Tenisz fogadás stratégia - Fogadások

Tenisz fogadás stratégia

A teniszszabályok áttekintése

A tenisz egy népszerű, látványos sport, amelyet amatőr szinten szinte bárki élvezhet, a profi mérkőzéseket pedig bárki követheti. A tenisz nincs sem évszakhoz, sem szezonhoz kötve, folyamatosan rendeznek tenisztornákat, így egy jó teniszfogadás-stratégia folyamatosan izgalmakkal láthat el, és nyereményekkel örvendeztethet meg.

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP

A legjobb tenisz-fogadásstratégia kiválasztásához azonban, mint minden más működő sportfogadás-stratégia esetében, először alaposan meg kell ismerkedni a játékszabályokkal és a játékosokkal.

A teniszszabályok elsőre bonyolultnak tűnhetnek, de szerencsére egy kis koncentrálással megérthetők: a mérkőzések gémekből állnak, amelyeket a következők szerint pontoznak: love, tizenöt, harminc, negyven, gém. A teniszszabályok nem ismerik el a döntetlent, aki előbb nyer hat gémet, az nyeri a szettet. A nyert gémek között azonban két pont különbség kell legyen, ami további sportfogadás-stratégiák lehetőségét veti fel.

Fogadási stratégiák

Ezzel el is értük a fogadási stratégiák világát. A sportfogadás-stratégiák sikerességének legfontosabb általános szabálya a helyes tétkezelés, ezekkel foglalkozik a legtöbb működő sportfogadásstratégia-ajánló oldal.

A helyes tétkezelés természetesen azzal kezdődik, hogy nem játszol meg akkora összeget, amelynek elvesztése problémát jelentene, hiszen a legjobb tenisztippek sem jelentenek 100%-os esélyt a nyerésre. De ide tartozik az is, hogy ha elvesztetted a feltett tétet, idegességedben nem teszel fel még több pénzt, hogy bebizonyítsd az igazadat. Ha bármilyen okból, akár idegesség miatt, vagy akár alkoholfogyasztás miatt nem vagy képes higgadt és átgondolt módon követni a választott tenisz-fogadásstratégia módszeredet, akkor jobb, ha egy időre más elfoglaltság után nézel, majd lehiggadva térsz vissza a tenisztippek böngészéséhez.

Sportfogadás-stratégiák

A tippkezelő fogadási stratégiák nagyon sokfélék, és különböző szempontokból közelítik meg a fogadást.

A martingale-stratégia például, amely a vesztes fogadás tétjének megduplázását írja elő, a szerencse forgandóságán alapszik, feltételezi, hogy előbb-utóbb biztosan kijön az általad feltett végeredmény is, a folyamatosan duplázott tétek pedig fedezetet nyújtanak az elszenvedett veszteségekre. A martingale-stratégia tenisz-fogadásstratégia szerepében nem biztos. hogy beválik, hiszen a teniszt nagyrészt nem a szerencse irányítja.

A Kelly-stratégia során az alacsony szorzóval kínált eseményre nagy összeggel, a magas szorzóval kínált eseményre pedig alacsony összeggel fogadsz, így éred el a lehető legmagasabb nyereményt, és szenveded el a lehető legkisebb veszteséget. Ez a stratégia alkalmazható tenisz-fogadásstratégiaként is.

Ha pedig biztosra szeretnél menni, akkor javasoljuk az arbitrázs-fogadásokat, amelyek során különböző oldalakon fogadsz egy adott szett vagy mérkőzés két különböző kimenetelére. Csak az odds-okra figyelj!

Van-e működő sportfogadás-stratégia a tenisz esetében?

A tenisz sajátossága, hogy nincs döntetlen végeredmény, ezért a Labouchere-stratégiaként ismert és működő sportfogadás-stratégia jól működő tenisz-fogadásstratégia lehet. Ez a tétkezelő stratégia egy tetszőlegesen kiválasztott számsoron alapszik, amelyből mindig a két szélső szám összegét tesszük meg tétként. Nyerés esetén a már megtett számokat eldobjuk, és a következő két szám összegével fogadunk újra, veszteség esetén pedig a megtett „számot” hozzáírjuk a számsor végéhez, és megint csak a két szélső számmal fogadunk. A Labouchere tőkeigényes, de nagy nyereménnyel is kecsegtető stratégia, tenisz-fogadásstratégiaként pedig szórakoztató lehet a használata, hiszen, mint már mondtuk, a teniszt elsősorban nem a szerencse irányítja.

Egy jól működő tenisz-fogadásstratégia

A tenisz fogadási stratégiák fogadástípusok és fogadási piacok szerint választhatók meg. A szabályok alapos megismerésén kívül érdemes megismerkedni a teniszfogadásokat kínáló oldalakkal is, hiszen ezek különböző odds-okat, különféle fogadási piacokat kínálnak.

Ezen kívül különösen a tenisz-fogadásstratégia szempontjábó fontos, hogy ki kell választanod, milyen szempont alapján fogod követni a teniszt. Melyik meccseket fogod figyelemmel kísérni, például az ATP-sorozatot vagy a Grand Slam torna állomásait, vagy a női, férfi, egyes, páros vagy vegyespáros játszmákra specializálódsz. Így nem aprózódik el a figyelmed a rengeteg játékos és esemény között, alaposabban fel tudsz készülni egy-egy játékra, lesz időd alaposan elemezni a meccseket, követni tudod a játékosok eredményeit, jobban átlátod, milyen formában vannak éppen. Az alapos felkészülés pedig mindig a legjobb teniszfogadás-stratégia.

Teniszfogadás-lehetőségek

Egy tenisztorna során rengeteg féle fogadásra van lehetőség, akár pre-match, akár in-play formában, hiszen a legtöbb oldal élő fogadás lehetőséget is kínál a teniszmeccsekre.

A szettek fogadási lehetőségei

Már az egyes szetteken belül is rengeteg fogadási lehetőség kínálkozik, fogadhatsz a szett végeredményére, a szett győztesére és a mérkőzés eredményére is. Általában ilyenkor is köthetsz élő fogadásokat, ezért érdemes olyan oldalon követned a szetteket, amely a jó odds-ok mellett jó minőségű élő közvetítést is kínál.

A tie-break fogadás

A tie-break fogadás esetében azt kell megtippelned, hogy bekövetkezik-e, avagy sem. Tie-breakre hat-hat állásnál kerül sor, és az nyeri meg, aki előbb eléri a hét pontot. Ez a legizgalmasabb része a teniszmeccseknek, amelyet általában magas odds-okkal kínálnak a fogadóirodák, hiszen tényleg nagyon nehéz előre megjósolni, hogy bekövetkezik-e majd. 

A meccs győztesének megtippelése

A meccs győztesének megtippelése a lehető legegyszerűbb a tenisz-fogadásstratégia választékában, amit tovább egyszerűsít az a tény, hogy a teniszben nincs döntetlen. Két játékos között kell eldönteni, hogy melyikük fogja megnyerni a meccset, és ha nem is vagy annyira otthon a teniszben, az odds-ok akkor is tájékoztatnak arról, hogy melyiküket tartják esélyesebbnek.

Itt érdemes visszanyúlni a Kelly-stratégia ismeretéhez. Tenisz-fogadásstratégia szempontjából ezt úgy hasznosíthatod, hogy vagy az alacsonyabb odds-szal jegyzett játékosra fogadsz nagy összeggel, hiszen ebben az esetben a vesztés esélye kicsi, vagy a magasabb odds-szal jegyzett játékosra fogadsz kisebb összeggel, amelyet ugyan nagyobb eséllyel veszítesz el, de ha mégsem, akkor a magas szorzó miatt csinos nyeremény ütheti a markodat.

Sőt, játszhatsz arbitrázs stratégiával is, ebben az esetben bárhogyan végződjön a meccs, te elégedetten fogsz hátradőlni. Ez az igazi nyerő teniszfogadás-stratégia, ugye?

Az outright lehetőségek

Az outright fogadás egy kicsit emlékeztet a meccsfogadásra, hiszen itt egy versenyzőt, mégpedig a torna végső győztesét kell előre megtippelni. Azt gondolnánk, hogy ez igazán egyszerű, de valójában korántsem az, hiszen hasonló képességű, egyformán alapos felkészültségű és egyaránt győzelemre elszánt sztárok közül kell kiválasztani azt, aki végül a dobogó tetejére áll.

Outright fogadás esetében érdemes jó előre gondolkodni, és előre megtenni a fogadást. A torna előrehaladtával ugyanis az esélyek egyre átláthatóbban alakulnak, immár nem csak a sporttal behatóbban foglalkozók, hanem mindenki számára, ezzel párhuzamosan pedig változnak az odds-ok is – és csak ritkán kedvező irányba…

Tenisztippek fogadóknak

A leghasználhatóbb tenisz-fogadásstratégia, amit valaha is kapni fogsz, az biztosan az lesz, hogy okosan válaszd ki, milyen szempont alapján kötsz fogadásokat, és kövesd gondosan az ehhez a szemponthoz kapcsolódó játékosokat. Soha ne tegyél meg nagyobb összeget annál, amelynek az elvesztését megengedheted magadnak, és mindig ügyelj arra, hogy a játék játék is maradjon, ne vegye át más, fontosabb dolgok helyét az életedben.

 

 

5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft