A bank sportfogadás lehetőségei a sportfogadási oldalakon

Bank Sportfogadás

A bank sportfogadás lehetőségei a sportfogadási oldalakon

A banki átutalással történő befizetés az egyik legrégebbi módja a számlafinanszírozásnak az online szerencsejáték-iparban. Szinte minden fogadási oldal elfogadja a banki átutalással történő tranzakciókat, és a játékosok számos kiváltságot élveznek, ha ezt választják. Legfőbb előnyei a magas limitek, biztonság minden tranzakciónál, és nem kell számlát létrehozni a használatához. A banki átutalásnak több módja is van. Az online szerencsejátékoknál a hagyományos banki átutalás és az azonnali banki átutalás a legelterjedtebb.

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP

A Fogadások ezen lapján a következő témákat járjuk körbe a bank sportfogadás oldalakon való használatával kapcsolatban:

 1. Hogyan használd online fogadásoknál
 2. Minden előnye és hátránya
 3. Miért érdemes banki átutalásos fogadási oldalakon fogadni

A bank sportfogadás előnyei

Igen sok bank magyar ügyfelei részére lehetővé teszi, hogy szabadon használják a banki átutalás módszerét arra, hogy sportfogadási ügyenlegüket feltöltsék. Természetesen számos más módja is van a bukméker oldalakon a befizetésnek, de ez a legegyszerűbb, hiszen nem kell külön felhasználói fiókot létrehoznod más fizetési szolgáltatóknál (pl.: Skrill), hanem a már meglévő saját bank fizetés lehetőségével élsz.

✔ A bukmékerek által széles körben elfogadott: Nehéz olyan fogadóirodát találni, amelyik nem fogad el banki átutalással történő tranzakciókat. A SEPA és a SWIFT a két legnépszerűbb mód az online szerencsejátékosok körében.

✔ Nincsenek kifizetési korlátozások: A játékosok számára alapvető fontosságú, hogy ugyanúgy tudjanak kifizetést eszközölni, mint ahogyan befizettek. Ha bankszámládon keresztül fizetsz be, mindig jogosult vagy a nyeremény kifizetésére.

✔ Nincs szükség fiók létrehozására: Amikor a játékosok banki átutalással szeretnének befizetni, azt kell választaniuk fizetési lehetőségként. A legtöbb esetben „banki átutalás” néven szerepel a fizetési lehetőségek között. Nincs szükség arra, hogy számlát hozzanak létre egy azonnali banki szolgáltatónál, mint például a Klarna/Sofort. Ha pedig megtörtént a befizetés, egy jó sportfogadás stratégia segítségével lehet fialtatni a pénzt.

✔ Biztonságos és titkosított: Valószínűleg a legbiztonságosabb módjáról beszélünk a bukmékeri befizetésnek. A felhasználók adatai SSL titkosítással kerülnek átvitelre. A kétlépcsős hitelesítés, az ujjlenyomat-olvasás vagy a regisztrált telefonszámra küldött SMS-en keresztüli kód biztosítja a biztonságos tranzakciókat. A biztonsági eljárás bankonként, ügyfelenként eltérő lehet.

✔ Magas befizetési és kifizetési maximális limitek: Lényeges, hogy a játékosok könnyen befizethetnek és kivehetnek nagy összegeket. Más bukmékerekkel összehasonlítva a bank fogadás lehetőségét kínáló bukmékerek magas maximális limiteket engedélyeznek a fogadóknak a tranzakcióikhoz. Ez kulcsfontosságú előny, különösen a nagy játékosok számára.

✔ Üdvözlő ajánlatra való jogosultság: A bank sportfogadás fizetési módot elfogadó bukmékerek a legtöbbször lehetővé teszik a játékosok számára az üdvözlő bónusz igénylését és bármely más ajánlatban vagy promócióban való részvételt.

✔ Egyszerű befizetések mobiltelefonon vagy táblagépen keresztül: Minden alkalommal, amikor a játékosok a banki átutalással történő befizetést választják, átirányítják őket az online bankszámlájukra. Letölthetik bankjuk alkalmazását is, és gyorsan és egyszerűen befizethetnek.

✔ Alacsony vagy nulla díj a helyi átutalásoknál: A tranzakciók díjmentessége olyan dolog, amit minden fogadó szeretne kihasználni. Banki átutalással történő befizetéskor a belföldi tranzakciókra nulla díj vonatkozik, legalábbis az esetek többségében. Mégis, a bukméker politikájától függően előfordulhat egy kis díj, ha a kifizethető összeg egy bizonyos limit alatt van.

A bank sportfogadás során történő használatának hátrányai

Bár a banki átutalással történő szerencsejátéknak számos előnye van, néhány hiányossággal is jár. Az a tény, hogy fogadási tevékenységét könnyen nyomon követhetik, és hogy a kifizetéseknél esetlegesen késedelmet tapasztalhat; arra késztetheti, hogy átgondolja az átutalásos fogadási oldalak választását.

❌ Magas minimális befizetési limitek: A legtöbb kifizetés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy alacsony összegeket fizessenek be, amelyek egyes esetekben akár 1 eurótól kezdődnek. A banki átutalással történő fogadás azzal a hátránnyal jár, hogy a minimális befizetési összeg egyes bukmékereknél akár 20 € is lehet.

❌ Magas minimális kifizetési limitek: A banki átutalással fogadó bukmékereknél történő fogadás jelentős hátránya, hogy a minimálisan kifizethető összeg általában magasabb, mint amit más fizetési módok, például az e-pénztárcák kínálnak. A játékosnak problémái lehetnek a nyereménye kifizetésével, különösen, ha nemzetközi bukmékereknél fogad, ahol a limitek még magasabbak. De a bank pénz fogadás után jóváíródik, azután már minden rendben lesz, igaz pár napot eltarthat egy-egy hagyományos utalás.

❌ A nemzetközi tranzakciók magasabb díjai: Bizonyos díjakat számíthat fel a bankjától és főként a választott bukmékertől függően, amikor nemzetközi tranzakciót hajt végre. Emellett az átutalásokhoz konverziós díjak is hozzáadódnak, ha nem a helyi pénznemet használja.

❌ Valószínűleg késedelem a kifizetéseknél: Ez inkább a nemzetközi tranzakciókra vonatkozik. A belföldi tranzakciók esetében az esetek többségében az összeg egy munkanapon belül megérkezik a számlájára. A bankjától és a bukmékertől függően a kifizetési eljárás egyes esetekben akár 5 munkanapot is igénybe vehetett, ma már 1-2 nap (ha előtte az erős ügyfélazonosítás megtörtént).

Legális és biztonságos a bank sportfogadás?

A világ legtöbb országában 100%-ban legális, ha közvetlenül a bankszámlájdról használod a pénzed, vagy egyszerűen összekapcsolod azt egy azonnali banki fizetési szolgáltatással. Ami a biztonságot illeti, amikor a banki átutalásról és az online szerencsejáték-iparról van szó, valószínűleg a legbiztonságosabb módról beszélünk, amellyel a legtöbbet hpzhatod ki a fogadási tevékenységedből. Az SSL titkosítási technológia garantálja a tranzakciók biztonságát. Ugyanakkor minden fogadó egyedi biztonsági eljárást állíthat be attól függően, hogy melyik bankkal áll kapcsolatban. A kétlépcsős hitelesítés, az ujjlenyomat-olvasó és az SMS-en keresztül történő TAN-kód az átutalás megkezdése előtt csak néhány a biztonsági szintek közül, amelyeket a felhasználó választhat, amikor banki átutalásos bukmékereknél fogad.

Hogyan kell befizetni banki átutalással a bukmékereknél

Ami a bank sportfogadás fizetési módszerrel történő befizetéseket illeti, az eljárás meglehetősen egyszerű:

 • Jelentkezz be sportfogadási számlára
 • Kattints a Befizetés (Deposit) opcióra
 • Válaszd a ‘Banki átutalás’ vagy ‘Banki átutalás’ lehetőséget
 • Válaszd ki a befizetni kívánt összeget
 • A rendszer átirányít az online fizetési felületre, vagy megjeleníti a bankszámlaszámot és a közelményt az utaláshoz.
 • Utolsó lépésként engedélyezd a tranzakciót, fogadj, és várd a sportfogadás eredmények megjelenését a kiválasztott játékokon.

Ennyi. A tranzakció már megtörtént, és az összeg elérhető a fogadási számládon. Élesítheted a sportfogadas stratégiák közül azt, amit kiválasztottl. Ritka esetekben, amikor egy nemzetközi fogadóirodánál fizetsz be, akár 5 percig is eltarthat, amíg a művelet befejeződik.

Banki átutalással is lehet bukmékereknél kifizetni?

A bank sportfogadás oldalon való használatának egyik legjelentősebb előnye, hogy a nyereményedet könnyen ki tudod venni, ha követed az alábbi lépéseket.

 • Jelentkezz be sportfogadási számlára
 • Kattints a Kifizetés (Withdraw) gombra
 • Válaszd ki a ‘Banki átutalás’ lehetőséget a kifizetés módjaként
 • Töltsd ki a kivenni kívánt összeget
 • Meg kell adnod az IBAN- vagy számlaszámodat

Mivel már befizettél ugyanezen a módon, az eljárás befejeződik. Ha nagyobb összeget vettél ki, egyes a bank sportfogadás módszerrel történő kifiizetés teljesítése biztonsági okokból megkérhetnek, hogy azonosítsd a bankszámládat. Ebben az esetben el kell küldened egy dokumentumot a bankodtól, amely igazolja, hogy te vagy a bankszámla tulajdonosa. A legtöbb esetben a pénz egy munkanapon belül elérhető lesz a számládon; a nemzetközi tranzakciók azonban akár 1-2 napot is igénybe vehetnek. Ma a már a legtöbb bank játékok, kaszinó és sportfogadás oldalak tucatjait is elfogadja, így nem lesz gond a be- és kifizetések teljesítésével.

 

5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft