APP - Fogadások

APP

A fogadási oldalak mobilalkalmazásai

Fogadni jó, fogadni kellemes, fogadni izgalmas! A sportfogadások nem csak extra bevételhez juttathatnak, hanem fantasztikus izgalmakkal is megfűszerezhetik az életedet. Ha szereted a sportokat, főleg, ha még értesz is hozzájuk valamennyire, biztonságosan építhetsz fel egy olyan fogadási stratégiát, amellyel kiváló eredményeket érhetsz el. 

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP

Ehhez természetesen elengedhetetlen a fogadási oldalak használata. A legjobb sportfogadó oldalak azok, amelyeken biztonságosan, jó oddsokkal és jó meccsekre fogadhatsz, és esetleg némi bónusz is jóváírásra kerül időnként a számládon.

Ha már megtaláltad a kedvenc fogadási oldaladat, akkor biztosan szeretnéd, ha ez az oldal mindenhova veled tartana, utazás közben, várakozás közben is használhatnád, esetleg a munkahelyedről is rápillanthatnál egy-egy fogadás állására. Ma már nem is olyan túlzott elvárás egy sportfogadó mobil app jelenléte, talán már kerested is a Google Playstore-ban vagy az Apple Store-ban a kedvenc sportfogadási oldalad alkalmazását – és valószínűleg csalódottan zártad be az áruházalkalmazást, nem sikerült sportfogadó mobil app letölthető verziót találnod.

Mi ennek az oka? Vajon a fogadási oldalak nem tudják, hogy manapság már sokkal többen használják a weboldalakat mobileszközről, mint asztali eszközről? Vagy nem képesek letölthető alkalmazásokat gyártani, esetleg nem törődnek a játékosok igényeivel?

Egyik sem: a legjobb sportfogadó oldalak nagyon is tisztában vannak a játékosok igényeivel, és mindent meg is tesznek azért, hogy kiszolgálják ezeket. Azonban úgy a Google Playstore, mint az Apple Store rendelkezik különféle, meglehetősen szigorú, elsősorban a 18 éven aluliakat védő reklámozási előírásokkal, amelyeknek egy sportfogadó mobil app jellegénél fogva nem tud megfelelni.

Az óvatosság és a biztonság valóban nagyon fontos dolgok, főleg a mobiltelefonos alkalmazások körében akkor is, ha már elmúltál 18. Talán a te telefonodon vagy tableteden is van olyan alkalmazás, amellyel a bankkártyáidat, különböző bankszámláidat kezeled, de ha nincs is, a mobileszközödön tárolt bejelentkezési adatok és személyes adataid akkor is nagyon értékes információkká válhatnak olyan emberek kezében, akik ezek megszerzésére specializálódtak. Egy rosszindulatú alkalmazás telepítésével nagyon súlyos anyagi és egyéb károkat szenvedhetsz el.

Éppen ezért rendkívül fontos, hogy a sportfogadó mobil app, amelyet a mobileszközödre kívánsz telepíteni, megbízható forrásból származzon. De hogyan biztosíthatod ezt, ha a Google Playstore és az Apple Store nem támogatja a sportfogadó mobil app letöltést? Nos, a legjobb fogadóirodák még erre is gondoltak: a mobilalkalmazásokat egyenesen az oldalról töltheted le, tehát ugyanolyan biztonságban leszel a használatuk közben, mintha csak az oldalt használnád.

A legjobb fogadóirodák útközben – A sportfogadó mobil appok bemutatása

De ha éppen ugyanolyan jó az app, mint az oldal használata, akkor miért vesződj a sportfogadó mobil app letöltésével? Erre több okod is lehet, például az, hogy a letöltött alkalmazás általában gyorsabb, mint az oldal használata mobileszközről, és a legtöbb alkalmazás reklámmentesen nyújtja a szolgáltatást.

A bejelentkezés is lényegesen egyszerűbb a sportfogadó mobil app esetében, mint ha az oldalt használnád, hiszen az alkalmazás egyszerűen csak bejelentkezve tart, az oldalon pedig mindig újra be kell jelentkezned. (Ami gyakran nem is olyan egyszerű a mobiltelefon viszonylag kis méretű képernyőjén.)

Egy másik nagy előnye a mobilalkalmazásnak, hogy fogadás után értesítést is küld neked, így van egy visszaigazolás a kezedben a fogadás megtételéről – erre jobb, ha nincs is szükséged, de ha mégis szükséged lenne rá, akkor pedig jobb, ha van, nem igaz?

Emellett a live stream általában sokkal jobb minőségű a letöltött alkalmazásban, mint ha csak az oldalra lépve követnéd, ez pedig az élő fogadások esetében meglehetősen fontos tényező. Sőt, a sportfogadó mobil app használatával még a cash-out funkciót is jelentősen egyszerűbben használhatod, mint mobileszköz böngészőjéből az oldalra lépve – na, ez meg aztán már végleg nem mindegy, ugye?

És végül az egyik legnyomósabb érv: mivel egy sportfogadó mobil app kifejlesztése komoly erőforrásokat igényel, ezért a fogadási oldalak azt szeretnék, hogy használd is őket, ha már kifejlesztették. És hogyan próbálnak meg erre bíztatni? Mobilbónuszokkal, vagyis olyan különleges bónuszlehetőségekkel, amelyeket kizárólag a mobileszközre, telefonra vagy tabletre letöltött alkalmazásból érhetsz el. Miért is ne használnád ki ezeket az öledbe pottyanó lehetőségeket?

A legjobb sportfogadó oldalak használata mobilalkalmazásból

A Google Playstore-ból és az Apple Store-ból rendkívül könnyű alkalmazást letölteni, hiszen csak rákoppintasz a „Letöltés” lehetőségre, és az alkalmazás néhány másodperc alatt magától feltelepül a mobileszközödre, még parancsikont is létrehoz a képernyőn, neked csak annyi a dolgod, hogy megnyisd a képernyőről.

Sajnos mivel a fogadási oldalak alkalmazásait nem lehet a hivatalos alkalmazásáruházakból elérni, egy kicsit többet kell foglalkoznod a letöltésükkel – de nyugi, csak egyszer kell megcsinálni, és ráadásul nem is olyan nagy ördöngösség ez sem, mindössze néhány lépéssel többre lesz szükség.

Alkalmazások letöltése Android operációs rendszerű mobileszközökre

Az Android rendszerű operációs rendszerrel üzemelő telefonokra és tabletekre több lépésben tudod telepíteni a legjobb sportfogadó oldalak mobilalkalmazásait: előbb le kell töltened az általában .apk kiterjesztésű alkalmazásfájlt, majd ezt futtatva kell az alkalmazást telepítened a telefonra vagy a tabletre. 

Az első lépésben a mobileszköz böngészőjéből kell megnyitnod a fogadóiroda oldalát, majd itt kell megkeresned a letölthető fájlt. Ez különböző helyeken rejtőzhet, de ha megtaláltad és letöltötted, már egyszerű dolgod van: a telefon vagy a tablet „Letöltések” fájljában kell megkeresned az .apk kiterjesztésű fájlt, és engedélyezni a telefonodon a futtatását.

Mivel az Android operációs rendszer lehetővé teszi, hogy külső felek által létrehozott alkalmazásokat is telepíthess, ezek után a kedvenc sportfogadó mobil appod el fog indulni a telefonodon.

Alkalmazások letöltése iOS operációs rendszerű mobileszközökre

Az iOS operációs rendszerrel üzemelő mobileszközök esetében sajnos nem lehetséges a letöltés, mivel az iOS nem engedi meg a külső szolgáltatóktól származó alkalmazások telepítését. Annyit tudsz tenni, hogy a Safari böngészőben megnyitott fogadási oldalt hozzáadod az iphone vagy az ipad kezdőképernyőjéhez, és így közvetlenül meg tudod nyitni a képernyőről.

Az öt legjobb sportfogadó mobil app letöltése

Tekintsük át, melyek a legjobb fogadóirodák, amelyek sportfogadó mobil appot is létrehoztak, és vegyük végig lépésről lépésre a letöltési folyamatot, így biztosan könnyen és gyorsan boldogulsz majd a kedvenc fogadási oldalad alkalmazásának letöltésével.

A Bet365 app letöltése

Kezdjük a Bet365 alkalmazásának letöltésével. Ehhez a telefon, vagy a tablet böngészőjéből kell megnyitnod a Bet365 oldalát, majd le kell görgetned a nyitóoldal aljára. Itt találsz egy „Alkalmazások” menüpontot, amelyre rákoppintva kiválaszthatod a Bet365 sport alkalmazást.

Most koppints a „Letöltés” lehetőségre, és várd meg, amíg teljesül az .apk kiterjesztésű fájl letöltése a telefonodra, vagy a tabletedre. Ha ez kész, akkor zárd be a böngészőt, nyisd meg a Letöltések mappát a mobileszközön, és itt a letöltött .apk kiterjesztésű fájlra koppintva engedélyezheted az alkalmazás futtatását.

Ezek után már problémák és nehézségek nélkül fogod tudni használni a Bet365 alkalmazását.

A Bet365 mobilalkalmazása nagyon könnyen telepíthető, de ennek az oldalnak elég gyors a mobilfelülete is, sőt, szakértőink szerint előfordulhat, hogy a mobilfelület gyorsabb, mint az alkalmazás. Talán ezért, talán nem, de a Bet365 mobilalkalmazása remek mobilbónuszokat is kínál!

Az Unibet app letöltése

Az Unibet mobilalkalmazását akár laptopra is letöltheted, majd innen másolhatod át a telefonodra, de természetesen annak sincs semmilyen akadálya, hogy közvetlenül a telefonodra vagy a tabletedre töltsd le és telepítsd az Unibet mobilalkalmazást.

Ehhez nagyjábó ugyanazokat a lépéseket kell követned, mint az előző esetben, tehát a mobileszköz böngészőjéből kell megnyitnod az Unibet honlapját. Az előzőekhez képest annyi lesz a különbség, hogy az Unibet esetében az „Alkalmazások” lehetőséget a fejlécben fogod megtalálni. Ezen kívül, mint látni fogod, az Unibet nem is egy, hanem rögtön két alkalmazással vár a honlapon, az egyik a kaszinójátékokhoz, a másik pedig a sportfogadáshoz vehető igénybe. Koppints a „Sport” alkalmazásra, majd a „Letöltés” lehetőségre, és az .apk kiterjesztésű alkalmazást futtatva az eszköz Letöltések mappájából telepítsd az alkalmazást az eszközre.

Tulajdonképpen az Unibet felülete is jól van adaptálva mobilképernyőkhöz is, de ahogy már feljebb elmondtuk, mégis érdemes lehet letölteni az alkalmazást is.

A Betfair app letöltése

A Betfair alkalmazását is telepítheted a számítógépre, majd innen a mobileszközre, de ha egyenesen a mobileszközre telepíted, jóval gyorsabb lesz az eljárás.

A mobileszköz böngészőjéből lépj fel a Betfair oldalára, és itt koppints a „Bejelentkezés” mellett található „Mobile” lehetőségre.

A Betfair is kettéválasztotta a tevékenységét az alkalmazások tekintetében, külön alkalmazást kínál a tőzsde funkciójának használatához és külön a sportfogadás funkcióhoz. Ezért a „Mobile” lehetőség alatt válaszd ki a „Sportsbook app” lehetőséget, és koppints a „Google Play”, majd az „Install” lehetőségekre. Ezt követően a „Continue” lehetőségre kattintva az alkalmazás letöltődik a telefonodra vagy a tabletedre.

Bár a Betfair oldala nem funkcionál rosszul a böngészőből megnyitva sem, de azért érdemes letölteni a sportfogadás alkalmazást (de persze akár a tőzsdealkalmazást is).

A 22bet app letöltése

A 22Bet alkalmazást a főoldal alján található „Mobilapplikációk” lehetőség alatt fogod megtalálni, a letöltés menete a szokásos, az .apk fájlt kell futtatnod a mobileszközöd Letöltések mappájából ahhoz, hogy az alkalmazás feltelepüljön az eszközödre.

A 22Bet esetében feltétlenül érdemes letölteni az alkalmazást, mert ez sokkal jobban működik, mint az oldal mobilra adaptált felülete. ráadásul a 22Bet mindent meg is tesz, hogy megkönnyítse a dolgodat: rendkívül jól és könnyen letölthető alkalmazást sikerült összerakniuk! Ha kedveled ezt a fogadóoldalt, mindenképpen javasoljuk, hogy próbáld ki a 22Bet sportfogadó mobil appját.

A 18Bet app letöltése

És végül, de nem utolsósorban lássuk a sportfogadó mobil appok gyűjteményében a 18Bet alkalmazás letöltését. A mobileszköz böngészőjéből megnyitott főoldal aljára görgetve kell kiválasztanod az alkalmazást, majd a „Letöltés” lehetőségre koppintva meg is kezdődik az .apk fájl letöltése, amelyet az eszköz Letöltések mappájából futtathatsz.

A 22Bet alkalmazásához hasonlóan a 18Bet alkalmazásának letöltése sem fog különösebb fejfájásokat okozni, a letöltés során nem valószínű, hogy nehézségekbe ütközöl.

Tehát ne felejtsd el, hogy nem elég a fájlt letölteni a telefonodra, azt még futtatnod is kell a Letöltések mappából ahhoz, hogy telepítve legyen az eszközödön, és akadálytalanul, a lehető legnagyobb örömmel használhasd bárhol, amerre jársz.

 

5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR