volt, amit levettek, valós személynek számítasz. Ezután ha befizettél a Skrill számládra, csak el kell menned a sportfogadási számládra, kiválasztani a Skrillt befizetési lehetőségként, és kiválasztani a befizetni kívánt összeget.

Biztonság

A Skrill használata teljesen biztonságos. A Skrill használatával nem kell megadnod a hitelkártyád vagy bankszámla számodat a sportfogadónak vagy más félnek, és a Skrill soha nem adja ki azokat senki másnak. Ezen kívül a weboldaluk 128 bites titkosítási technológiával rendelkezik, amelyet minden vezető online fizetési szolgáltató használ. A Skrill működését az FSA szabályozza, amely a pénzügyi szolgáltatások ellenőrzéséért felelős brit testület, illetve több más hatóság is ellenőrzi már ezt a pénzügyi szolgáltatót. Skrill magyar hatóságok általi szabályozása, ellenőrzése még nem történt meg, nincs hazai felügyelő hatósága.

Díjak

A sportfogadók nem számítanak fel további díjakat a Skrill-en keresztül történő befizetésekért. A Skrill által megállapított díjak pedig több mint ésszerűek. Például a bankszámládról történő befizetés a Skrill számládra ingyenes, a hitelkártyás befizetésekért pedig 1,9%-os díjat kell fizetned. Ha pénzt küldesz a Skrill számládról valaki másnak, az csak a teljes összeg 1%-ába kerül.

Minimum és maximum fizetési limitek

A Skrill fizetés esetén a szolgáltatót fizetőeszközként elfogadó sportfogadók általában magas befizetési limitekkel rendelkeznek. Legtöbbször ez olyan sokat nem jelent, többnyire a 10-20 dollárnyi limitet jelenti, de láttunk már Skrill játékok és egyéb szórakoztató dolgokat kínáló oldalakat, ahol kerek 10.000 Ft volt a limit. Kifizetéseknél a sportfogadási oldal határozza meg a minimumot, illetve a kifizetés elindítás-nak egyéb feltételeit.

Skrill pénz fogadás során és bónuszok

Sportfogadás során sok minden történhet, és emiatt jól jöhet esetleg egy kis plusz keret, amit bónusz és ingyenes fogadás képében kaphatsz meg. Érdemes azonban azt jól megjegyezni, hogy a Skrill nem minden online fogadási oldalok jogosít fel arra, hogy bónuszt vegyél fel. Kiemelten fontos tehát, hogy ellenőrizd a bónusz feltételeket, nehogy aztán úgy alakuljon, hogy nem jutsz hozzá a kiszemelt ajándékaidhoz.

A Skrill sportfogadás összefoglalása

Vitathatatlan, hogy a Skrill az egyik legjobb módszer arra, hogy sportfogadási oldalakon ki- és befizetéseket bonyolíts. Érdemes már jó előre létrehozni a fiókot, és ha úgy van, akkor feltölteni az egyenleget. Ha szereted a gyors és olcsó fizetési módokat, akkor a Srkill mindenképpen neked való. A bevezetőben írtakhoz annyit még érdemes hozzátenni, hogy ma már úgy áll a helyzet, hogy a Skrill a Paysafe csoport tagja, ami ismerős név lehet: ide tartozik a Paysafecard, és a Skrill-hez sokban hasonlító Neteller e-pénztárca, amelyet legtöbbször ugyanúgy használhatsz online fogadási oldalakon.

A Skrill az egyik legjobb fizetési mód, amely világszerte elérhető a sportfogadási oldalakon. A fogadóirodák, amelyek minél több játékost szeretnének kiszolgálni, jellemzően a Skrillt teszik elérhetővé az egyik fizetési módként, mivel kényelmes és könnyen használható. Cégként a Skrill folyamatosan bővíti a lényeges funkciókat, hogy ügyfeleinek a legjobb élményt nyújtsa a fogadási oldalakon történő pénzküldés és -fogadás során.

5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft