Revolut magyar sportfogadási lehetőségek - Fogadások

Revolut Sportfogadás

Revolut magyar sportfogadási lehetőségek

Az elektronikus fizetési rendszerek megjelenésével a pénzügyi tranzakciók ma már nagyon gyorsan és könnyen lebonyolíthatók. A kártyás fizetéstől kezdve a banki átutalásokig a világ különböző ágazatai és iparágai mostanra elfogadták ezeket az új és zökkenőmentes fizetési módokat a tranzakcióikhoz. Az egyik iparág, amely követte ezt a trendet, a szerencsejáték-ipar.

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP

A Revolut az egyik olyan digitális fizetési és banki rendszer, amelyet a szerencsejáték-ipar az utóbbi időben elfogadott. Ebben a cikkben az online sportfogadás oldalak által kínált új befizetési módszert fogjuk megnézni: a Revolut fogadás lehetősége már valós. Bár ahogy azt láthatod még annyira nem elterjedt, és nincs olyan széles körben elfogadva, mint a legtöbb hasonlós szolgáltatás.

Mi a Revolut?

A Revolut az egyik legnépszerűbb elektronikus fizetési mód. A fizetési rendszer 2015-ben indult az Egyesült Királyságban, és azóta az Egyesült Királyságban és környékén élők egyik legkedveltebb fizetési módjává emelkedett.

Ennek a fizetési rendszernek a széles körű elterjedése vezetett ahhoz, hogy a legtöbb sportfogadási oldal az Egyesült Királyságban és a világ más országaiban is felvette ezt az opciót a befizetési és kifizetési lehetőségei közé. Így számos olyan bukméker van, amelyek lehetővé teszik, hogy a Revolutot használd a befizetésekhez és a nyereményeid kifizetéséhez a platformjukon.

Revolut felhasználói fiók létrehozása

A Revolut számla létrehozása a Revolut alkalmazás letöltésével kezdődik. Ez viszonylag könnyű lépést, mivel az alkalmazást a Google Play Store-ból és az Apple Appstore-ból is beszerezheted. Az alkalmazás letöltése és megnyitása után meg kell adod telefonszámod és egy négy számjegyű PIN-kódot. A Revolut ezután egy hatjegyű ellenőrző kódot küld a megadott mobiltelefonszámra. Miután ezt a számot megadtad a Revolut alkalmazásban, továbbléphetsz a számla beállításának következő lépésére.

A következő lépés a személyes adatok megadása. Ezek közé tartozik a név, a cím és az e-mail cím. Meg kell adnia egy személyazonosító okmányt is, ami lehet az útlevél vagy a személyi igazolvány. A személyazonosító igazolványról készült tiszta kép vagy képernyőfotó elkészítése és feltöltése az alkalmazásba elegendő ahhoz, hogy a Revolut ellenőrizze személyazonosságot.

Revolut pénz fogadás előtti egyenlegfeltöltése

A személyazonosság ellenőrzése után a következő lépés az egyenleg feltöltése. Ezt az alkalmazásban teheted meg. Ezután lépj a Pénz hozzáadása szakaszra. Itt tudsz pénzt befizetni a számládra. A Revolut számla feltöltésére három módszer áll rendelkezésre.

Ezek a módszerek a következők;

  • Banki átutalás
  • Bankkártyás fizetés
  • E-pénztárca

Biztonság a Revolut-nál

Fontos leszögezni, hogy a Revolut egy biztonságos és védett fizetési platform. Ezt a tranzakciókhoz használt 256 bites titkosítás, valamint az alkalmazáson megadott adatok és részletek tárolásához használt SSL-titkosítás teszi lehetővé.

Az alkalmazott titkosításnak köszönhetően Rajtad és a Revoluton kívül senki sem férhet hozzá a kapcsolódó adatokhoz és részletekhez.

Így, mindezen paraméterek bevezetésével könnyen belátható, hogy a Revolut elég biztonságos.

A Revolut sportfogadás használatának előnyei

A Revolut gyors és hatékony

Az elektronikus fizetési lehetőségek használatának egyik előnye a gyors kifizetési sebesség. Ezekkel a módszerekkel nem kell napokat vagy heteket várnod arra, hogy a nyereményed a bankszámládra érkezzen. A Revolut sportfogadás oldalakon való használata egy példa ezekre az elektronikus fizetési lehetőségekre, és nem okoz csalódást, ha erről a szempontról van szó. A Revolut segítségével perceken vagy legfeljebb órákon belül megkaphatod a pénzed.

Díjmentes fizetés oda-vissza

Több olyan fizetési mód is van, amelyeknél díjakat kell fizetni a ki- és befizetések során. Ezek a díjak hosszabb távon felemésztik a pénzt, és sok kicsi sokra megy alapon a gyakori pénzmozgással még rosszul járhatsz. Ha nem vigyázol, ez kihat a pénzügyeidre.

A Revolut segítségével azonban ez a probléma megoldódik. Zökkenőmentes be- és kifizetés, anélkül, hogy bármilyen díjjal terhelnék a tranzakciókat.

Biztonságos fizetés

Az internetalapú fizetési rendszer használatának egyik hátránya a sérülékenység. A pénzügyi adataid és pénzeszközeid a fizetési vállalat adatbázisában tárolják, amelyek gyakran vannak téve a hackereknek és a rosszindulatú támadásoknak. A megelőzés érdekében a Revolut egy sor biztonsági protokollt alkalmaz az alkalmazásai és a honlapja esetében. Ennek eredményeképpen a hackerek és rosszindulatú támadók számára nagyon nehézzé és gyakorlatilag lehetetlenné válik a cég adatbázisához való hozzáférés.

Kényelem

A Revolut egy internetalapú fizetési megoldás. Ez azt jelenti, hogy amennyiben rendelkezel internetkapcsolattal és a telepített alkalmazással, bárhonnan hozzáférhetsz és bárhol elvégezheted a tranzakciókat. Ez azt jelenti, hogy a bárhol, stressz nélkül teljesítheted a Revolut sportfogadás befizetéseidet is.

Számos nyelven elérhető, több pénznemben is.

A Revolut l lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos pénznemben és nyelven bonyolítsanak tranzakciókat. A Revoluton ma már temérdek nemzeti valuta érhető el, az átváltási arányok pedig az egyik legjobbak a piacon.

A Revolut sportfogadás hátrányai

Korlátozott (ingyenes) készpénzfelvétel

A Revolut használatának másik hátránya, hogy a felhasználók által havonta felvehető pénzösszegnek korlátja van. A Revolut ingyenes csomaggal 75000 Ft vehető fel díjmentesen havonta. Ez a korlátozás kissé szigorú, és még a hagyományos bankok sem alkalmaznak ilyen típusú korlátozást az ATM-kifizetésekre.

Nincsenek hagyományos értelemben vett fiókjai

A Revolut egy internetes alapú fizetési szolgáltatás, és ennek következtében nulla fizikai irodával vagy fiókkal rendelkezik. Ez ugyan azt jelenti, hogy minden tranzakciót kényelmesen, otthonról és mobiltelefonról is elvégezhetsz, de azt is jelenti, hogy nem panaszkodhatsz egy fizikai irodában, ha probléma merülne fel. De a Revolut sportfogadás során használata nem is olyasmi, ami miatt az ember egy irodában csapkodná az asztalt.

Az alkalmazás a lényeg

Az alkalmazás funkcióinak és funkcióinak nagy része főként azon belül található. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazásnak telepítve kell lennie a telefonodon, ha használni szeretnéd a szolgáltatást. Az ügyfélszolgálat jobban működik az alkalmazáson keresztül, a kártyát csak az alkalmazáson keresztül lehet cserélni, vagy annak elvesztését bejelenteni, és még sok minden mást

Borsos árak

A Revolut egyes előnyeit és funkcióit csak akkor élvezheted, ha előfizetsz a fizetési szolgáltatás prémium csomagjaira. Míg a fent tárgyalt előnyök többsége az alapcsomaggal jár, vannak további előnyök, amelyeket csak prémium előfizetés esetén élvezhetsz. A Revolutban ma már három előfizetés van: Plus, Prémium és Metal.

Revolut sportfogadás összegezve

A Revolut sportfogadás egy kiváló lehetőség, ugyanakkor meg kell jegyeznünk, hogy a nemzetközi bukmékerek még nem álltak rá annyira, mint kellene. Magyar játékosként amúgy is megeshet, hogy a sportfogadási bónuszok közül egyet-egyet nem vehetsz igénybe, de ami még nagyon gond az, hogy nemzetközi fizetésekhez minimum prémium felhasználónak kell lenned.

A Fogadások csapat még annyira nincs elámulva a Revolut játékok és sportfogadások terén látható lefedettségétől, és ami még nagyobb gond, hogy nem minden sportfogadás bónusz kérhető a Revolut sportfoadás oldalakon való használata során.

5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft