A Powbet sportfogadásoldalának funkciói - Fogadások

Mit mondanak a Powbet vélemények?

A Powbet 2021. óta várja látogatóit, tehát egy viszonylag új sportfogadás- és kaszinóoldalról van szó. Mivel sokan gyanakodva figyelik a gombamód szaporodó online kaszinókat, ezért az ő megnyugtatásukra közöljük, hogy a csinos grafikai kivitelezésű Powbet egyrészt rendelkezik a cuaracaói hatóságok engedélyével, tehát az Európai Unió területén legálisan nyújtja a szolgáltatásait, másrészt pedig a Powbet üzemeltetője a Rabid N.V., ami például a Neon54, a Boomerang vagy a Rabona kaszinókat is üzemeli.

powbet

Valószínűleg ez a széttagoltság tükröződik a a Powbet vélemények kifejezésében is, a legtöbb vélemény szerint ugyanis a Powbet egy korrekt oldal, de semmi különös előnnyel nem rendelkezik. Szerencsére különösebb hátránnyal se.

Nézzünk utána a Powbet vélemények valóságtartalmának, és vizsgáljuk meg közelebbről a Powbet kaszinó- és sportfogadásoldalát.

Milyen a bónusz Powbet módra?

A vizságlatot kezdjük rögtön a bónusz Powbet szerinti értelmezésének vizsgálatával.

A sportfogadásoldalon a Powbet 100%-os, legfeljebb 35 000 forintos üdvözlőbónusszal várja a játékosokat, ami valóban nem tér el a megszokottól sem felfelé, sem lefelé, tehát egy szimpla, korrekt bónusz. Az üdvözlőbónusz mellett azonban, ha a Promóciók fülre kattintunk, egy viszonylag gazdag bónusz Powbet kínálatot találunk, free betekkel, bore draw lehetőséggel, cashback bónusszal és heti reload bónusszal. Sőt, a bónuszok felsorolása alatt még egy kis segítség is található arról, hogy hogyan lehet igénybe venni a bónuszokat. Ez igazán kedves gondolat a Powbet részéről!

A Powbet promóciós kód

Elsősorban a Powbet kaszinó játékosai szokták keresni a Powbet promóciós kód lehetőséget. Ha érdekelnek az ilyen extra bónuszok és a különféle versenyek és akciók, amiket a Powbet meghirdet, akkor érdemes lehet feliratkoznod a hírlevélre, mert a Powbet promóciós kód valószínűleg egy hírlevélben fog megérkezni hozzád. Érdemes lehet időnként végigböngészned a promóciós oldalakat is, mert itt is találkozhatsz Powbet promóciós kód lehetőséggel.

A Powbet sportfogadásoldalának funkciói

Folytassuk a Powbet vizsgálatát a sportfogadásoldal áttekintésével, lássuk, milyen funkciókban jeleskedik a Powbet, milyen szolgáltatásokkal próbálja meg magához csalogatni a játékosokat.

Fogadási funkciók

Lássuk először, hogy milyen fogadási funkciókkal találkozunk a Powbet oldalán, hiszen mégiscsak ez a legfontosabb szempont egy sportfogadásoldal megítélésében.

Nos, azt kell mondanunk, hogy a fogadható sportok választéka hibátlan, 30-35 sportra lehet fogadni, ami teljesen korrektnek mondható, és megtalálható köztük az összes fontosabb sport is, sőt, NB I. mérkőzésekre is lehet fogadni, amit felfoghatunk akár egy kis extrának is, de a focin kívül van kosárlabda, tenisz, küzdősportok, motorsportok és még lóverseny is.

A fogadási piacokkal ugyanez a helyzet, korrekt választék van, fogadhatunk a mérkőzések végeredményén kívül további jó csomó dologra, foci esetében például szögletekre és lapokra is. Viszont nincs ázsiai hendikep, és nincs azonos meccs multi sem.

Lehet pre-match és in-play fogadást kötni, sőt, van cash-out funkció is, bár csak teljes cash-out érhető el, részleges nem. És itt kell megjegyezni azt is, hogy a Powbet oldalán csak nagyon kevés esetben érhető el élő közvetítés, például az asztalitenisz mérkőzéseket lehet élőben követni, valamint az e-sportokat közvetíti az oldal. A többi eseményt csak a statisztikákon és a digitális táblákon lehet követni. Ez sajnos nem billenti pozitív irányba a Powbet megítélését.

Be- és kifizetés a Powbet oldalán

A be- és kifizetések tekintetében a Powbet esetében is igaz, hogy érdemes olyan befizetési lehetőséget választani, amelyet majd kifizetéshez is igénybe tudunk venni, mert ez jelentősen leegyszerűsíti a kifizetés menetét és lerövidíti az idejét is.

Egyébként a kifizetések ideje a Powbet esetében is elsősorban a választott kifizetési módtól, másodsorban pedig a kifizetés kezdeményezésének idejétől függ. Ne felejtsd el, hogy az Európai Unióban működő sportfogadás- és kaszinóoldalaknak az első kifizetés teljesítése előtt kötelező ellenőriznie a személyazonosságodat, vagyis el kell végeznie a KYC-verifikációt, ami egy pár nappal meg fogja hosszabbítani az első kifizetésed teljesülését.

A Powbet Mastercard, Visa, Paysafecard és Klarna befizetéseket elfogad, viszont kifizetéseket ilyen módon nem teljesít. Banki átutalás esetében pedig csak kifizetést teljesít, befizetést nem fogad el.

Be- és kifizetési irányba is működik a Skrill, a Skrill1Tap, a Neteller, a Mifinity, az eZeeWallet és a kriptovaluták.

A befizetések, ahogy már megszokhattuk, azonnal megjelennek a játékosszámlán, és nem terheli őket külön költség. Az alsó határuk 5000 forint, a felső pedig a bankkártyák esetében 2 400 000 forint, a Skrill esetében pedig 1 000 000 forint. A kifizetések minimum 3500 forinttól kezdeményezhetők, felső határuk pedig nincsen.

A Powbet app

A Powbet nem rendelkezik telefonra letölthető applikációval, cserébe viszont az oldal teljesen reszponzív, a számítógép vagy a tablet képernyőjén is tökéletesen használható, minden ugyanott van, ahol a számítógépes képernyő után várnánk, és a sebességére sem lehet panasz, bár ez internetkapcsolattól is függ. Tehát a Powbet oldalát útközben is tökéletesen lehet használni, a méreten kívül semmi különbséget nem fogunk észrevenni az élményben.

Az ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat sem a legerősebb oldala a Powbetnek. Annak ellenére, hogy az oldal magyarítva van, és elérhető rajta élő chat funkció, a magyar nyelvű ügyfélszolgálat nem érhető el folyamatosan, csak napközben, munkaidőben.

Az e-mail és a telefon viszont kizárólag angolul működik, ráadásul a telefonszám Cipruson fog kicsöngeni. Tehát ha nem beszélsz jól angolul, csak reménykedhetsz, hogy nem támad külöösebb problémád a Powbet használata közben…

A Powbet kaszinó

A Powbet sportfogadásoldalának alapos körbejárása után szóljunk néhány szót a Powbet kaszinó jellemzőiről is.

A Powbet kaszinó, a Powbet sportfogadáshoz hasonlóan, teljesen korrekt választékkal működik. A játékgépeket számos nevesebbnél nevesebb szolgáltató jegyzi, és megtalálhatók köztük a jackpot gépek is. Emellett pedig természetesen két sportfogadás közötti pihenésképpen nem kell lemondanod az asztali játékok, például a baccarat, a black jack vagy a póker örömeiről sem, és ha nem gép ellen szeretnél játszani, akkor lehetőséged van benyitni az élő kaszinóba is.

A Powbet kaszinó, ahogy már említettük, szintén kínál bónuszokat, a 100%-os üdvözlő bónusszal akár 150 000 forintra és 200 ingyenes pörgetésre is szert tehetsz, de találsz napi cseppeket, hétvégi reload bónuszt, cashback bónuszt, és természetesen a szolgáltatók promóciós játékai is elérhetők az oldalon. 

Összegzés

Összefoglalva tehát a Powbet vélemények nagyjából helytállónak bizonyulnak, a Powbet sportfogadás és a Powbet kaszinó kellemes és biztonságos lehetőséget nyújt a szabadidő eltöltéséhez és a sportfogadások megtételéhez, de semmi olyan tulajdonsággal vagy képességgel nem rendelkezik, amit más sportfogadásoldalakon nem kaphatnánk meg. Persze, mivel egy viszonylag új oldalról van szó, valószínűleg azért idővel ki fog alakulni a Powbet profilja. Addig is kellemes alternatívát nyújt a Rabid N.V. többi oldala mellett.

 

 

 

5,0 rating

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük