Librabet sportfogadás felülvizsgálata - Fogadások

Librabet sportfogadás felülvizsgálata

A Librabet 2018-ban indult, és Curacao licenc alapján működik. A Soft2bet csoporthoz tartozik, és az Araxio Development N.V. üzemelteti. A bukméker több mint 70 országból fogad fogadókat, köztük Kanadából, Finnországból, Németországból, Norvégiából, Indiából és Új-Zélandról. A Librabet sportfogadás magas kosárlabda oddsokkal, több mint 250 focipiaccal és többféle fizetési lehetőséggel rendelkezik.

Sportágak és piacok

A Librabet sportfogadás több mint 35 sportágat kínál, a futballtól és a kosárlabdától kezdve a strandröplabdán át a jégkorongig, 94%-os általános kifizetési arány mellett. 5 VIP szint van (a kezdőtől a legendáig). Rendszeres fogadással növelheted státuszod és napi jutalmakat igényelhetsz. A labdarúgásban több mint 250 piacot találhatsz, mint például a Kártyák, ázsiai hendikepek, szögletek vagy a Játékos Specials. A kosárlabdában az NBA-ben és az Euroligában 96%+ a kifizetés, és többek között a játékosok többszörös Totál és Legmagasabb pontszámú negyeddöntőre is fogadhatnak. A tenisz margin viszonylag magas, de 35+ opció áll rendelkezésre, a sportfogadás eredmények elég változóak lehetnek.

Az élő fogadási szekció havonta több ezer eseményt tartalmaz, az átlagos kifizetés 93%. Több mint 200 labdarúgó piac áll rendelkezésre, mint például, hogy melyik csapta rúgja a következő gólt, vagy mi lesz a második félidő eredménye. Emellett a Gyors piacok segítségével a játékosok fogadhatnak arra, hogy a következő 1′, 5′, 10′ percben gól, szöglet, lap vagy offside történik. A kosárlabdában és a teniszben az oddsok a mérkőzés előttihez képest kicsit csökkennek, de továbbra is több Over/Underre fogadhatsz mindkettőnél.

Gyors összefoglaló

Librabet sportfogadás értékelésünk során megállapítottuk, hogy a funkciókat tekintve a Full Cash Outot csak a sportesemény végéig használhatod. Más fontos funkciók azonban hiányoznak, mint például egy Librabet fogadásépítő, vagy a fogadás szerkesztésének lehetősége.

A fogadási aspektus nem az egyetlen dolog, amire a LibraBet sportfogadás összpontosít. A weboldalon való navigálás okostelefonnal is egyszerű, és van egy alkalmazás iOS, Android és Windows eszközökre is. Az ügyfélszolgálatot a nap 24 órájában, több nyelven, élő chaten, e-mailben vagy telefonon keresztül lehet elérni. Mind a kifizetések, mind a befizetések ingyenesek. A játékosok több mint 20 módszerrel végezhetnek fizetéseket, többek között VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, Sofort, Cryptos és más módszerekkel. Ne feledje, hogy az aktuális VIP-szinttől függ, hogy mekkora összeget vehet ki. A maximum, amit naponta kereshetsz, 100 000 euró. A következőkben részletesebben megnézzük az itt említett dolgokat.

Fogadási lefedettség

Függetlenül attól, hogy a mérkőzés előtt vagy a játékban fogad, a piacok széles skáláját használhatja ki, beleértve számos népszerű ázsiai hendikepet is. Ami a fogadások típusait illeti, ezek lehetnek egyszerű vagy egyszeri, kombinált fogadások vagy rendszerek. A mérkőzés előtti fogadásoknál választhat, hogy azonnal megteszi a fogadást, vagy elmenti azt a fogadószelvényére későbbre. A második esetben a Librabet egy egyedi kódot ad Önnek, amellyel ekkor megtekintheti elmentett választását. Így tetszés szerint módosíthatja azt, mielőtt a fogadás elhelyezése során megerősítené azt. Ami az oddsokat illeti, a különböző formátumok között könnyen válthat oda-vissza. Ezek a következők: tört, amerikai és tizedes. Változtasson rajtuk a Sport oldalon található legördülő odds menüben, közvetlenül a sportesemények bal oldali hosszú listája után.

A weboldal kialakítása, szerkezete, elrendezése és felhasználói élménye

A sötét témák manapság nagy divatnak számítanak, és a Librabet sportfogadás is tudomásul vette ezt, és gondoskodott arról, hogy az oldalának modern megjelenést adjon. A tervezőcsapat a fekete színt választotta háttérszínnek, amely jól illik a szöveghez használt fehér és szürke betűtípushoz, valamint a márka logójának kék védjegyes árnyalatához.

Bár az elrendezés némileg eltér attól függően, hogy melyik szekcióban járunk, a struktúra a jól bevált receptet követi, vagyis az olyan alapvető funkciókat, mint a sportpiacok és a kaszinójátékok központi helyre helyezi. A menük, szűrők és gombok a fejlécben maradnak, míg minden másodlagos információ az oldal láblécén keresztül érhető el.

A lényeg, hogy a felhasználói élményt rengeteg tényező segíti elő, mint például a funkcionalitás, a könnyű navigáció és a gördülékeny design. Így nem számít, mennyi időt töltesz az oldalon, nem fogod úgy érezni, hogy elszalad az idő, miközben jól szórakozol a fogadási lehetőségek felfedezésével.

Hogyan lehet regisztrálni a LibraBetnél?

Ahhoz, hogy a Librabet által kínált összes fogadási megoldást ki tudd használni, először is taggá kell válnod. Így részt vehetsz a versenyeken, bekapcsolódhatsz a VIP programba, és nem utolsósorban kihasználhatod a számos Librabet sportfogadás bónusz ajánlatot. A regisztráció igen egyszerű, és mindössze pár percet vesz igénybe. Később természetesen szükség lesz arra, hogy igazold, hogy nagykorú vagy, illetve személyed azonos veled.

Librabet élő fogadás – in-play fogadás

A Librabet sporrtfogadás oldalon havonta több mint 50 000 élő mérkőzésre tehetnek fogadásokat a fogadók az in-play szekcióban. Leggyakrabban a labdarúgás, kosárlabda, jégkorong, tenisz és snooker szerepel a választható lehetőségek között. Az esélyek itt dinamikusak, és bármikor változhatnak a játék előrehaladtával. Ugyanez vonatkozik a piacokra is, amelyek bármelyik percben lezárulhatnak, növelve az élő fogadások izgalmát.

Azok a fogadók, akik elég magabiztosnak érzik magukat, választhatják a játék közbeni fogadásokat, miközben kihasználhatják a bukméker által biztosított számos hasznos opciót. Ezek közé tartoznak többek között az élő animációk, a statisztikák, a valós idejű élő eredményfrissítések és a folyamatban lévő játék eddigi idővonala.

LibraBet mobil verzió

Zökkenőmentes fogadási és játékélmény várja azokat, akik mobileszközön keresztül szeretnék elérni a Librabetet, legyen az Android telefon, tablet vagy iPhone. Nem kell letölthető alkalmazást vagy APK csomagot keresni, mivel az oldal mobil verziója HTML5-öt használ, ami azt jelenti, hogy útközben is élvezheted az élő fogadásokat anélkül, hogy bármit telepíteni kellene. A márka hirdet egy webes alkalmazást, amely egy parancsikon, amelyet hozzáadhatsz az okoseszközöd kezdőképernyőjéhez, de anélkül is csak néhány koppintásnyira vannak a márka páratlan iGaming megoldásai.

Ügyfélszolgálat és kapcsolatok

Ha úgy érzed, hogy panaszt kell tenned vagy kérdést kell feltenned, a Librabet sportfogadás számos kapcsolattartási lehetőséget kínál. Ritkán találni olyan bukmékert, amelyik megoszt egy olyan telefonszámot, ahol egy valós személlyel lehet kapcsolatba lépni, és egy gyors csevegést folytatni, amely megoldhatja az esetlegesen felmerülő problémákat. Ez a márka azonban közel tíz telefonszámot adott meg a fogadóknak, amelyek a lakóhely szerinti országtól függően használhatók. Telefonhívásodra csak hétköznapokon 10:00 és 20:00 (GMT+3) között számíthatsz válaszra.

Élő chat: Igen, 24/7

E-mail: [email protected]

Telefon: +356 277 80 669 (angol nyelvű)

Összegezve: a Librabet Sportfogadás ajánlott

Az biztos, hogy a Librabet nem egy kifejezetten egyedi oldal, hiszen az Araxio Developmentnek számos kaszinója és fogadási oldal van. Ugyanakkor jó alternatíva lehet akkor, ha szertnél néhány érdekes, egyedi játékban részt venni, illetve ha érdekel a Librabet kombinált fogadás, vagy esetleg kipróbálnád milyen a Librabet ingyenes fogadás mint bónusz. Itt a Fogadások oldalon, mi kipróbálásra érdemesnek találtuk a Librabet Sportfogadás!

5,0 rating

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft