Bemutatjuk a Zodiacbet sportfogadó oldalát - Fogadások

Bemutatjuk a Zodiacbet sportfogadó oldalát

Ebben a cikkben a Bellona N.V. 2020-ban alapított oldalát, a Zodiacbetet mutatjuk be. Ha kedveled a Bellona által létrehozott és kezelt oldalakat, akkor érdemes lesz megismerkedned a Zodiacbet oldalával is, amely semmilyen tekintetben nem marad alul a patinásabb oldalakkal szemben.

Zodiacbet

Engedélyek

Mint a Bellona többi kaszinója esetében, a Zodiacbet engedélyét is a Curacaói Szerencsejátékfelügyelet adta ki. Ez megfelelő biztosítékot jelent arra, hogy az oldalon tisztességes és fair játék folyik, a Zodiacbet nem él vissza az adataiddal, nem károsít meg, nem tartja vissza a nyereményeid kifizetését, és olyan szintű internetes biztonsági rendszert használ, amely biztosítja, hogy az érzékeny adataidhoz illetéktelenek ne férhessenek hozzá.

Emellett pedig a curacaói engedély lehetővé teszi, hogy a Zodiacbet oldalát az Európai Unió egész területén, így Magyarországon is használhassuk.

A Zodiacbet dizájnja és használhatósága

A letisztult, jól áttekinthető dizájn az első, amit a Zodiacbet oldalára lépve észrevehetsz. Amint elkezdesz keresni valamit az oldalon, szinte azonnal meg is találod, minden pontosan ott van, ahová várod. A sportok választéka a már jól megszokott és bevált felosztásban az oldal bal oldalán látható, a különböző lehetőségek között pedig az oldal tetején tudunk választani.

A korábbi cikkek a Zodiacbet esetében elsősorban a magyar nyelvet hiányolták. A Zodiacbet meghallgatta a panaszokat, és ráengedett az oldalra egy gépi fordítót. Az eredmény ugyan nem lett tökéletes, de azért viszonylag jól érthető és értelmezhető, tehát most már szótár nélkül is jól lehet értelmezni a Zodiacbet oldalát.

Milyen bónuszokkal vár a Zodiacbet?

Lássuk, hogy milyen módon fejezi ki a Zodiacbet oldala a játékosai iránt érzett nagyrabecsülését, azaz milyen bónuszokat és promóciókat ajánl?

A regisztráció után azonnal igénybe veheted az üdvözlőbónuszt, amely egy 100%-os match bónusz, és az összege legfeljebb 40 000 forint lehet. 

A megfelelő bónuszkódok beírásával minden hónapban további bónuszokat vehetsz igénybe a befizetéseiddel. Ezek összege elérheti akár a 20 000 forintot is, amelyet ingyenes fogadások formájában kapsz meg a játékosszámládra.

Emellett egy 50%-os reload bónuszt is igénybe vehetsz, amelynek értéke szintén legfeljebb 20 000 forint lehet, és a vesztes fogadásaid után is jár neked egy bónusz.

Mindezekről a Promóciók fül alatt tájékozódhatsz. Külön szimpatikus, hogy minden bónuszlehetőség alatt fel vannak tüntetve a bónuszok igénybevételének szabályai is. Ajánljuk, hogy ezeket minden esetben olvasd el, mert enélkül kellemetlen meglepetésben lehet részed.

Sportfogadás a Zodiacbet oldalán

Most pedig lássuk a Zodiacbet legfontosabb jellemzőjét, vagyis a sportfogadásokat.

A megfogadható sportok száma nem kiemelkedően nagy, mindössze 23 ilyen van az oldalon, de a választék azért kielégíti az átlagos sportfogadói igényeket. 

Az első helyen természetesen a labdarúgás áll, itt meglehetősen sokféle bajnokságon fogadhatsz, ráadásul nagyon jól kezelhetően kereshetsz is a bajnokságok között. A csapatsportok között megtalálod a kosárlabdát, a jégkorongot a rögbit és a röplabdát, de találsz kisebb sportokat, például asztaliteniszt is. Nem hiányoznak a kínálatból a küzdősportok, az agár- és lóversenyek, a motorsportok és a téli sportok sem, a speciális fogadások között pedig politikai eseményekre, valóságshow-kra és díjkiosztók eredményére fogadhatsz. Valamilyen homályos okból a vízilabda is a speciális események között kapott helyet, a kelta sportokkal egyetemben.

Fogadási piacok

Ami a fogadási piacokat illeti, a Zodiacbet itt is hozza a kötelező minimumot, de ennél sokkal messzebbre nem merészkedik. Ez persze nem is biztos, hogy baj, hiszen a legtöbb focimeccsen például lehet fogadni a mérkőzés eredményére, a pontos eredményre, az első és utolsó gólszerző csapatra, valamint lehet fogadni a gólok felett vagy alatt lehetőségre is. Lehet fogadni ázsiai hendikep lehetőségre és a két félidő eredményére is. Egy átlagos sportfogadó számára ennyi fogadási piac nagyjából elég is kell legyen, nem feltétlenül hiányoznak a különlegesebb piacok.

Élő fogadás

Persze az élő fogadás már egészen más eset. Itt bizony elvárható, hogy lapokra és szögletre is lehessen fogadni, hiszen az élő fogadásoknak éppen ezek az események adják meg a varázsát. A Zodiacbet szerencsére biztosítja ezeket a piacokat az élő fogadások esetében.

Ezen kívül igazán megadja az élő fogadások varázsát az élő közvetítés, amivel azonban a Zodiacbet sajnos nem rendelkezik. A játék menetét azonban virtuális pályán követhetjük, az élő fogadások pedig ezt az apró kellemetlenséget leszámítva nagyon könnyen kezelhetők, rendkívül gyorsan reagál az oldal az élő eseményekre tett tétek esetében, valóságos öröm megtenni a következő tétet.

Oddsok

Odds-ok tekintetében sem nagyon tudunk kiemelkedőt mondani a Zodiacbet oldaláról, a legtöbb eseményhez átlagos odds-okat kínálnak, néhány esetben, különösen a foci és a tenisz esetében pedig esetenként még valamivel jobbakat is.

E-sportok és V-sportok

Az oldal kiemelkedő erősségét egyértelműen az e-sportok és a v-sportok jelentik, látszik, hogy elsősorban ennek fejlesztését tűzték ki célul az oldal esetében. Mindkét kategória elérhető a kezdőoldalról, és mindkettőben szokatlanul nagy sportválasztékot találunk. Aki kedveli a v-sportok pörgős, szünet nélküli akcióit, vagy szeretne kilépni az e-sportok LoL, CS:Go és Dota2 alkotta szentháromságának zárt köréből, az biztosan hamar meg fogja kedvelni a Zodiacbet oldalát.

Be- és kifizetés

A Zodiacbet oldalán nem lesz nehéz olyan be- és kifizetési lehetőséget találnod, amely kényelmes és kézre eső, ráadásul az oldal sem a be-, sem a kifizetések esetében nem számol fel plusz jutalékot.

A befizetések azonnal megjelennek a számládon, a kifizetések esetében ez a kifizetés választott módjától függően 2-5 napig is eltarthat.

Ügyfélszolgálat

Sajnos a Zodiacbet annak ellenére, hogy az oldalát lefordította magyarra, magyar nyelvű ügyfélszolgálatot nem ültetett az oldal mögé. Ez nem könnyíti meg a reklamációt, pedig egyébként nem lenne rossz az ügyfélszolgálat, nagyon szimpatikus az oldal bármelyik pontjáról elérhető chatablak, valamint a láblécben feltüntetett, de le már nem fordított GYIK is. Reméljük, hogy hamarosan ezek a szolgáltatások is elérhetők lesznek magyarul.

Vidd magaddal bárhová a Zodiacbet oldalát

Manapság már igazán nem nagy elvárás, hogy utazás vagy várakozás közben is megnézhesd a fogadásaidat, esetleg köthess is egy-egy új fogadást. Erre a célra a legkényelmesebbek a mobileszközökre letölthető applikációk lehetnek.

A Zodiacbet esetében nem találsz ugyan ilyen lehetőséget, de az oldal tökéletesen reszponzív, bármilyen felületen pompásan működik, és a méreten kívül semmilyen eltérés nincs aközött, hogy mobilon vagy a számítógép képernyőjén nézed az oldalt.

Öszefoglalás

A Zodiacbet esetében nem kapunk semmi extrát, az oldal a kiemelkedő mennyiségű e- és v-sportokat leszámítva teljesen korrekt, átlagos teljesítményt nyújt, de ezt nagyon megbízhatóan és jól használhatóan teszi. Érdemes egy próbát tenni az oldallal, mert csalódni biztosan nem fogsz benne, és ki tudja, talán még a kedvenceid közé is emelkedhet.

5,0 rating

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük