élő sportfogadás - Fogadások

élő sportfogadás

Több piac, több lehetőség, hatványozott izgalmak: ismerkedj meg az élő sportfogadás világával

A sportfogadás világa, mi tagadás, izgalmas. Órákig, napokig meditálni egy-egy többesélyes mérkőzés kimenetelén, számba venni az összes lehetőséget, statisztikákat elemezni, eltiltásokat, sérüléseket figyelni, a foci esetében a különféle bajnokságok átfedését számontartani – mindezt azért, hogy amikor elkezdődik a verseny, a meccs, hátradőlve figyelhesd, ahogy számításaid valóra válnak, és meghozzák jól megérdemelt gyümölcsüket.

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP

De mi lenne, ha nem érnének itt véget az izgalmak? Hiszen kiválóan ismered a sportot, amit követsz, alaposan megismerted a játékosokat vagy a versenyzőket, képben vagy a képességeikkel és a felkészültségükkel, mi lenne, ha a meccs közben is fogadnál egy-két eseményre, vagyis mi lenne, ha kipróbálnád magad az élő fogadás világában is?

Élő fogadás során ugyanis a már megkezdődött mérkőzés eseményeire fogadhatsz, amihez különböző statisztikák gyors áttekintése, az élő mérkőzés követése és persze a helyzetek és az elérhető oddsok lehető legpontosabb felismerése szükséges. A végletekig fokozza az izgalmakat, ugyanakkor hasznosíthatod benne a korábban megszerzett ismereteidet is. 

Vigyázz, az élő fogadás nem való mindenkinek: hideg fej, gyors döntésképesség és kockázatvállalási hajlam szükséges hozzá. Szívbajosok kizárva!

Élő fogadás Tippmix, Bet65, Unibet és egyéb magyar oldalakon

Ha úgy érzed, hogy rendelkezel az élő fogadáshoz szükséges kvalitásokkal, akkor biztosan kíváncsi vagy, hogy hol ismerkedhetsz meg az élő sportfogadás világával?

Tulajdonképpen bárhol, a legtöbb sportfogadási oldal kínál élő fogadás lehetőségeket is. A Bet365, a 22bet vagy akár a tippmix élő fogadás oldalai között a szolgáltatás minőségén kívül a fogadható sportok, az elérhető fogadási piacok és a fogadási módok tekintetében lehet eltérés.

Érdemes körülnézned tehát, hogy melyik oldalak kínálják élő sportfogadás lehetőségként azt a sportot, amelyikben igazán otthon érzed magad, és összehasonlítani egy-két mérkőzés során a piacokat és az oddsok változását. Ha a foci áll a legközelebb a szívedhez, akkor könnyű dolgod lesz, hiszen ez a népszerű sport minden oldal kínálatában megtalálható, de sokfelé találsz az élő fogadás oldalain kézilabda-, kosárlabda- és röplabdabajnokságokat, küzdősportokat, motorsportot, teniszt és asztaliteniszt, sakkot és virtuális, valamint e-sportokat is.

Gyakori lehetőségek az élő fogadás során

Maradjunk a focinál, és tekintsük át gyorsan: milyen élő fogadásokat köthetsz a meccs megkezdése után?

Erre tömören azt válaszolhatnánk, hogy bármilyeneket, de ezzel nem nagyon lennél kisegítve. Részletezzük tehát: fogadhatsz a félidő eredményére, fogadhatsz a piros és sárga lapok számára, a büntetők vagy a szögletek számára, de fogadhatsz akár az első gólt rúgó játékosra is. (Láthatod, hogy milyen gyorsan kell reagálnod ahhoz, hogy például ez utóbbi lehetőséget felismerd.)

Azzal viszont tisztában kell lenned, hogy nem érhető el minden lehetőség minden oldalról. Egyes oldalak például nem kínálnak szögletfogadásokat, mások esetleg a csapatstatisztikákat hagyják le a repertoárjukból… nézz körül, tájékozódj, regisztrálj a szimpatikus oldalakon, és ha teheted, használd ki a bónuszokat a lehetőségek feltárására! Így ugyanis viszonylag alacsony kockázattal ismerheted meg egyrészt az élő fogadás menetét, másrészt az adott oldal használatát is.

Itt jegyezzük meg, hogy a legtöbb élő fogadás oldal kínál egy nagyon barátságos lehetőséget is, mégpedig a cash out funkciót. Ha nem szeretnéd a nyereményedet tovább kockáztatni, akkor bármikor villámgyorsan kiveheted a fogadásból, akár teljes cash outtal, ekkor a teljes nyereményt kifizeti neked az oldal még az esemény befejezése előtt, akár részleges cash outtal, ekkor csak a nyeremény egy részét vonod ki, egy része továbbra is játékban marad. Ezt a lehetőséget is nagyon gyorsan kell mérlegelned, mert ahogy már biztosan észrevetted, egy mérkőzés során pillanatok alatt is gyökeresen megváltozhatnak az esélyek.

Néhány élő fogadást kínáló oldal áttekintése

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány oldalt, az élő fogadás tippmix oldalától a Betfair élő fogadás lehetőségeiig. A lista nem rangsoroló, mindössze egy rövid, szubjektív merítést képvisel az élő fogadás magyar világából, a legtöbb itt szereplő fogadási oldal egyformán magas színvonalon és megbízható, korrekt módon kínálja a szolgáltatásait.

A tippmix élő fogadás lehetőségei

Az előző mondatban „az itt szereplő legtöbb” fogadási oldalról beszéltünk – és sajnos éppen a tippmix élő fogadás oldala miatt nem az összes fogadási oldalról. Az élő fogadás tippmix módra lassú, nehézkes és szegényes. Bár az oldalon elérhető a videó alapú live streaming és néhány statisztika is, de egyrészt jóval kevesebb piac, másrészt jóval kevesebb sport áll rendelkezésre az oldalon, mint más élő fogadás oldalakon. Ráadásul a be- és kifizetéseket kizárólag banki átutalással lehet teljesíteni, ami régimódi, bonyolult és lassú, akár napokig is eltarthat, hogy hozzájuss a nyereményedhez. És a bónuszokról és promóciókról sem a helyhiány miatt hallgatunk ám…!

A Bet365 élő fogadás lehetőségei

A Bet365 oldala a tippmix élő fogadás oldalának ellentéte, ragyogó sportválasztékkal vár. A regisztrációdat rögtön egy bónusszal honorálja, és freebet ajánlatokkal is találkozol az oldalon. Évente több mint 140 000 élő mérkőzést követhetsz élőben az oldalon, ezen kívül élőben fogadhatsz többek között a gólokra, a játékosokra és a szögletekre is. Természetesen a cash out lehetőség is rendelkezésedre áll, és mobileszközödre alkalmazásként is letöltheted a Bet365 applikációt.

Ami mindezek mellett nagyon szimpatikus lehet a Bet365 oldalán, az a valóban átfogó és részletes, kiváló tudástár. Kezdő játékosoknak szinte kötelező, de a gyakorlottabbak is hasznosan forgathatják, hiszen minél többet tudsz, annál okosabban fogsz tudni fogadni.

Az Unibet élő fogadás lehetőségei

Az Unibet oldalának sem kell szégyenkeznie akkor sem, ha az élő fogadásokról van szó. Rengeteg sportot kínál fel, évente körülbelül 34 000 élő mérkőzést közvetít, és olyan ínyencségeket is kínál fogadási tételként, mint a kapura lövések, a csapatstatisztikák vagy a szögletkombinációk.

Az üdvözlőbónusz mellett ázsiai hendikepp lehetőség is elérhető az oldalon, és ha mobileszközről szeretnél játszani, ezt is megteheted, mert az Unibet Android és iOS rendszerre letölthető alkalmazásokkal egyaránt rendelkezik.

A Betfair élő fogadás lehetőségei

A Betfair kissé retró beütésű oldalát elsősorban az angol foci szerelmesei fogják örömmel igénybe venni az élő fogadásokhoz, mert ez a Betfair fő erőssége. Természetesen a Betfair is kínál üdvözlőbónuszt, emellett pedig odds növelő szolgáltatást is, és fogadhatsz gólokra, lapokra, félidő- és csapatstatisztikákra vagy akár büntetőkre is, sőt, a tőzsde felületen is köthetsz élő fogadásokat. Külön érdemes kiemelni a Betfair élő közvetítseinek kiváló minőségét!

Ami kissé hátránya a Betfair oldalának, az a magyar nyelvű ügyfélszolgálat hiánya. Ha azonban az angol foci avatott szakértője vagy, ne hagyd, hogy a nyelvismeret tökéletes hiánya megakadályozza az oldalon való kiteljesedésedet, ha minden kötél szakad, egy online fordítót bármikor igénybe vehetsz.

A Zulabet élő fogadás lehetőségei

A Zulabet oldalát egyrészt azért érdemes megjegyezni, mert kiváló engedélyekkel, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal és remek bónuszokkal rendelkezik, másrészt azért, mert nem csak a sportban biztosít lehetőséget élő fogadások kötésére, hanem a politikai élet különböző eseményei tekintetében is. Havonta 50 000-nél is több esemény várja az élő tippjeidet, a bajnokságok között pedigz igazán nem gyakori módon megtalálod a magyar NB I. és II. mérkőzéseit is. 

A 22bet élő fogadás lehetőségei

A 22bet oldalán azok fognak szívesen és örömmel élő fogadásokat kötni, akiket az e-sportok világa varázsolt el, ugyanis, bár ezt nem ellenőriztük, de ránézésre úgy tűnik, hogy jelenleg a 22bet rendelkezik a legnagyobb e-sport kínálattal a magyar sportfogadás-oldalak körében. 

Ami az egyéb sportokat illeti, a 22bet szintén meglehetősen korrekt oldal, igen bőkezű üdvözlőbónusszal, ázsiai hendikepekkel és letölthető alkalmazással várja a látogatóit. Érdekesség, hogy nem csak az események bekövetkezése mellett, hanem azok ellen is lehet fogadni, viszont cash-out lehetőséget a 22bet oldala sajnos nem kínál.

Élő fogadás útközben

A különböző mérkőzések és meccsek gyakran nincsenek összehangolva a napirendünkkel, ez pedig hatványozottan igaz a világ távoli pontjain, Ázsiába, Ausztráliában vagy Amerikában rendezett versenyekre. Előfordulhat, hogy az általad legjobban várt mérkőzés alatt, amelyen kiváló élő fogadásokat köthetnél, éppen úton vagy, vagy ami még rosszabb, dolgoznod kell.

Szerencsére ilyenkor is van megoldás: a legtöbb élő fogadást kínáló oldal tökéletesen adaptálva van mobileszközre is, tehát a mobiltelefon képernyőjén megjelenő élmény mindössze méreteiben fog különbözni a számítógéped képernyőjén kapott élménytől. Ezen kívül pedig a legtöbb élő sportfogadás oldal rendelkezik letölthető applikációval is, ami általában valamivel gyorsabb használatot tesz lehetővé a sima reszponzív oldalaknál. (Mint már mondtuk, élő fogadás esetén a gyorsaság rendkívül fontos.)

Annak, hogy a letölthető appokat nem találod meg sem a Google Playstore-ban, sem az Apple Store-ban, játékosbiztonsági és kiskorúvédelmi okai vannak. A legtöbb oldal fej- vagy láblécében azonban megtalálhatod a mobileszközre kifejlesztett applikációt, amelyhez, megsúgjuk, gyakran külön mobil bónuszok is járnak.

Milyen sportfogadásokat köthetsz élő fogadással?

Biztosan van kedvenc sportod, de tekintsük át azért gyorsan a lehetőségeket, hátha találsz egy szimpatikus sportágat, amelyben új élő sportfogadás-karriert kezdhetsz!

Foci, kosár, kézi…

…vagyis a hazánkban általában ismert és népszerű sportokat minden oldal első helyen kínálja. Emellett a nagyobb sportbajnokságok idején kiemelten kezelik az adott bajnokságot, például az Austral Opent.

Magyarországon, de szerte a világban is igen népszerű sportág a foci, ám nem csak ezért gazdag az élő piacainak kínálata, hanem azért is, mert a foci szabályai lehetővé teszik, hogy akár egyetlen góllal, egyetlen másodperc alatt megváltozzon a mérkőzés végeredménye. Emiatt az izgalom folyamatos, a figyelem egy percre sem lankadhat, minden pillanatban történhet valami, ami szükségessé tesz egy élő fogadást – vagy éppen egy cash outot.

De természetesen nem kell leragadni a focinál, akkor is remek és izgalmas élő fogadásokat köthetsz, ha képben vagy a jégkoronggal vagy a vízilabdával, vagy a küzdősportok, esetleg a technikai sportok érdekelnek.

E-sportok

Ha 2023-ban az élő fogadásokról írunk, nem feledkezhetünk meg az e-sportokról sem. Az e-sportok népszerűsége robbanásszerűen nőtt az elmúlt években, és ez a tendencia nem áll meg: a legtöbb oldal az e-labdarúgás és az e-kosárlabda mellett a CS:GO bajnokság összecsapásait vagy a LoL eseményeit is felkínálja az élő fogadás lehetőségek között. Természetesen itt is érdemes előbb ismerni a szabályokat, a játékosokat és az esélyeket, de ha gamer beállítottságú vagy, kiváló szórakozást jelenthet számodra az e-bajnokságok követése, és remek bevételi forrást az élő fogadások kötése.

V-sportok

Az e-sportokat gyakran összekeverik a v-sportokkal, vagyis a virtuális sportokkal, pedig ezek bizony nem szinonimák. Az e-sportokban élő emberek játszanak, az ő ügyességük, felkészültségük és szerencséjük alapozza meg a játék kimenetelét. A virtuális sportokban vagy v-sportokban ezzel szemben nincs emberi tényező, ezt egy véletlenszám-generátor helyettesíti, így itt kizárólag a szerencsén múlik a végeredmény. Élő fogadás kötésére a v-sportban is van lehetőség, de ez inkább a kaszinójátékok körébe tartozik, és nem annyira a sportfogadáshoz. Mindenesetre, ha érdekel a fogadások világa, itt akár napi huszonnégy órában ismerkedhetsz vele, hiszen a virtuális események gyakorlatilag megállás nélkül pörögnek.

Mire figyelj, ha élőben fogadsz?

Az élő fogadás ízére hamar ráérzel majd, és pár alkalom után már magad is érezni fogod, hogy mire kell (vagy kellett volna) több figyelmet fordítanod, milyen szempontból lehettél volna felkészültebb, mielőtt letelepszel a képernyő elé. A következőkben adunk néhány szempontot, amelyeket így már nem kell majd a saját károdon megtanulnod.

Változó odds-ok

Az élő fogadások sajátossága, hogy az egyes események odds-ai dinamikusan változnak, a pályán, a ringben vagy a teremben zajló események függvényében. Az odds-ok változását, legalábbis az általad kiválasztott esemény vagy események odds-ainak változását tehát egyrészt folyamatosan követned kell, másrészt pedig érdemes kitapasztalnod az adott sportfogadási oldal „szokásait” is, hogy akkor köthesd meg a fogadásodat, amikor a kinézett esemény odds-a éppen a legmagasabb (vagy legalábbis nagyon közel van a legmagasabb ponthoz). Ehhez természetesen elsősorban tapasztalatra lesz szükséged, itt csupán felhívtuk a figyelmedet, hogy ezt a területet mindenképpen érdemes fejlesztened, ha élő sportfogadásra adod a fejed.

Kombinált fogadások az élő piacokon: a trixie, a yankee és a lucky fogadás

Természetesen az élő fogadások esetében sem kell lemondanod a kombinált fogadások kínálta lehetőségekről sem, ha az oldalon lehetőség van rá, trixie, yankee vagy lucky fogadás egyformán köthető. Arra azonban figyelj oda, hogy a trixie esetében négy, a yankee esetében tizenegy, a lucky estében pedig tizenöt vagy akár harmincegy fogadással kell számolnod, ami nem csak ennyivel nagyobb nyereményt fog jelenteni, hanem ennyivel nagyobb költséget is. Élő fogadás esetében ennek abból a szempontból van jelentősége, hogy ha nem áll rendelkezésre megfelelő összeg a játékosszámládon például egy lucky fogadás megkötéséhez, akkor az egyeneleged feltöltése akár percekig is eltarthat, ezt pedig a játékosok valószínűleg nem fogják megvárni – előfordulhat tehát, hogy lemaradsz az eseményről, amelyet meg akartál fogadni.

Játssz okosan

Emellett pedig tartsd észben, hogy az élő fogadás egy különösen izgalmas, de különös higgadtságot és elemzést igénylő fogadástípus. Nagyon vigyázz arra, hogy a játék hevében se lépd át az előre meghatározott játékkeretedet, ne játssz olyan összeggel, amelynek elvesztését nem engedheted meg magadnak. Ne feledd, hogy a sportfogadás és az élő sportfogadás célja kizárólag a szórakozás, az izgalmak fokozása, ezért ezeket semmilyen körülmények között ne kezeld jövedelemszerző tevékenységként!

Ha pedig meccsnézés közben lecsúszik pár pohár, ami közismerten rontja az elemző döntéshozó képességeket, inkább zárd be az élő fogadás ablakát, és élvezd lazán a meccset. Így az élő fogadások pontosan azt fogják nyújtani, ami a céljuk: izgalmat, szellemi tornát és remek nyereményeket.

 

5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft