Paypal sportfogadás - Paypal Sportfogadás - Hogyan működik?

Paypal sportfogadás

Paypal Sportfogadás – Hogyan működik?

A PayPal a világ legnépszerűbb és legszélesebb körben használt online fizetési szolgáltatásai közé tartozik. Azzal váltak híressé, hogy az egyik első olyan rendszer volt, amely egyszerű és olcsó online fizetési szolgáltatásokat kínált a különböző országok között. Ennek köszönhetően a PayPal a világ egyik legnagyobb fizetési szolgáltatójává nőtte ki magát, nagyobbá, mint sok nemzetközi bank. A mai napig ez a legelterjedtebb online fizetési megoldás a világon, köszönhetően annak a nagyfokú bizalomnak, amelyet ügyfeleik körében kialakítottak.

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP

A PayPal egy hihetetlenül kényelmes befizetési lehetőség, amelyet világszerte sok játékos, üzlet és persze fogadási oldal kedvel. Ha szeretnéd megismeni a sportfogadas oldalak ezen befizetési módját, akkor ez a cikkünk neked szól. Végigvezetünk a PayPal-fiók létrehozásának teljes folyamatán, és megmutatjuk a legjobb magyar fogadási oldalakat. Előljáróban annyit mindenképpen leszögeznénk, hogy jelenleg a PayPal nem elfogadott fizetőeszköz magyarországi sportfogadók számára. Ettől függetlenül azonban mindenképpen érdemes használni, hiszen rengeteg üzlet, bolt, játék és egyéb online helyszínen beváltható, a használata pedig nagyon egyszerű!

Mit kell tudnod a PayPal fogadás lehetőségéről?

A PayPal egy hihetetlenül népszerű és elterjedt e-pénztárca és fizetési szolgáltató, amelyet emberek és vállalatok közötti pénzátutalásra lehet használni. A PayPal volt az egyik első fizetési szolgáltató, amely valóban áttörést ért el az online fizetések terén.

MŰKÖDIK A PAYPAL Magyar játékosok számára??

Igen, a PayPal működik Magyarországon. Magyar felhasználók olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy teljes körű Paypal fiókot nyithatnak, sőt, akár üzleti PP fiókkal is rendelkezhetnek. Ez elsősorban azért nagyszerű, mert így a számlán „állhat” pénz, nem kell egyből átvezetni a csatolt bankszámlára, és szabadon rendelkezhetsz vele. Sőt, ha üzletszerűen használod, minden további nélkül lehetőséged van arra is, hogy akár számlát is kiállíts.

A Fogadások csapatának tagjai is rendszeres Paypal fizetés használók, hiszen rengeteg üzlet, webshop, és fogadási oldal és kaszinó is elfogadja. Nemzetközi szinten az egyik legjelentősebb szolgáltatótóról beszélünk, és noha idehaza még nem használhatjuk sportfogadás kötésére, azért igen széles körű az alkalmazás lehetősége.

Paypal Sportfogadás – a teljes leírás

A következőkben végignézzük azt a három lépést, amely ahhoz kell, hogy teljes körűen használható Paypal magyar fiókot nyithass, amit aztán számos helyen felhasználhatsz!

1. LÉPÉS: Regisztráció a Paypal oldalán

A PayPal-fiók megnyitása meglepően egyszerű. Csak menj a Paypal.com oldalra, és kattintson a „Regisztráció” gombra. Ezután válaszd ki a Személyes számlatípust, majd hajtsd végre az előzetes ellenőrzést: annak érdekében, hogy a rendszer tudja, hogy valóban ember vagy, elsőként a telefonszámodat kéri, ahova küld egy kódot. Ennek beírásaa után léphetsz tovább a fiók létrehozására. A következő lapokon pedig annyit a dolgod, hogy beírod kért személyes adataid, tehát a neved, születési dátumod, e-mail címed stb. Ezután a rendszer küld egy megerősítő e-mailt. Ez a lépés legfeljebb 5 percet vesz igénybe.

Bankszámla és bankkártya hozzáadása

Most, hogy a PayPal-fiókod létrehoztad, beléphetsz a felhasználói felületre. Innen közvetlenül a fizetési kártya hozzáadásához léphetsz. Ha már rendelkezel bankkártyával, akkor azt hozzáadhatod, és azonnal feltöltheted az egyenleged. Ezt követően már képes leszel arra, hogy az első fogadási befizetésedet a PayPal fizetés segítségével teljesítsd.

Azonban ahhoz, hogy teljeskörűen használhasd a Paypalt, néhány további lépést még el kell végezned, amelyek a személyazonosságod igazolását szolgálják. Ezt külön lépésben írjuk le.

2. LÉPÉS: PAYPAL Fiók megerősítése

A felhasználói fiók ellenőrzése fontos lépés, amelyet el kell végezned ahhoz, hogy pénzt vehess fel a személyes számládra. Ez az ellenőrzési folyamat annak biztosítására szolgál, hogy a pénz ne származzon illegális tevékenységekből, például terrorizmusból vagy pénzmosásból. Erre egyébknét már jó pár éve szükséges, mivel az Unió terrorizmus és pénzmosás elleni törvényeit be kell tartania minden fizetési szolgáltatónak, sőt, minden olyan oldalnak, amely pénzt mozgat, így tehát a kaszinók a sport fogadás lehetőségét kínáló oldalaknak is. Sokan ezt nyűgként élik meg, de akinek nincs vaj a füle mögött, annak nincs is félni valója!

Ez az ellenőrzés egyszerű, de a folyamat teljes lezárása néhány napot is igénybe vehet. Ennek oka, hogy a PayPal munkatársainak át kell vizsgálniuk az általad beküldött dokumentumokat és össze kell vetniük az általad megadott adatokkal, mielőtt elfogadják a számláját. Miután megnyitod a fiókod, látsz majd egy listát arról, hogy milyen feladataid vannak még hátra.

Fiókod teljes körű hitelesítéséhez a következő feladatokat kell elvégezned:

  1. Erősítsd meg az e-mail címed
  2. Küldd be a szükséges igazolványokat
  3. Bankszámla és bankkártya hozzáadása

Kövesd ezeket a lépéseket az ellenőrzési folyamat gyors és hatékony befejezéséhez.

Erősítsd meg e-mail címed

Ez egyszerű. Csak nyisd meg az e-mail fiókod, keresd meg a PayPal által küldött e-mailt, és kattints a „megerősítés” gombra. Ezt követően az e-mail címe megerősítésre kerül.

Küldd be a szükséges igazolványokat

Magánszemélyklént a rendszer teljes körű használatához szükséged lesz arra, hogy a személyazonosságodat ellenőrizni tudja a cég. Ehhez az első és legfontosabb lépés, hogy minden adatot, amit megadsz, pontosan leírj! Elgépeléseket még ki lehet magyarázni, de ha teljesen hamis adatokat adsz meg, a fiókod zárolják, és rossz esetben többet nem is nyithatod meg. Amit biztosan fognak kérni: személyigazolvány és lakcímkártya, illetve egy olyan számla/számlakivonat, ami a te nevedre és címedre szól.

Add hozzá a bankszámlád és a bankkártyád

A teljes körül Paypal használat azt jelenti, hogy tudsz végrehajtani befizetéseket, akár PayPal játékok során, illetve azt, hogy Paypal pénz fogadás a bankszámládra is történhet. Ha csatolsz egy bankkártyát a fiókodhoz, a PP-n keresztül azzal is tudsz fizetni. Ha bankszámlát is hozzáadsz, akkor arra kérheted a kifizetést.

3. LÉPÉS: Paypal használata!

A Paypal sport fogadás során nem minden oldalon használható, így mindenképpen ellenőrizd, hogy milyen lehetőségeid vannak. Azonban egy csomó másik helyen elfogadják, és mintegy közvetítő, a PP arra is jó, hogy vitás tranzakció esetén a pénzedet visszakérd.

GYIK

Hogyan nyithatok Papyal fiókot?

A fenti cikk arról szól, hogy hogyan nyithatsz ilyen fiókot. Egyszerüen menj a Paypal oldalára, kattins a regisztráció gombra, és kövesd a lépéseket. Ha elakadtál, nézz vissza ide, a Fogadások.com oldalára, valószínűleg segíteni fog!

Hogyan történhet a Paypal fizetés sportfogadás esetén?

Fontos tudni, hogy a Paypal sajnos magyarországi sportfogadók számára nem nyújt fizetési szolgálatást egyenlőre. Sőt, az igazság az, hogy korábbi tapasztalataink alapján nagyon sok országban a szabályozások miatt nem lehet semmilyen szerencsejátékra használni a Paypal fiókot.

Mire használható a Paypal?

Tapasztalatból mondhatjuk, hogy a Paypal az egyik legszélesebb körben elfogadott online fizetési rendszer. Magyar és nemzetközi webshopok egyaránt elfogadják, és a felhasználók közötti pénzátutalásra is kiválóan használható, ha gyors és visszakereshető tranzakciót szeretnél.

5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft