Unibet Sportfogadás értékelés - Fogadások

Unibet Sportfogadás értékelés

Az Unibet az egyik vezető online fogadási weboldal Európában. Jelenleg több mint 3,6 millió ügyfelük van, akik a világ minden tájáról csatlakoztak ehhez a bukmékerhez. Az Unibet online sportfogadást, pókert, élő fogadást, kaszinót, autóversenyeket, futballt és egyéb játékokat kínál.

Unibet Sportfogadás dióhéjban

 • Jó bónuszok
 • Sportfogadási lehetőségek nagy választéka
 • Különböző kaszinójátékok
 • Mobil alkalmazások
 • Élő fogadások
 • Kaszinó
 • Póker
 • Élő közvetítés
 • Készpénzkifizetés
 • Élő kaszinó
 • E-sportok
 • Lottó
 • Virtuális sportok

Az Unibet sportfogadás története

Az Unibet egy online fogadási szervezet, amelyet 1998-ban alapítottak. Rájött, hogyan szerezzen tisztességes hírnevet a fogadók körében az időben történő kifizetések és az online fogadási piac néhány legjobb fogadási esélye miatt. A szervezet Máltán alakult, és jelenleg Máltán és az Egyesült Királyságban rendelkezik engedéllyel.

Az Unibet tagja az Európai Fogadási Szövetségnek is. Ezt a szervezetet az egyik legnagyobb magántulajdonban lévő európai bukmékernek alkotják, amely jelenleg nagyon aktív a skandináv piacon. Ez az online sportfogadás jelenleg több mint 100 országban érhető el, és több mint 3,6 millió ügyfél csatlakozott az Unibethez a világ minden tájáról. Az Unibet oldalát jelenleg lefordítva 17 különböző nyelven lehet használni.

Unibet sportfogadás weboldal áttekintése

Az Unibet.com egy makulátlan és felhasználóbarát weboldal, amely könnyen navigálható. Valójában az Unibet folyamatosan azon dolgozik, hogy javítsa a webhelyet, és a legújabb szoftverekkel és technológiával frissítse azt.

A weboldal tetején a különböző szekciókhoz tartozó fülek találhatók. Ezek a fülek közé tartozik a kezdőlap, a kaszinó, a pókerterem, a sportfogadás és a számos más játékra vonatkozó fülek. Ha a sportfogadás fülre kattintasz, egy új oldal nyílik meg, amely a sportvilág híreit, valamint a sportágak listáját mutatja, amelyekre fogadásokat kínálnak.

Az oldal bal oldalán láthatod az elérhető sportágak listáját. Amikor egy adott játékra fogsz kattintani, akkor további lehetőségeket fog mutatni, amelyek az adott sportágban elérhetőek.

Ha például a „Kosárlabda” lehetőségre kattintasz, a weboldal megjeleníti az összes elérhető opciót, például az Euroligát, az NBA-t, az ABA-t és az egyes országok ligáit, például Németország, Franciaország stb.

Ha rákattintesz egy opcióra, a képernyő közepén megjelenik az összes olyan fogadás, amely az adott országra vagy ligára elérhető. Ha rákattintasz a kiválasztott fogadásra, a képernyő jobb oldalán megnyílik a „Fogadás” jegy, amelyen elhelyezheted a tétet, létrehozva az Unibet kombinált fogadás jegyedet is.

Fogadási lefedettség

Az Unibet a fogadási lehetőségek széles skáláját kínálja. Lehetőséged van arra, hogy egyetlen országra vagy eseményre szóló fogadást válassz. Több eseményre is fogadhatsz, választva a rendszerfogadásokat és az Unibet kombinált fogadásokat is. A fogadás megnyeréséhez az szükséges, hogy az összes tipped nyerjen.

A rendszerfogadás egy kicsit bonyolultabb, egyfajta Unibet fogadásépítő funkciót kínál. Egyszeri fogadások sorozatát kell kiválasztanod, és a szoftver tájékoztat a győztesek kombinációinak számáról, ha a fogadás egy adott számkombinációját szeretnéd.

A „Trixies and Yankees” játékban egyedi kombinációs fogadásokat választhatsz. A Trixie-ben kiválasztasz 3 eseményt vagy mérkőzést, és az összesre kombinációs fogadást tesz. Ezért 1 tripla kombináció és 3 dupla kombináció, összesen 4 egyedi fogadás érhető el.

A Trixie-hez hasonlóan a Yankee-ben is 4 eseményt vagy mérkőzést választasz 3 helyett. 1 hármas, 6 páros és egy négyes kombinációd van, így összesen 11 fogadást tehetsz.

Unibet élő fogadás

Az Unibet élő fogadási lehetőséget kínál a fogadók számára különböző mérkőzésekre és eseményekre. Az Unibet egy csodálatos élő fogadási platformot kínál, ahol a mérkőzés közben is lehet fogadásokat kötni. Ez azt is lehetővé teszi, hogy még a mérkőzés befejezése előtt készpénzben fogadhass.

Élő közvetítés az Unibetnél

Az Unibet élő közvetítési lehetőséget is kínál Unibet TV néven, amelyben több száz élő mérkőzést és eseményt nézhetsz az Unibeten. Ehhez mindössze egy Unibet számlára van szükséged, amelyen van némi betét. Ezután teljesen ingyenesen streamelhetsz élőben!

Unibet sportfogadás bónusz és promóciók

Az Unibet egyik legnagyobb bónusza, hogy nem számít fel juice-t egyik sportfogadásra sem. Ez rendkívül meglepő, valamint kivételesen kellemes a fogadók számára! Lehetséges, hogy a végén hatalmas összeget spórolhatsz meg azzal, hogy nem számítanak fel díjat. Például a legtöbb teremben, ha 100 forintot teszel fel és nyersz, akkor 90 forintot kapnál, ami 10% juice-t jelent. De az Unibetnél, ha megnyersz egy 100 forintos fogadást, akkor 100 forintot kapsz.

Unibet üdvözlő bónusz ajánlat

Az Unibet 10.000 forintig terjedő befizetési bónusz kínál az új ügyfeleknek + kérhető külön a kaszinóbónusz. Az első befizetésedet az Unibet megduplázza max 10.000 forintnyi Unibet ingyenes fogadás egyenleggel, és bizony ha már tag vagy még több jóság vár rád!

Ilyenek:

 • Ajánlási bónusz: hívd meg ismerőseid, és bónusz pénzt kapsz utánuk.

  Megduplázott Bónusz

 • Aranygól tipp játék: változó, de nagyon jövedelmező lehet, ha eltalálod, amit a kiírásban kérnek.
 • Nyereménynövelés kötésekkel: sportfogadas stratégiák követőinek ez jó lehet, mivel a 3-as, 4-es, 5-ös vagy nagyobb kötéseket plusz nyereménnyel (10-20-30%) fejeli meg a bukméker.
 • Élő fogadás nyereménynöveli: a neve egyértelmű, hogy milyen jellegű promócióról van szó.

Unibet mobil

Az Unibet számos mobileszközön kínálja sportfogadásait. Ezek az eszközök a legtöbb esetben Android telefonok, táblagépek, iPhone és iPad. Az Android vagy Apple táblagépeken vagy mobilkészülékeken történő fogadás nagyon egyszerűvé teszi az útközbeni fogadást. Az Unibet mobilalkalmazást is letöltheted mobiltelefon készülékedre. Az egyszerű fogadás érdekében látogass el az Unibet sportfogadási weboldalára a mobil böngészőn keresztül. Ez még egyszerűbbé és szórakoztatóbbá teszi a fogadást!

Az Unibet mobilfogadással SMS-ben is fogadhatsz, és a mobilalkalmazásuk is nagyszerű. Könnyen használható és nagyon gazdag tartalmú. A mérkőzés előtti fogadások, az élő fogadások, az élő eredményfrissítések és a statisztikák is elérhetők az Unibet mobil verzióján.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat alapvető és szerves része az Unibetnek. Az utóbbi időben fejlesztéseket hajtottak végre az ügyfélszolgálati részlegükön. Ez végtelenül nagy hatással volt az általános szolgáltatásaikra. Van telefonos és e-mailes ügyfélszolgálati lehetőségük, és most már élő beszélgetés is elérhető. Az élő chat látszólag nem mindig elérhető, de inkább egy csodálatos alternatíva, amikor elérhető.

Ügyfélszolgálat e-mail címe: [email protected]

Nemzetközi telefonszám: 00-44-207-949-0088

Összefoglalva

Az Unibetet nagyon nehéz nem ajánlani, hiszen egy hatalmas múlttal rendelkező multinacionális piacvezető fogadási irodáról van szó. Magyar játékosok is gyakran részesítek előnyben, köszönhetően a nagy számú piacnak, és a jelentős bónuszoknak. Próbáld ki még ma!

 

4,8 rating

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft