Bemutatjuk a Selectbet oldalát- Fogadások - fogadasok.com

Bemutatjuk a Selectbet oldalát

Ebben a cikkben a Selectbet sportfogadási oldallal ismerkedhetsz meg. Szót fogunk ejteni a bónuszokról, a fogadási kínálatról és a be- és kifizetésről is, továbbá az ügyfélszolgálat működését is értékeljük. Ha még nem ismered a Selectbet oldalát, olvass tovább, hogy megismerkedhess vele, ha pedig már ismered, akkor azért olvass tovább, hogy lásd, nem felejtettünk-e ki valamit a Selectbet bemutatása során.

A Selectbet oldala

Kezdjük az alapoknál. A Selectbet a Bellona N.V. tulajdonában van, és mint a Bellona többi kaszinó- és sportfogadásoldala, a Selectbet is a curacaói hatóságok engedélyével üzemel, tehát az Európai Unió területén (így Magyarországon is) legálisan működik.

Az oldal megjelenése letisztult, mentes a felesleges animációktól és sallangoktól. Ezen kívül, vagy talán épp emiatt jól kezelhető, minden kézre esik rajta, minden ott van, ahol keresnénk, tehát összességében dicséret illeti a tervezőket. Mobilapplikáció nem tartozik az oldalhoz, de a reszponzív felület mobileszközön is hibátlan játékélményt biztosít.

Az oldal magyarítva van, így bár nem hibátlanul, de értelmezhető módon tájékozódhatsz az anyanyelveden, és forintban is megteheted tétjeidet.

Mivel csábít a Selectbet?

Az alapok után lássuk rögtön a bónuszok kínálatát, hiszen ez igen fontos szempont egy oldal kiválasztása mellett (vagy ellen). A bónuszok jelzik, hogy egy oldal mennyire becsüli a játékosait, milyen mértékben kíván nekik kedveskedni. Nos, a Selectbet esetében nem lehet okod panaszra, az oldal meglehetősen bőkezű, bár nem kiemelkedően bőkezű bónuszokkal vár.

A sportfogadás oldalán rögtön a regisztráció után egy 100%-os, legfeljebb 40 000 forintos üdvözlőbónuszhoz juthatsz hozzá, de ez még messze nem minden. Vár rád itt 20 000 forintos reload bónusz, ezen kívül havonta 20 000 forint ingyen fogadáshoz is hozzájuthatsz, és egy cashback bónusz mellett még egyéb különféle aktuális promóciók is várnak rád.

A legtöbb sportfogadásoldalhoz hasonlóan a Selectbet is üzemeltet kaszinót, amely természetesen szintén kínál bónuszokat. Itt a 100%-os üdvözlőbónusz nem kevesebb, mint legfeljebb 80 000 forintot jelent, emellett az oldal egy 50%-os, szintén legfeljebb 80 000 forintos második befizetés bónuszt is kínál. És természetesen a kaszinóoldalon is vannak gyártói promóciók, érdemes tehát itt is gyakran körülnézni.

Itt érdemes megjegyezni, hogy ha bónuszt veszel igénybe, feltétlenül tájékozódj a bónuszok kijátszási követelményeiről is, amelyeket a bónusz felhasználási feltételei között találod meg. Előfordulhat ugyanis, hogy a bónusz forgatási követelményei túl nagyok neked, emiatt több időt kellene játékkal töltened, mint amennyit terveztél, ami esetleg akadályozhatna a hétköznapi életedben. Esetleg a bónusz csak olyan játékra vagy olyan sportra tehető fel, ami téged nem érdekel. Ilyenkor felesleges igénybe venned a bónuszt, nyugodtan kattints a „folytatás bónusz nélkül” lehetőségre.

Milyen fogadásokat kínál a Selectbet?

A Selctbet sportfogadásoldalán korrekt és gazdag sportkínálatot találunk, a hagyományos foci, tenisz, kosárlabda, röplabda és jégkorong mellett fogadhatunk krikett, baseball, amerikai foci, valamint rögbi liga és unió mérkőzésekre egyaránt. Elérhető továbbá ökölvívás, MMA és motorsportok, valamint darts, snooker, kerékpározás és különféle téli sportok, például biatlon, sífutás és síugrás is.

Mindemellett pedig a manapság már megszokott módon e-sportok és virtuális sportok is várják a fogadni vágyókat. Az e-sportok között a LoL és a CS:GO mellett a Dota2 és a Valorant bajnokságaira, valamint e-focira és e-kosárlabdára lehet fogadni, a Leap és a Kiron szolgáltatók által biztosított virtuális sportok között pedig foci, motorsportok, ló- és agárverseny, valamint tenisz, golf és kerékpárversenyek várnak.

Érdemes megjegyezni, hogy a Selectbet oldalán nem csak sportokra lehet fogadni, hanem különféle események végkimenetelére is. A politika kedvelői a Speciális lehetőség alatt fogadhatnak az Amerikai Egyesült Államok 2024-es választásának végeredményére, a szórakoztató műsorok rajongói pedig több külföldi kiszavazóműsor győztesét tippelhetik meg.

Egy apró rossz pont az oldalnak, hogy valamilyen kifürkészhetetlen okból a vízilabda is a speciális lehetőségek között kapott helyet, ami elég nehezen értelmezhető választás, de kénytelenek vagyunk elfogadni.

Az oldalon sokféle lehetőséged van a fogadásra, foci esetében például nem csak a végeredményt, hanem a gólok és a szögletek számát, az első gólszerzőt és egyebeket is meg lehet tippelni, ráadásul élő fogadások is köthetők, sőt, ázsiai odds-okkal is fogadhatsz. Érdemes körülnézni, milyen lehetőségeket kínál a Selectbet a kedvenc sportod fogadási piacaira, valószínűleg kellemes meglepetésben lesz részed.

Be- és kifizetés a Selectbet oldalán

Nem elhanyagolható kérdés az sem, hogy milyen módokon intézheted a Selectbet játékosfiókod feltöltését, és hogyan veheted ki innen a jól megérdemelt nyereményedet.

Befizetés igénybe veheted a banki átutalást, vagy Mastercard, Visa és JCB kártyáidat, vagy az előre fizetett PaysafeCardot. Használhatod emellett a Skrill, a Neteller és a Mifinity e-tárcákat, valamint a Klarna, az Ecopayz és a Discover Global Network megoldásokat.

A lassú banki átutalás kivételével a befizetések valós időben, szinte azonnal megjelennek a játékosszámládon. Figyelj azonban arra, hogy nem minden befizetési lehetőség vehető igénybe kifizetésre, a kifizetési időt pedig néhány nappal meghosszabbíthatja, ha nem ugyanazt a megoldást választod hozzá, amellyel befizettél.

Emellett az első kifizetésed indítása előtt számolj az Európai Unió területén üzemelő sportfogadási és kaszinóoldalak számára kötelezően elvégzendő KYC-verifikációval is, amelynek során a Selectbet oldala azonosít téged, és meggyőződik arról, hogy valóban valódi személy vagy. Ez is eltarthat néhány napig, általában 3-5 munkanapig, ez idő alatt nincs értelme türelmetlenkedni, úgysem gyorsíthatod meg az ügymenetet.

Ügyfélszolgálat

Ha már szóba került a türelmetlenkedés és az ügyintézések körüli bonyodalmak, szóljunk néhány szót az ügyfélszolgálatról is.

Az első körben érdemes mindenek előtt a részletes Gyakran ismételt kérdések között keresni a választ a kérdéseidre. Itt az angolul nem tudók egy kis hátrányban lesznek, ugyanis ezt a részleget még nem magyarították, tehát egy-egy problémához elő lehet húzni a szótárt vagy az online fordítómegoldásokat is.

Ha itt nem sikerült megoldani a problémát, akkor a Selectbet élő chates ügyfélszolgálatához fordulhatsz, ahol nagyon kedves és segítőkész emberek igyekeznek megoldani a problémáidat.

Összefoglalás

Összefoglalva tehát elmondhatjuk, hogy a Selectbet képében egy teljesen korrekt és élvezhető sportfogadás- és kaszinóoldalt kaptunk a Bellonától. Az oldal problémamentes, könnyű kezelhetősége és a játékosok iránti tisztelete, a jóllétük iránti elkötelezettsége nagyon figyelemre méltó, a biztonság tekintetében pedig igazán semmi kivetnivalót nem találtunk.

Természetesen csak akkor élvezheted maradéktalanul a Selectbet játékait, ha azok megmaradnak az őket megillető helyen az életedben. Az oldal láblécében rövid tájékoztatót találsz a felelős szerencsejáték fontosságáról, a játékfüggőség veszélyeiről, kialakulásáról és kezeléséről, valamint néhány jó tanácsot, amelyeket követve elkerülheted mindezeket. Itt zárhatod ki magadat a játékosfiókodból ideiglenesen vagy véglegesen, és itt adhatsz meg tétlimiteket is.

Kívánjuk, hogy felelőségteljes, vidám és önfeledt perceket, órákat tölts a Selectbet oldalán.

 

5,0 rating

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük