Ismerd meg a Betonic oldalát - Fogadások - 2023

Ismerd meg a Betonic oldalát

Ebben a cikkben a Bellona N.V. 2020-ban útjára indított projektjét, a Betonic sportfogadóoldalt mutatjuk be. Ismerkedj meg te is ezzel a viszonylag fiatal, de máris nagyon jól átgondolt és profi oldallal!

Betonic

Engedélyek

Mint mindig, most is az engedélyekkel kezdjük a vizsgálódásunkat. Mint a Bellona N.V. többi kaszinója, a Betonic is a curacaói hatóságok engedélyével végzi a tevékenységét, amiből következik, hogy a működése az Európai Unió területén legális, viszont a magyar szabályozások szerint az itt megszerzett nyereséged adóköteles. Ha nem vagy biztos benne, hogy ez mit jelent, feltétlenül konzultálj egy könyvelővel!

Megjelenés és használhatóság

A Betonic oldalának megjelenése kellemes, a sötét háttér nyugtatja a szemet, és jól érvényesülnek előtte az élénk színek, amelyekkel a Betonic a különféle kaszinójátékait és sportfogadási piacait kínálja. Az oldal gyorsan betölt, nincsenek üresjáratok az innen-oda kattintások között, a felépítése pedig a Bellona többi oldalához hasonlóan logikus, jól következtethető.

Emellett a Betonic oldala szépen le is van fordítva magyarra, és fizetőeszközként elfogadja a forintot is. Ezért mi, magyarok különösen hálásak vagyunk, hiszen így egyrészt könnyebben követhetjük a megszerzett nyereségünket (vagy elvesztett tétjeinket), másrészt megkíméljük magunkat az átváltás költségeitől és problémáitól.

Ügyfélszolgálat

Amint már a sportfogadó oldalaknál megszokhattuk, a Betonic is egy GYIK-szekcióval próbálja meg segíteni a játékosai kezdeti tájékozódását. Sajnos azonban, ahogy más oldalaknál is gyakran tapasztaljuk, a Betonic oldalán sem fordítottak figyelmet arra, hogy az oldal láblécében található GYIK-fül alatti információkat lefordítsák, ez a részleg csak angolul érhető el.

Ugyanez érvényes a chates ügyfélszolgálatra is, ezt éjjel-nappal várakozás nélkül bármikor elérheted, az ügyintézők kedvesen és gyorsan igyekeznek megoldani minden problémát, viszont sajnos csak angolul tudsz velük kommunikálni. És természetesen az e-mailben kért támogatáshoz is szükséged lesz nyelvtudásra, vagy legalábbis egy jó online fordítóra.

Be- és kifizetések a Betonic oldalán

Mint már bizonyára tudod, amikor sportfogadási oldalt választasz, az egyik legfontosabb kritérium a be- és kifizetési lehetőségek gazdagsága, illetve az, hogy az oldal biztosítsa a számodra legkellemesebb, jól megszokott és bevált be- és kifizetési módokat.

A Betonic oldalán befizetési célra igénybe veheted Visa és Mastercard bankkártyádat, vagy használhatsz előre fizetett Paysafecardot is. Ha az e-tárcákat kedveled, akkor ezek közül a Skrill, a Neteller, az ecoPayz és a Qiwi lehetőségeit használhatod, de fizethetsz a Klarna és a WebMoney szolgáltatásaival, vagy Rapid Transfer átutalással is.

A minimális befizetési összeget 10 euró körüli összegben határozza meg az oldal, ami nagyjából 4000 forintnak felel meg. A befizetések összege azonnal megjelenik a játékosszámládon, míg a kifizetések teljesülésére, mint azt már megszokhattad, 2-5 munkanap alatt kerül sor. Ne feledd, hogy az első kifizetésedet meg kell előzze a KYC-azonosítás, intézd el ezt mielőbb a „Fiókhitelesítés” gombra kattintva!

Milyen sportfogadásokat kínál a Betonic?

Persze ez mind szép és jó, de egy sportfogadó oldal minőségét mégiscsak a sportfogadások határozzák meg, igaz? A Betonic oldalán ilyen tekintetben nem lesz okod panaszra: több mint húsz sportág szerepel a kínálatukban, elsősorban természetesen fociból találsz gazdag választékot, de találsz kosárlabdát, kézilabdát, hokit és teniszt is, valamint fogadhatsz pingpong és rögbi mérkőzésekre. A sportok között szerepelnek motorsportok, küzdősportok, kerékpár, krikett és e-sportok, sőt, ha a politika is érdekel, a közeljövő politikai eseményeire is köthetsz fogadásokat, mindezek mellett pedig még virtuális sportokra is fogadhatsz.

Érdemes szót ejteni a piacok gazdagságáról is, mert a Betonic ezen a területen is nagyon szépen teljesít, foci tekintetében még a kisebb bajnokságokra is meglehetősen sok, akár 150-nél is több piacot kínál, köztük ázsiai hendikep opciót, büntetőlapokat vagy a pontos eredmény megtippelését. 

Élő fogadások

És természetesen nem csak a játék előtt fogadhatsz, hanem in-play módon, a játék kezdete után is. A Betonic oldala sajnos nem kínál élő streaminget, ehelyett virtuális pályán követheted a mérkőzések eseményeit, cserébe viszont multi nézettel akár egyszerre két mérkőzést is követhetsz.

Milyen odds-okat kínál a Betonic?

A piacok gazdagsága és az élő fogadások izgalmai mellett érdemes megemlíteni a Betonic által kínált, szokatlanul magas odds-okat is. Ha összehasonlítod a többi oldallal, láthatod, hogy a Betonic ebben a tekintetben igazán kiemelkedő teljesítményt nyújt, még a nagyobb oldalaknál is jobb odds-okat kínál néhány századdal, esetenként akár néhány tizeddel is.

A Betonic bónuszkínálata

Egy sportfogadási oldal kiválasztásában persze komoly szerepet játszanak a bónuszok is. A Betonic oldalán elég kellemes, bár nem kifejezetten kiemelkedő bónuszválasztékot találsz. 

A regisztrációdat egy nagyon baráti, 100%-os üdvözlőbónusszal köszönik meg, amelynek legmagasabb összege 40 000 forint. Ezt 21 napon belül 16-szor kell megforgatnod ahhoz, hogy nyereményt realizálhass belőle, ami a kijátszási követelmények között átlagosnak mondható, ennél találsz alacsonyabb és magasabb követelményeket is.

A Promóciók fülre kattintva láthatod az összes érvényes, elérhető bónuszt, köztük egy 50%-os, legfeljebb 20 000 forintos reload bónuszt, havi ingyenes fogadási tokeneket és a vesztes fogadásaid után igénybe vehető bónuszt, valamint az aktuális bajnokság- vagy szolgáltató promóciókat. Érdemes ide időnként ellátogatnod, nehogy lemaradj a Betonic egy-egy friss promóciójáról.

VIP-program

A Betonic oldalán nem érhető el VIP-program, viszont, mint a többi Bellona-kaszinó esetében, itt is részt vehetsz egy partnerprogramban, ha barátaidnak és ismerőseidnek ajánlod az oldalt. Ez röviden annyit jelent, hogy ha egy ismerősöd rád hivatkozva regisztrál, jövedelemre tehetsz szert. Ne hagyd veszni ezt a lehetőséget, javasold a barátaidnak, hogy adják meg a nevedet a regisztráció során!

Fogadások útközben: a Betonic mobileszközökön

A fogadó- és kaszinóoldalak közül a legtöbb nem készít mobileszközre letölthető aplikációt, így a Betonic sem fáradozott ezzel. Helyette azonban egy kitűnő reszponzív oldalt kapunk, amely a mobileszköz, a telefon vagy a tablet böngészőjéből megnyitva a képernyőn pontosan ugyanolyan hatást kelt, mintha csak otthon, a számítógép képernyője előtt ülve játszanál.

A Betonic kaszinó

Mint a legtöbb sportfogadó oldal, a Betonic is gondoskodik arról, hogy a meccsek szünetében se maradj szórakozás nélkül. Izgalmas játékokkal és kellemes bónuszokkal vár a Betonic kaszinóoldala is, ahol a legújabb nyerőgépek, a jackpot nyerőgépek és az asztali játékok gazdag választéka mellett élő kaszinó lehetőséget is találsz.

Összegzés

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a Betonic képében egy nagyon barátságos és jól használható sportfogadási oldalt kaptunk a Bellonától, amelynek kiugró erősségei a futballmérkőzésekhez kínált odds-ok és gazdag fogadási piacok. Az oldal ellen kizárólag a magyar támogatás és ügyfélszolgálat hiányát tudjuk felhozni, emellett egyeseknek esetleg hiányozhat a letölthető applikáció is. Ha azonban a Betonic a közeljövőben pótolja ezeket a hiányosságokat, nagyon könnyen a játékosok kedvenc kaszinójává léphet elő.

5,0 rating

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük