Szerezzen fantasztikus sportfogadási bónuszokat most!

Bónuszok

Ismerd meg az online sportfogadásbónusz-lehetőségek izgalmas világát!

Mindenki szeret ajándékot kapni, sőt, a legtöbben szeretnek ajándékot adni is, és ez alól még a sportfogadási oldalak sem kivételek. Ha körülnézel a számodra szimpatikus bukmékerek oldalain, biztosan észreveszed a bónuszajánlatokat, hiszen ezeket általában nagyon jól látható helyen, az oldal tetején, színes és látványos képekkel hirdetik. Hogy miért? Nos, mert szeretnek ajándékot adni… és mert szeretnének téged és minden hezitálót meggyőzni arról, hogy a sportfogadás világa nem csak izgalmas és rejtélyes lehet, hanem barátságos is.

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP

Ha már találkoztál a különféle sportfogadásbónusz-lehetőségekkel, és sokféleségükkel kellően össze is zavartak, vagy ha még csak gondolkozol azon, hogy belépsz az online sportfogadás világába és nem szeretnél lemaradni az új játékost üdvözlő bónuszlehetőségéről, olvasd el cikkünket, amelynek segítségével biztonsággal tájékozódhatsz majd az online sportfogadásbónusz-világban.

Mi is az a sportfogadásbónusz?

A sportfogadásbónusz egy ajánlat a fogadóiroda részéről, amely bizonyos feltételek mellett igénybe véve a játékost olyan fogadások felé tereli, amelyeket magától esetleg nem tenne meg. Ezeket a bónuszokat az oldal kínálhatja automatikusan is, de előfordul, hogy egy bónuszkód megadásával lehet hozzájutni, vagy akár egy bónuszkód megadásával az automatikusan járó összeget lehet növelni.

Elöljáróban jegyezzük meg, hogy a sportfogadásbónusz-lehetőségek pontosak azok, aminek látszanak: lehetőségek. Nem jelentenek garanciát semmire, a céljuk nem a te anyagi fellendülésed elősegítése, hanem az oldal, az egyes játékok vagy az egyes fogadási piacok népszerűsítése. De ez természetesen nem jelenti azt, hogy te nem profitálhatsz az online sportfogadásbónusz-lehetőségekből! Mindössze annyi a lényeg, hogy mindig tartsd szem előtt a saját érdekeidet. A cikkben erről is találsz további információkat.

Milyen sportfogadásbónusz lehetőségekkel találkozhatsz?

Most pedig vágjunk bele az ismerkedésbe! Alapvetően kétféle online sportfogadásbónusz-lehetőség létezik: az új játékosokat köszöntő sportfogadás üdvözlőbónusz, valamint a már meglévő játékosokat jutalmazó sportfogadásbónusz. Ugyanakkor az online sportfogadásoldalak mindkét változaton belül többféle lehetőséget is kínálnak, amelyek között nem is annyira egyszerű tájékozódni.

Az új játékost üdvözlő bónusz sportfogadás esetén

A legtöbb sportfogadásoldal először is igyekszik a játékosai közé csalogatni téged, ezért, ha rákattintasz egy (vagy több) sportfogadási oldalra, az első, amit általában meglátsz, az üdvözlőbónusz lesz. Az új játékost üdvözlő bónusz sportfogadás esetén általában befizetéshez kapcsolódó bónusz, a sportfogadásbónusz befizetés nélkül még a meglévő játékosoknak szóló bónuszok között is fehér holló ritkaságúnak számít.

Első befizetési bónusz sportfogadás esetén

Az első befizetési bónusz sportfogadás esetén az első befizetéshez kapcsolódó pénzösszeg jóváírását jelenti a játékosszámládon. Ez az összeg a bukmékertől függően lehet az első befizetésed 50 vagy akár 100%-a is, az elérhető legmagasabb összegét pedig szintén a bukméker határozza meg. Ha például az első befizetési bónusz sportfogadás esetén 100%, és a legmagasabb összege 40 000 forint, akkor, ha 40 000 forintot fizetsz be, az oldal hozzáír a játékosszámládhoz még 40 000 forintot. Azonban hiába fizetsz be akár 100 000 forintot is, az oldal továbbra is mindössze 40 000 forintot fog jóváírni a játékosszámládon, mint sportfogadásbónusz.

Free bet bónusz

A free bet bónusz nem csak sportfogadás-üdvözlőbónusz lehet, mégis itt említjük meg – majd mindjárt kiderül, miért, de először tisztázzuk, mit is jelent a free bet bónusz.

Nos, pontosan azt, amit gondolsz: ingyenes fogadási lehetőséget. Ez a típusú sportfogadásbónusz azt biztosítja, hogy a saját pénzed kockáztatása nélkül részesülj a fogadás izgalmából, és esetleg az eredményéből, vagyis a nyereségből is. Igazán jól hangzik, ugye? Igazi kockázatmentes lehetőség, amellyel olyan játékokat is felfedezhetsz és megismerhetsz, amelyekkel korábban nem foglalkoztál, így a free bet lehetőség akár új nyerő piacokhoz is megnyithatja a kaput előtted.

Az ördög a részletekben

De mielőtt boldogan belevetnéd magad a sportfogadásbónuszok közé, érdemes átgondolnod egy-két dolgot és legfőképpen: átolvasnod a bónuszokhoz kapcsolódó ismertetőket és felhasználási feltételeket is. Igen, ez valóban unalmas, és nem is azért mentél a sportfogadásoldalra, hogy olvasgass, viszont, ha ezt elmulasztod, nagyon kellemetlen meglepetésben lehet majd részed a sportfogadásbónusz felhasználása vagy kiváltása során.

A sportfogadásbónusz ugyanis általában kötődik valamihez: az első befizetési bónusz sportfogadás esetén kötődhet például a befizetés módjához, Magyarországon gyakran nem lehet igénybe venni, ha PayPallel vagy valamilyen kriptopénzzel fizetsz be a játékosszámládra. Előfordulhat az is, hogy a befizetés gyorsaságához kötődik, például regisztráció után tizenkét órával kell elindítanod az első befizetést ahhoz, hogy az sportfogadás-üdvözlőbónusz megjelenjen a játékosszámládon. (És természetesen még ekkor is szabályozhatják a befizetés módját.)

Mindezeken felül pedig úgy az üdvözlőbónusz, mint a free bet esetében szembesülni fogsz a kijátszási feltételekkel. Ezek azok a feltételek, amelyeket teljesítened kell ahhoz, hogy a bónusszal vagy az ingyenes fogadásokkal elért nyereséged kifizetését kezdeményezhesd a játékosszámládról, vagyis ahhoz, hogy a mindennapi életedben is élvezhesd a bónuszok gyümölcseit.

A kijátszási feltételek nagyon sokfélék lehetnek, de fő jellemzőjük minden sportfogadásbónusz esetében, hogy időhatárhoz kötik a kijátszást, tehát például 12, 21 vagy 30 nap alatt kell teljesítened a feltételeket. A feltételek pedig a sportfogadás üdvözlőbónusz esetében is és a free bet esetében is kiterjedhetnek arra, hogy milyen játékokban, legfeljebb mekkora összegekben, és legalább milyen oddsok mellett kell megjátszanod a bónuszként kapott összeget.

Ha nem teljesíted pontosan az előírt feltételeket, a bónusszal elért teljes nyereséged elúszik – például, ha 21 nap alatt kell megjátszanod a sportfogadásbónuszt, és csak a 98%-át használtad fel, mondjuk a 100 000 forintból 98 000 forintot, hiába értél el ezzel nyereményeket, a 22. napon már sem a bónuszt, sem az általa elért nyereményeket nem fogod a fiókodban találni. 

Előfordul az is, hogy egy játékos egyszerre csak egy bónuszt vehet igénybe. Ezért, ha úgy érzed, hogy a felkínált bónusz, akár üdvözlőbónusz sportfogadás tételéhez, akár free bet, vagy akár másmilyen bónusz kijátszási feltételei nem felelnek meg neked, nehezen tudnád teljesíteni, vagy nem érdekel a játék, amire a kijátszási feltételek szólnak, nyugodtan kattints a „nem kérem a bónuszt” – lehetőségre. Ne feledd, amit a cikk elején mondtunk: mindig a saját érdekeidet tartsd szem előtt!

Élet a sportfogadás-üdvözlőbónusz után – avagy bónuszok már meglévő játékosoknak

A sportfogadásoldalak azonban tudják, hogy a játékosokat nem csak meg kell szerezni, hanem meg is kell tartani, ezért nem csak az új, hanem a már meglévő játékosaiknak is kínálnak különféle bónuszokat.

Élőfogadás-bónusz

Ha jártál már sportfogadásoldalon, biztosan láttad azt is, hogy egyes meccsekre nem csak a meccs megkezdése előtt lehet fogadni, hanem akkor is, amikor már zajlik a mérkőzés. Ez az úgynevezett élő fogadás, aminek számtalan oka lehet – futball vagy forma-1 esetében például az időjárás tolhatja el az esélyeket valamelyik irányba, esetleg egy meccs közbeni sérülés változtathatja meg a játék kimenetelének valószínűségét. Egyes oldalak pedig ezeket az élő fogadásokat külön élő sportfogadásbónusz lehetőséggel is jutalmazzák.

Cash back bónusz

Mindent gondosan kiszámoltál, minden lehetőséget figyelembe vettél, de valami mégsem úgy jött össze, ahogyan vártad, talán egyszerűen csak nem volt szerencséd – a cash back bónusz enyhítheti a bánatodat. Ha cash back bónuszt veszel igénybe, a megjátszott és elvesztett összeged egy része visszatér hozzád, jóváírásra kerül a számládon.

Reload bónusz

Mint minden hobbira, a szerencsejátékra is kell időnként áldozni, előfordulhat (és elő is fog fordulni), hogy fel kell töltened a játékegyenlegedet. Ha pedig feltöltöd a játékegyenlegedet, előfordulhat, hogy az oldal egy úgynevezett reload bónusszal honorálja a tevékenységedet – vagyis jóváír a játékosszámládon egy bizonyos összeget, amelyet a reload bónusz ajánlatban határoz meg. Mielőtt feltöltéshez fognál, ne mulassz el tájékozódni az oldalon aktuálisan elérhető reload bónuszokról sem, nehogy lemaradj egy jó ajánlatról.

ACCA Insurance bónusz

Ezt a biztosítási bónuszt kifejezetten akkor veheted igénybe, ha nagyobb tétben fogadsz, és természetesen akkor sem minden bukmékernél. Ezért, ha nagyobb tétben szeretnél fogadni, érdemes olyan oldalt választanod, amelynek sportfogadásbónusz-kínálatában szerepel az ACCA Insurance bónusz is.

Mobilbónusz, eseménybónusz és megannyi más

A felsoroltakon kívül pedig még nagyon sok különféle kisebb-nagyobb bónuszlehetőség van, ilyen például a mobilbónusz, amelyet akkor ajánl fel az oldal, ha a mobileszközre letöltött alkalmazáson keresztül kötsz fogadást, vagy az eseménybónusz, amely a valamely nagyobb eseményre, például a futball világbajnokságra vagy a tenisz esetében az Austral Openre kötött fogadásokat honorálja, de akár születésnapi bónuszt is találhatsz – mindig érdemes tájékozódni a bónuszok felől, mert sose tudhatod, mikor találsz igazán neked valót.

Hűségprogramok

Bónuszokról beszélve nem hagyhatjuk figyelmen kívül az igazán hűséges játékosoknak szóló hűségprogramokat sem.

VIP-ajánlatok

Vannak olyan sportfogadásoldalak, amelyek kifejezetten egy keretjátékot használnak arra, hogy a hűséges játékosaikat megjutalmazzák. A keretjátékban az oldalon való játékkal, az oldalon kötött fogadásokkal lehet szinteket elérni, az egyre magasabb szintek pedig egyre nagyobb kedvezményt jelentenek a játékosnak is – például az alapból 5%-os bónusz a keretjátékban legmagasabb szintű játékosok esetében akár 25%-is felmegy, vagy komoly reload bónuszokhoz lehet jutni. Ha hajlamos vagy a hűségre, és megtalálod a kedvenc sportfogadási oldaladat, valószínűleg találkozol majd VIP-ajánlatokkal is.

Ajánlási bónusz (Refer a friend!)

Ha pedig megtaláltad a kedvenc sportfogadási oldaladat, nyilván szeretnéd, ha a barátaid sem bolyonganának tovább az internetes fogadások vadonában, hanem veled együtt élvezhetnék a pompás oddsokat és a széles piacokat, vagy amit éppen az oldalon élvezel. Ilyen esetben nézz utána, hogy kínál-e az oldal ajánlási bónuszt! Ha kínál, és a barátod regisztrációnál jelzi, hogy a te ajánlásodra veszi igénybe az oldalt, valószínűleg valamilyen jutalom üti majd a markodat. Ezt igazán kár lenne veszni hagyni!

Hol találhatsz üdvözlőbónuszokat, akár sportfogadásbónusz befizetés nélkül lehetőséget is?

Korábban már felmerült a sportfogadásbónusz befizetés nélkül lehetőség, és már akkor is elmondtuk, hogy ez a lehetőség igen ritka a sportfogadásoldalakon. Általában az oldal valamilyen jeles eseménye, például a megalakulásának évfordulója alkalmából lehet vele találkozni, és akkor is igen korlátozott számban vehető igénybe, ezért, ha ilyen lehetőségre vágysz, vagy ha érdekelnek a különleges bónuszajánlatok, kattints a kedvenc oldalaid hírlevélküldési lehetőségére, és emellett böngészd a különböző promóciós oldalakat is, valamint időnként kattints kedvenc oldalad „promóciók” lapjára, hátha éppen ott bujkál a téged érdeklő ajánlat.

Hogyan használd a bónuszokat?

A bónuszokat, mint már említettük, okosan kell felhasználnod, szem előtt tartva a kijátszási feltételeket és a saját érdekeidet is. 

A bónuszokkal ne jövedelemhez akarj jutni, hanem használd őket arra, amire szánták: játékos bátorításként egy ritkábban, vagy korábban még sosem használt sport, fogadási piac, fizetési mód kipróbálására. Mindig tartsd magad a saját magad által felállított szabályokhoz, ne lépd túl az előre meghatározott játékoskeretedet akkor sem, ha mégoly jó ajánlattal találkozol is az oldalon.

Ha úgy érzed, hogy a bónuszok felhasználása, vagy akár az online sportfogadás befolyásolja az életed más területeit, esetleg családi vagy baráti kapcsolataid, vagy akár a munkád rovására megy, ne mulassz el segítséget kérni akár a legtöbb sportfogadásoldalon megtalálható lehetőségek egyikén, akár a környezetedben olyan módon, amelyik neked a legkényelmesebb.

A bónuszok felhasználási feltételei

A bónuszok felhasználási feltételeiről általánosságban már beszéltünk, de vannak olyan konkrétabb korlátok is, amelyekre még ki kell térnünk. 

Ilyen konkrét felhasználási feltétel lehet a bónuszlimit, amely azt korlátozza, hogy a megkapott bónusz legfeljebb mekkora szorzóval fogadható, vagy legfeljebb mekkora összeg játszható meg belőle egy alkalommal, sőt, akár az is, hogy legfeljebb mennyi idő áll rendelkezésre a bónusz felhasználásának elkezdéséig. De korlátozhatja a bónusz felhasználását a már említett fizetési mód is és a minimálisan befizetendő összeg is.

Semmiképpen ne felejtsd el egyetlen sportfogadásbónusz esetében sem, hogy hiába jelenik meg a játékegyenlegedben felhasználható összegként, az nem jelenti azt, hogy azt az összeget te ki is tudod venni! A sportfogadásbónusz kizárólag sportfogadáshoz, és kizárólag az adott felhasználási feltételek mellett vehető igénybe.

Egy konkrét példa: az Unibet sportfogadásbónusz

Hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, tekintsük át a fentieket egy konkrét példán keresztül is: lássuk az Unibet sportfogadásbónusz-kínálatát.

Üdvözlőbónuszként az Unibet 100%-os bónuszt kínál, legfeljebb 20 000 forintig, valamint 60 ingyenes pörgetést, amit a kaszinó részlegben lehet igénybe venni. Ez persze jóval kevesebb, mint amit a legjobb magyaroknak szóló kaszinó, az 5Gringos kínál (bónusz akár: 310.000 forint + 100 ingyenes pörgetés, de legalább ez is valami!

Emellett elérhető egy Unibet sportfogadásbónusz, amely a focimeccsekre előzetesen és kötésben leadott fogadásokra vonatkozik. A hármas kötés esetében a nyeremény 10%-kal, a négyes kötés esetében 20%-kal, az ötös és ennél többes kötések esetében pedig 30%-kal növekszik a nyeremény (már persze, ha nyersz). Tehát máris két korlátozó tényezőt is találunk: egyrészt előzetesen kell megkötni a fogadást, másrészt pedig legalább hármas kötésben kell megkötni ahhoz, hogy ez a bónusz igénybe vehető legyen.

És ez még nem minden. Az Unibet sportfogadásbónusz alatt, a felhasználási feltételek között még további korlátozásokat is találsz. (Ugye, sosem felejted el elolvasni ezt a részleget?) Itt szerepel például, hogy egy héten legfeljebb egy alkalommal veheted igénybe a nyereménynövelő bónuszt, a tét maximum 8000 forint lehet, a nyereményed pedig maximum 320 000 forint, ingyenes fogadással és sportfogadásbónusz keretében szerzett egyenleggel nem aktiválható, és ráadásul az igénybevételhez fel kell iratkoznod a promócióra, ami járhat érdekes hírlevelekkel és további bónuszokkal, de járhat idegesítő levélszemét-áradattal is. Akárhogy is, a döntés a tiéd.

Bárhogy is döntesz azonban a bónuszok igénybevételéről, mindig ügyelj arra, hogy te használd a bónuszt, ne pedig a bónusz használjon ki téged. Ha okosan és ügyesen egyensúlyozol a bónuszok között, sok kellemes meglepetésben lehet részed!

 

5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR