Online fogadóirodák - Fogadások - 2023 fogadasok.com

A sportfogadás online lehetőségei

Ma már egyre nagyobb teret hódít az online világ, szinte mindent online intézünk, amit csak lehet. Az ügyintézés és a baráti találkozók megszervezése is nagyrészt online zajlik, egyértelmű tehát, hogy az online fogadóirodák is egyre népszerűbbé válnak.

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP

Az interneten elérhető online fogadási oldalak között találunk magyar és külföldi oldalakat is. Sokan tartózkodnak a külföldi oldalak használatától, mivel ezt illegálisnak, törvénytelennek gondolják. Őket szeretnénk megnyugtatni: egy külföldi fogadóiroda használata épp olyan legális, mint egy magyar fogadóirodáé, mindössze annyi a különbség, hogy a magyar online fogadóirodák esetén a megszerzett nyereség nem adóköteles, a külföldi oldal esetén pedig igen. Tehát, ha nem hallgatjuk el a nyereséget az adóhivatal előtt, akkor semmilyen jogalapjuk nem lesz arra, hogy belénk kössenek. Ezzel együtt több külföldi irodánál is találkozunk olyan jelenséggel, hogy Magyarországról nem lehet online sportfogadást kötni: ennek általában a két ország közti megegyezés, vagy annak hiánya az oka.

A másik kifogás, ami miatt sokan a külföldi online fogadóirodák használata ellen döntenek, a nyelvtudás hiánya. Emiatt is kár azonban lemondani a külföldi online sportfogadás lehetőségéről! Egyrészt az online fogadási oldalak nem használnak bonyolult igeidőket és különlegesen nehéz mondatokat. Másrészt ma már nagyon jó internetes fordítóprogramok érhetők el, ezekkel, és egy kis rugalmassággal minden nehézséget át lehet hidalni. Ráadásul sok külföldi online sportfogadás oldal magyarította is az oldalát, így semmiféle nehézséggel nem szembesül, aki ott szeretne játszani.

És hogy miért érdemes a külföldi online fogadóirodák kínálatában is körülnézni? Egyrészt általában valamivel bővebb a kínálatuk, mint a magyar online fogadási oldalaknak, másrészt viszont magasabb oddsokat is kínálnak. Ez pedig nagyon is fontos szempont lehet!

Az online fogadóirodák fizetési módszerei

Többen aggódnak amiatt is, hogy hogyan fizethetnek az online fogadóirodák oldalán, főleg, ha külföldi irodákról van szó, de őket is meg tudjuk nyugtatni.

Természetesen egyszerűbb a fizetés forintban, könnyebb követni a költést és a nyereményeket is, ráadásul nem kell foglalkozni az átváltással sem. Ebből a szempontból tehát érthető az aggodalom, de ezt egy számológép segítségével könnyen lehet orvosolni.

A fizetési módszerek pedig gyakorlatilag minden online sportfogadás oldalon ugyanolyan eszközökkel valósítható meg. 

A legbiztonságosabb fizetési módszer a Paysafecard, ami egy előre feltöltött bankkártya. Ezt általában minden fogadóiroda elfogadja, de használata egy picit macerás, mert csak meghatározott helyeken, például a postán és benzinkutakon lehet kapni.

Általában minden oldal elfogad bankkártyát is, legfeljebb abban van eltérés az egyes oldalak között, hogy némelyik Maestro kártyát is fogad, mások pedig csak Visa és MasterCard típusú kártyákat. A bankkártyás fizetésnek viszont hátránya, hogy csak befizetni lehet vele, kifizetést a legtöbb fogadóiroda nem indít bankkártyára.

Ezért sokkal praktikusabb megoldás lehet az elektronikus pénztárca. Ebből már nagyon sokféle van, a legszélesebb körben elfogadott kártyák a Skrill és a Neteller, ezeket elfogadja például az EnergyBet, a Betwinner, a Bettilt, a Powbet, a Tempobet és az Unibet is, hogy csak néhányat említsünk.

Újabban pedig a sportfogadás online világában is egyre terjednek a kriptovalutás fizetések. Ennek van egy előnye: a kriptovaluta-tárcába indított kifizetés esetén megspórolhatjuk a több lépésből álló KYC-verifikációt, amit az Európai Unióban működő online fogadóirodák kötelezően el kell végezzenek, mielőtt a játékosnak kifizetnék a nyereményét. A kriptotárcákat azonban csak KYC-verifikációval lehet használni, így ebben az esetben a sportfogadás online oldalának ezt már nem kell tejesítenie.

Másrészt viszont, mint azt mindenki tudja, akinek kriptotárcája van, a kriptopénzek árfolyama kifejezetten volatilis, vagyis egy kripto akár néhány nap, sőt, néhány óra leforgása alatt is rengeteget veszíthet értékéből. Elég kellemetlen, ha ez éppen a jól megérdemelt nyereményünkkel történik…

Aki kriptóval szeretne fizetni az online fogadóirodákban, az többek között a Suprabets, a TopBet, a Stake.com, a Mystake, a Leonbets, a Fezbet és a Betibet oldalán teheti meg.

Az online fogadási oldalak elérhetősége Magyarországról

A legtöbb online fogadóiroda, amelyik Magyarországon is nyújt szolgáltatást, könnyen elérhető számítógépről vagy akár telefonról is. Bár az online fogadóirodák alkalmazásai nem találhatók meg a megszokott alkalmazásáruházakban, de az online fogadási oldalak felületéről könnyen le lehet tölteni őket.

Általában az a fogadóiroda is jól használható mobileszközről, amelyik nem rendelkezik külön applikációval. Mindössze egy HTML5 böngésző kell hozzá, és arról az oldalra lépve a méreten kívül szinte semmi különbség nem vehető észre az asztali gépen való használat és a mobilos használat között.

A Magyarországról is elérhető online fogadóirodák közé tartozik a már felsoroltakon kívül a TopBet, a Weltbet, a Pinnacle, a NoxWin, az 1xBit, a 22Bet, az Asian Odds, a BetCruise és a Dafabet.

A 22bet belépés módja

Lássuk, hogyan lehet belépni az online fogadóirodák felületére! Példaként vegyük a 22bet belépés módját.

A 22bet belépés nem lesz bonyolult: az oldal tetején két nagy gomb látható, az egyik a Belépés, a másik a Regisztráció nevet viseli. A Regisztráció gombra kell kattintani, ha még nem rendelkezünk felhasználói fiókkal a 22bet oldalán. Ekkor meg fog jelenni egy űrlap, amelyen meg kell adni a felhasználónevet, egy működő e-mail címet és egy telefonszámot. A Tovább lehetőségre kattintva a következő lépésre kerül sor, itt több személyes adatot is meg kell adni, ezeket majd a KYC-verifikáció során igazolni is kell majd, úgyhogy ügyeljünk a pontosságra.

Majd ezt követően a rendszer e-mailt küld a megadott e-mail címre, amelyben egy megerősítő link lesz található. Erre a linkre kattintva megerősítjük a regisztrációnkat, és a regisztráció során megadott adatainkkal elvégezhetjük a 22bet belépést.

A Betclic magyar oldala és még néhány Magyarországról el nem érhető fogadóiroda

Ha már áttekintettük a Magyarországról elérhető online fogadóirodák körét, érdemes lehet a Magyarországról el nem érhető online fogadási oldalakat is átfutni.

A Betclic magyar IP-címről például nem érhető el, ha rákattintunk az oldal hivatkozására, azt a választ kapjuk, hogy nem vagyunk jogosultak az oldal használatára. A Betclic magyar oldala tehát nem érhető el. De nem érhető el Magyarországról a Bet2Bet, a Bet-at-home.com, a Cashpoint, az Expect, a Coral, a Danske Spill, a Bwin, a Gamebookers, az Interwetten, a Jetbull és a Leo Vegas online sportfogadás oldala sem.

Érdemes megjegyezni, hogy a felsorolt oldalak, és még jó néhány Magyarországról el nem érhető fogadóiroda kaszinófelülete elérhető és működik Magyarországról is, de az online sportfogadás nemzetközi viszonyainak szabályozatlansága miatt ezek az online fogadóirodák Magyarországon nem nyújtanak szolgáltatást.

Az online sportfogadás a közösségi médiában

Az online fogadóirodák gyakran vannak jelen a különféle közösségi médiában, például a Facebookon vagy az Instagrammon. Érdemes követni őket ezeken a felületeken is, mert gyakran innen lehet értesülni a különféle bónuszakciókról és izgalmas versenylehetőségekről.

 

5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft