A sportfogadás és a sportfogadás tippek - Fogadások

Tippek

A sportfogadás és a sportfogadás tippek

A játék egyidős az emberiség történelmével, és valószínűleg nem lehet sokkal fiatalabb a fogadások kultúrája sem. Az ókorban kocsiversenyek győzteseire fogadhattak a római polgárok, ma már azonban ez nem elégítené ki a kifinomult ízlésű és széles érdeklődési körű játékosokat, akik közül sokan csak a szórakozás kedvéért, mások viszont komolyabb bevételi forrás reményében rágják a ceruzájuk végét, vagy kattintgatnak gondterhelten az interneten a sportfogadás tippek után böngészve. 

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP

sportfogadás tippek

Bár nem tudunk arról, hogy felmérés készült volna a témában, mégis gyanítjuk, hogy a sportfogadás annak köszönheti töretlen népszerűségét, hogy a mérkőzések kimenetelét a szerencsén kívül kiszámítható tényezők is alakítják. Vagy annak, hogy a kiszámítható tényezők mellett a szerencsének is komoly szerep jut a mérkőzések kimenetelének alakításában? Akárhogy is: a sportfogadás tippek szinte elengedhetetlenek ahhoz, hogy sportfogadással bevételhez jussál.

Fogadási tippek, foci tippek pedig rengeteg helyen találhatók internet szerte, különféle rendű-rangú és hírnevű oldalakon. Azt, hogy melyik a legjobb oldal a fogadás tippek beszerzésére, nem fogjuk tudni neked megmondani, de a cikk végére talán magad is belátod majd, hogy ez nem annyira a mi hibánk, hanem a fogadási tippek sajátosságából adódó különlegesség.

A fogadástippek korai változata: sportfogadás totó tippek

Tekintsünk egy kicsit vissza a múltba, és emlékezzünk meg Magyarország első hivatalos sportfogadásjátékáról, a totóról. Ha az érettebb korosztályhoz tartozol, még saját emlékeid is lehetnek róla, ha pedig csak ebben az évezredben ismerkedtél meg a sportfogadás világával, akkor talán filmekben láttad, esetleg hallomásból ismerheted ezt a valaha százezreket a lottózók elé állító izgalmas játékot, amelyet tekinthetünk akár a tippmix elődjének is.

Mennyiben volt a totó a tippmix elődje? Körülbelül annyiban, hogy egy földi helyiségben kellett papír alapon, lehetőleg golyóstollal megjelölve mérkőzések végeredményére fogadni rajta. És mennyiben nem tekinthető a tippmix elődjének? Annyiban, hogy a totó esetében csak labdarúgómérkőzésekre lehetett fogadni, és kizárólag a mérkőzés végeredményére, a következő módon: ha a foci tippek alapján a játékos úgy gondolta, hogy a hazai csapat nyer, akkor az egyes oszlopot kellet megjelölnie, ha úgy, hogy a vendégcsapat, akkor a kettest, és ha a végeredményt döntetlenre saccolta, akkor az X oszlopot. Az egyszerűségre többek között azért is volt szükség, mert a totószelvényeket egészen 1996-ig kézzel dolgozták fel, méghozzá hetente akár kétmillió darabot is. El tudod képzelni ezt a mai fogadószelvények esetében?

A sportfogadás totó tippek segítségével zajlott, hiszen nem lehet mindent a véletlenre bízni. A munkások egymást túlkiabálva próbálták meggyőzni a saját igazukról a focimeccs eredményét illetően azt, akinek a kezében a golyóstoll volt, de aki „komolyabban” gondolta a meggazdagodást, az a sportfogadás totó tippek kérdésében jobb esetben inkább a hivatalos tippmesterekhez, rosszabb esetben pedig magához a totókirályhoz fordult. (Ha szereted a retró kabarét, keress rá Koltai Róbert Totókirály című, fergeteges jelenetére!)

Akiknek a fogadási tippek köszönhetők: a tippmesterek

Szóljunk most néhány szót a sportfogadás tippek szolgáltatóiról, a tippmesterekről. A tippmesterek hivatásszerűen csinálják azt, amit te szórakozásból, vagyis statisztikákat elemeznek, valószínűségeket számolnak, igyekeznek minden lehetőséget számba venni, legyen akármilyen kevéssé valószínű is, így alkotják meg a lehető leghasználhatóbb sportfogadás tippeket. A foci tippek esetében például hónapokra visszamenőleg is elemzik egy-egy játékos teljesítményét, figyelik, hogy ki nem vesz részt a meccsen, ráadásul alaposan beleássák magukat a különféle ligák megismerésébe is. A Forma-1 fogadástippek esetében pedig az időjárás-előrejelzés éppen olyan fontos eleme a tippmester munkájának, mint a pálya képe és a versenyzők profilja.

Sportfogadás tippek naponta az interneten

A totó népszerűsége előbb a tippmix miatt esett vissza valamennyire, majd az internet megjelenésével és terjedésével, valamint az internetes sportfogadás megjelenésével és terjedésével még inkább, ma már a sportfogadástippek naponta az interneten jelennek meg. Akár a mai foci tippek érdekelnek, akár más sportokhoz kötődő fogadástippek, biztosan te is az interneten nézel először körül. 

Ha kezdő vagy a sportfogadás tippek témájában, és nem találtál még rá a kedvenc oldaladra, akkor érdemes lehet megszívlelned egy nagyon fontos tanácsot, ami alapján, ha a legjobb tippadó oldalt nem is, de a legrosszabbakat biztosan ki tudod választani.

Foci tippek pénzért: a fizetős tippadó oldalakról

Az interneten találhatsz sportfogadás tippeket ingyenes és fizetős oldalakon egyaránt. Általában úgy gondoljuk, hogy amiért fizetni kell, az valószínűleg jobb minőségű, ez azonban nem feltétlenül van így, különösen nem a sportfogadás tippek világában. A sportfogadás tippek naponta való számolgatása persze időigényes tevékenység, akár munkának is fel lehet fogni, de gondolj csak bele: ha te kapsz egy nyerő tippet, akkor a tippadót sem akadályozza meg semmi abban, hogy ezt megjátssza… igaz? Éppen ezért nem feltétlenül az oldal ingyenes vagy fizetős volta, esetleg, ha fizetős, az ára az, ami meghatározza, hogy milyen minőségű sportfogadás tippek tűnnek fel a felületén.

Sőt, tulajdonképpen ezt így nem is lehet meghatározni. Hiszen minden sportfogadás tipp csak előrejelzés, tehát a tippmester, hacsak nem rendelkezik időgéppel, egyáltalán nem lehet biztos abban, hogy a tippje be is fog következni – például a mai foci tippek között hiába várja a világon mindenki az egyik csapatot győztesnek, te is tudod, hogy bármikor előfordulhat olyan váratlan meglepetés, ami miatt mégis a másik csapat győz. Elég egy sérülés, a kapus pillanatnyi figyelmetlensége vagy egy játékos szokatlanul jó napja, és máris borult minden előzetes számítás… Ez már biztosan megtapasztaltad magad is.

Hát még a tippmester, aki a sportfogadás tippek alkotását nap mint nap űzi, és a tippek kimenetelét rendszeresen és aprólékosan ellenőrzi is! Ő aztán igazán tudja, milyen ingatag lábon állnak még a legbiztosabb sportfogadás tippek is, ezért biztosan nem mondana olyat, hogy a tippjei 100%-osak, esetleg garantáltak, legfeljebb olyat, hogy következetes és okos stratégiával 100%, hogy eredményt érhetsz el.

Tehát azt az oldalt, azt a tippmestert, aki 100%-os sportfogadás tippek ígéretével kecsegtet, azt kerüld el olyan messzire, amilyen messzire csak tudod, mert ő egészen biztosan hazudik.

Hol kereshetsz olyan oldalt, amely a mai foci tippek ingyenes és megbízható közlését biztosítja?

De akkor végül is hol, és hogyan keress olyan oldalt, ahol megbízható sportfogadási tippek várnak? Természetesen az interneten, tartsd nyitva a szemed, olvasgasd szorgalmasan a különböző tippadó oldalakat, és kövesd figyelemmel magad is a mérkőzéseket. Olyan tippmesterekben érdemes megbízni, akik tudják, hogy a sportfogadás tudatos tevékenység, amelyhez a felkészültség, a tájékozottság és a számolgatás mellett egy jókora adag szerencse is kell.

Éppen ezért, bármilyen „biztos sportfogadás tippeket” is kapnál a tippadó oldalakon, mindig csak akkora összeget tegyél fel, amelynek elvesztése nem fog megviselni, így biztosan sokáig örömödet leled majd a sportfogadásokban.

 

 

5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft