PAYSAFECARD SPORTFOGADÁS - Paysafecard sportfogadás előnyei

PAYSAFECARD SPORTFOGADÁS

A Paysafecard sportfogadás a bevezetése óta következetesen előnyben részesül az online sportfogadasok fizetési módjaként. A több mint 3 millió ügyféllel és 50 országban működő Paysafe, amelyet 2000-ben alapítottak Bécsben, Ausztriában, mára az egyik legmegbízhatóbb fizetési rendszerré vált.

Sportfogadás az interneten
Bónusz legfeljebb:
35 000 HUF-ig
100% bónusz
+4000 Free Bet
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
100% bónusz:
35 000 HUF-ig
Üdvözlő csomag
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft
+200 IP

Az anonimitásnak és az azonnali kifizetéseknek köszönhetően egyre több sportfogadó használja a Paysafe-et a befizetések és kifizetések lebonyolítására. Fontos megérteni, hogyan működik a Paysafecard sportfogadasok esetében, és a Fogadások csapata segít ebben, az alábbi leírással!

PAYSAFECARD Információk

A Paysafecard az egyik legjobb és legkedveltebb fizetési lehetőség az online szerencsejátékoknál, és nem meglepő, hogy ez így van. A Paysafecard lehetővé teszi a sportfogadók számára, hogy anélkül fizessenek az esport fogadási oldalakon, hogy meg kellene adniuk a kártyaadataikat vagy személyes adataikat – a Paysafecard teljes anonimitást garantál.

A Paysafecarddal történő online fizetések egyszerűek, biztonságosak és zökkenőmentesek. A Paysafe remek lehetőség a bankkártyával vagy bankszámlával nem rendelkező játékosok számára, mivel nem szükséges pénzügyi nyilvántartás. Azok a sportfogadók is használhatják, akik nem kívánják banki adataikat összekapcsolni sportfogadasok során számlájukkal. Továbbá a Paysafecard oldalak a sportfogadók számára adatvédelmi lehetőséget biztosítanak a pénzügyi tranzakciókat illetően.

A Paysafecard utalványok alapvetően előre fizetett kártyák, és extra biztonságot nyújtanak az online tranzakciókhoz.

Hogyan kell használni a Paysafecard fizetés módot?

Azok a sportfogadók, akik a Paysafecardot választották fizetési módként, egyszerűen ellátogathatnak az adott online sportfogadas oldalon vezetett fiókjuk pénzüögyi részébe. A Paysafecardot kell kiválasztani a befizetés preferált módjaként.

A folytatás előtt azonban a sportfogadóknak előzetesen létre kell hozniuk egy fiókot a Paysafecard weboldalán. A fizetési megoldásra való regisztrációhoz ugyanazt az e-mail címet és nevet kell használni, amelyet az online fogadóirodánál történő regisztrációkor megadott. Illetve ami igazán lényeges, hogy több helyen meg is veheted a Paysafecard vouchert készpénzért, a kapott 16 jegyű kóddal pedig megteheted a befizetésed.

Miért fontos ez? A sportfogadási oldalon és a Paysafecard-fiókban szereplő számlanév egyezősége segíti annak ellenőrzését, hogy a fiókot a tulajdonos használja, és a csalások vagy átverések elkerülése érdekében ezáltal erősítve meg a Paysafe fizetési rendszerként való alkalmazásának biztonságát. Amint a játékos regisztrál a Paysafecard weboldalán, közvetlenül a számlájára írhatja be az utalvány PIN-kódját, és így feltöltheti sportfogadási számláját. A Paysafecarddal történő befizetéshez meg kell adnia az összeget, amelyet fogadási számlájára szeretne utalni. Adja meg PaySafe felhasználónevét és jelszavát, majd erősítse meg az átutalást a 16 számjegyű utalvány PIN-kód beírásával. Miután a játékos megadta a befizetni kívánt összeget, a teljesítés után azonnal elkezdhető a sportfogadasok kötése!

Mielőtt Paysafecard utalványt vásárolnál, erősítsd meg, hogy a sportfogadó elfogadja-e a Paysafecardot befizetési módszerként. Ezt az információt a sportfogadasok oldalán a számlád banki részlegében találod.

Mit érdemes tudni a Paysafecard pénz fogadás lehetőségéről?

A Paysafecard segítségével könnyedén befizethet az online szerencsejáték oldalakon, de kifizetési módként nem alkalmazható! A Paysafe legfőbb előnye, hogy a játékosok fogadási számlájára könnyen és biztonságosan, névtelenül lehet befizetni. Ezért a Paysafecard nem csak a bankszámlával nem rendelkezők számára kiváló lehetőség. Azok számára is jó választás, akik aggódnak az online biztonság miatt, mivel a felhasználóknak nem kell megadniuk a banki adataikat.

Ez egy egyszerű és kényelmes fizetési rendszer. Azoknak a sportfogadóknak, akik a Paysafecarddal szeretnének befizetéseket eszközölni sportfogadasok oldalon használt számlájukra, először is meg kell vásárolniuk egyet egy helyi kiskereskedelmi üzletben. A legközelebbi PaySafeCard kártyákat árusító hely felkutatásához kérjük, látogass el a Paysafecard hivatalos weboldalára, és használd a keresőt. Itthon a MOL Kutak, a Posta, OMV kutak árusítanak Paysafecardot.

A Paysafecardok különböző címletekben kaphatók. Egy 16 számjegyű PIN-kódot tartalmazó utalványt kapsz, amely egy hagyományos nyugtához hasonlít, miután készpénzzel fizettél valamelyik lehetőségért. Ahhoz, hogy a Paysafecardról pénzt utaljanak át egy sportfogadási számlára, a sportfogadóknak meg kell adniuk a 16 számjegyű PIN-kódot.

A PaySafecardon keresztül történő fizetések a bankszámlához vagy hitelkártyához való kapcsolat nélkül is teljesíthetők. A dolog még jobb lesz, a Paysafecard játékok során lehetővé teszi a sportfogadók számára, hogy több PIN-kódot kombináljanak, azok számára, akik nagyobb összegeket szeretnének befizetni az esport fogadási számlájukra nagyobb tétekhez. A Paysafecard magyar játékosok számára előírt maximum, tranzakciónkénti limitje 15 ezer forint.

A sportfogadók a Paysafe hivatalos weboldalán regisztrálhatnak, hogy Paysafecard-fiókot kapjanak. Az egész folyamat egyszerű és ingyenes. A regisztráció során néhány személyes adatot kérnek, amelyek közé tartozik a név, az érvényes e-mail cím, a telefonszám és a születési dátum. A számlanyitás után a PIN-kódokat egy helyen tarthatod, és könnyen és biztonságosan hozzáférhetsz hozzájuk a fogadási számládra történő befizetésekhez. A regisztrált Paysafe számla emellett áttekintést nyújt a pénzügyeidről, és lehetővé teszi, hogy jobban kezeld a kiadásait.

Sikeres sportfogadás a Paysafecard segítsévégel

Az online fogadás egy gyorsan növekvő iparág, lenyűgöző növekedési ütemekkel, amely évről évre egyre nagyobb. Ezzel együtt egy virágzó e-sport fogadási iparág is kialakult, ami nem lenne lehetséges a különböző online fizetési lehetőségek nélkül. Az olyan fizetési módszerek, mint a Paysafecard, megkönnyítik a biztonságos tranzakciók lebonyolítását, mivel lehetővé teszi a sportfogadók anonimitását és egy biztonságos fizetési átjárót a tranzakciók feldolgozásához.

A Paysafecard sportfogadasok előnyei

Gyors befizetések

A Paysafecard fogadási oldalak gyors befizetéseket kínálnak, ami az online sportfogadasok egyik legjobb módjává teszi ezt a metódust. A Paysafe-en keresztül feldolgozott kifizetések azonnal történnek, ezért a sportfogadóknak nem kell hosszú ideig várniuk a függőben lévő vagy befejezett tranzakciókra.

Amint a befizetés megtörtént, a sportfogadasok azonnal köthetők!

Biztonság

A Paysafecard a biztonság nyilvánvaló előnyét is kínálja. Más fizetési módszerekkel ellentétben a Paysafe-nél történő befizetéshez nem kell megadni személyes adatokat.

Annak ellenére, hogy minden online sportfogadási kifizetést SSL titkosítás véd, a legtöbb sportfogadó az anonimitást részesíti előnyben, és fél attól, hogy átverik. A Paysafe megszünteti ezt a félelmet azzal, hogy lehetővé teszi a tranzakciók feldolgozását anélkül, hogy az ügyfél adatait kérné. Egy 16 számjegyű PIN kód lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy közvetlenül a számlájukra fizessenek be anélkül, hogy saját banki adataikat felfednék.

Sok más helyen is elfogadott

A Paysafecard nem csak a sportfogadasok és kaszinók szolgáltatóira korlátozódik. Más online kiskereskedők széles köre is elfogadja. Más szóval, ha az előre kifizetett utalvány megvásárlása után meggondolod magad, nem megy pocsékba az előre kifizetett utalvány. Ehelyett a Paysafe utalványt olyan weboldalakon történő fizetésre lehet használni, amelyek a Paysafe-et fizetési lehetőségként kínálják.

 A PAYSAFE HASZNÁLATÁNAK HÁTRÁNYAI

A Paysafe számos előnyt kínál, azonban van néhány hátránya is ennek a fizetési rendszernek. Az egyik ilyen, hogy a befizetések előtt személyesen kell elmenni egy üzletbe vagy boltba, hogy megvedd az utalványt.

Továbbá, a Paysafe a legtöbb helyen csak befizetési módként alkalmazható.

5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft