BETWINNER - Fogadások

A Betwinner sportfogadóoldal előnyei és hátrányai

Ebben a cikkünkben a 2016-ban alapított Betwinner oldalt fogjuk alaposan körüljárni. Reméljük, hogy ha még nem ismered az oldalt, akkor a cikket elolvasva már könnyen el tudod majd dönteni, hogy szeretnél-e itt regisztrálni. Ha pedig már ismered az oldalt, akkor azt tudod eldönteni, hogy igaz-e, amit írunk.

betwinner

Akárhogy is, igyekszünk minden összetevőt korrektül és objektíven bemutatni, hogy neked már tényleg csak kattintanod kelljen az oldalon.

A hivatalos rész: működési engedély, felügyeleti szervek és biztonság

Kezdjük is rögtön a legfontosabbal, a Betwinner működési engedélyével. Nos, a jó hír az, hogy a Betwinner rendelkezik működési engedéllyel, az üzemeltető, a ciprusi székhelyű Prevailer B.V. az Európai Unió egész területén érvényes curacaói licenccel büszkélkedhet, amelynek számát az oldal láblécében meg is találhatod.

A rossz hír viszont az, hogy a Betwinner oldalán ezen kívül semmi olyasmi nincs feltüntetve, amelynek meglétét a jó fogadási oldalakhoz szoktuk társítani. Nincs például játékosvédelmi figyelmeztetés, hiányoznak a kialakult függőség kezelésével foglalkozó oldalakra mutató linkek, és nem találtunk lehetőséget arra sem, hogy a játékos kizárja magát az oldalról. Emellett nem találtuk meg a független ellenőrző szervezetek jelenlétére és tevékenységére utaló jeleket sem, például az eCOGRA, az EGBA, a Thawte vagy az ESSA oldalára mutató hivatkozást, vagy tőlük származó tanúsítványt. Ha valakit ezek a hiányosságok eltántorítanak, arra igazán nem tudunk haragudni, valóban nem a legjobb ajánlólevél, ha egy sportfogadás- és kaszinóoldal nincs rendszeresen ellenőrizve.

A nem hivatalos rész: megjelenés és használhatóság

Viszont amit legalitásban veszít az oldal, azt megjelenésben és használhatóságban könnyedén pótolja, kellemesen szembarát zöld háttér előtt meghökkentően nagy méretű fogadószelvényen köthetjük a fogadásokat, és a sportok kereséséhez sem kell össze-vissza kattintgatnunk, az oldal bal szélén feltűntetett sávon könnyedén eligazodunk az ábrák között, ha meg mégsem, akkor a környezetérzékeny súgó nagyon gyorsan felvilágosít az ábra jelentéséről.

Más oldalaktól eltérően itt alapból nincsenek elkülönítve az e-sportok, hanem a többi sport között szerepelnek. Érdekes megoldás, ami egyformán biztosít lehetőséget arra, hogy az is megismerkedhessen az e-sportok világával, aki nem kattintana rá külön az „E-sportok” fülre, de arra is, hogy akit kifejezetten az e-sportok érdekelnek, az bosszankodhasson, mert kedvenceit úgy kell összevadásznia más sportok közül. Persze könnyen rá lehet szűrni az e-sportokra, de nem ez az első, amit az ember észrevesz.

Sportágak és fogadási piacok

Ha megfigyelted, eddig a Betwinner egyik jellemzőjétől sem voltunk egyöntetűen elragadtatva, mindenről egyformán tudtunk mondani jót és rosszat is – na, ennek most vége. A sportágak és fogadási piacok tekintetében a Betwinner hibátlan teljesítményt nyújt, nem találtunk kivetnivalót benne. 

Eleve rengeteg sportágat kínál, napi szinten több mint 10 000 meccsre köthetsz fogadást, kezdve a hipernépszerű focitól a jégkorongon, kosárlabdán, motorsportokon és küzdősportokon át egészen a sakk, a hurling és a sznúker világáig, de ez még nem minden: a különféle politikai és kulturális események végkimenetelén és fordulatain kívül fogadhatsz még az időjárásra is. Elmondhatjuk, hogy a Betwinner oldalán megfogadható dolgoknak csak a képzelet szab határt.

A sportágak bődületes mennyisége és választéka mellett érdemes megemlíteni a fogadási piacok hihetetlen mennyiségét és választékát is, akár a másodosztályú meccsek esetében is elképesztően széles körből választhatunk. Egyrészt többféle hendikep, így a mostanában egyre népszerűbb ázsiai hendikep szerint is fogadhatunk, másrészt megtippelhetjük a következő gól szerzőjét, a félidők pontos eredményét, azt, hogy lesz-e gól mindkét félidőben, és még sok-sok minden mást is, természetesen nem csak pre-match, hanem in-play módon, tehát élő fogadás keretében is. És természetesen nem csak a foci esetében, hanem akár az ausztrál foci vagy a strandröplabda esetében is hihetetlen fogadási piacokat találsz, ha éppen ezen sportok rajongója vagy.

Bónuszok

A fogadási piacok és a sportválaszték esetében zengett ódák mellett a Betwinner bónuszkínálata esetében is lelkesedünk. Az oldal bónuszkínálata kifejezetten gazdag, a máshol már megszokott üdvözlőbónusz, az üdvözlőcsomag és a napi bónusz mellett a Betwinner hűségbónuszt és születésnapi bónuszt kínál, sőt, bónuszt kínál a sorozatban elvesztett fogadásokra és a 0-0-ás döntetlen meccsekre is, és még fogadásbiztosítást is köthetsz az oldalon.

Be- és kifizetési lehetőségek

A Betwinner oldalán a szokásos be- és kifizetési lehetőségekkel találkozol, használhatod Visa és Mastercard bankkártyáidat, fizethetsz banki átutalással, valamint Paysafecarddal is. Emellett pedig igénybe veheted a máshonnan már ismerős e-tárcák közül a Skrillt és a Perfect Money-t, a fizetési megoldások közül pedig a Netellert, a Payeert és az ecoPayz-t. Ezeken kívül pedig fizethetsz kriptopénzekkel is.

A befizetés már egészen alacsony minimális összeggel, 310,- forinttal is megvalósítható, kifizetést pedig 450,- forinttól indíthatsz. Maximális összeg egyik lehetőséghez sincsen meghatározva. A hagyományosan lassú banki átutalás kivételével a ki- és befizetések gyorsan és ingyenesen mennek végbe.

Ne felejtsd el, hogy az első kifizetés előtt igazolnod kell majd a személyazonosságodat, fel kell töltened a személyi igazolványod vagy útleveled fényképét, valamint egy bankkivonatot vagy a nevedre érkezett közüzemi számlát, amellyel a lakcímedet igazolod. Ez három-öt munkanappal hosszabbítja meg az első kifizetést, és semmilyen módon nem kerülheted meg.

Játék menet közben – a Betwinner mobileszközről

A Betwinner Android és iOS operációs rendszerhez is letölthető applikációkkal rendelkezik, amelyeket az oldalon találsz meg. Viszont a letöltés előtt érdemes tudnod, hogy egyrészt az applikációkkal csak a sportfogadásoldalakat éred el, a kaszinójátékokat nem, másrészt pedig az oldal maga, ha nem applikációból, hanem böngészőből használod, tökéletesen reszponzív, tehát így is hibátlan élményben lehet részed.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat eléréséhez többféle módszer is a rendelkezésedre áll, azonban sajnos magyar nyelven egyik sem érhető el. Angol nyelven felveheted velük a kapcsolatot telefonon egy Egyesült Királyságban kicsöngő telefonszámon, ekkor azonban számolhatsz a hosszas várakozással. Felkeresheted az ügyfélszolgálatot az oldalon található élő chat ablakban is, ekkor is előfordulhat, hogy várakoznod kell, de biztosan nem olyan sokat (és nem is kerül olyan sokba, mint a telefon esetében).

Ha pedig bonyolultabb problémával találkoztál, akkor nem is egy, hanem rögtön öt különféle e-mail címen kérhetsz megoldást az oldal üzemeltetőitől.

Összegzés

A Betwinner oldal hatalmas sportválasztéka és hihetetlenül bőséges fogadási piacai, valamint gazdag és sokrétű bónuszválasztéka miatt őszintén sajnáljuk, hogy mégsem csak csupa jót tudtunk írni az oldalról. A játékosok jóllétének mellőzése és a felügyeleti szervek felülvizsgálatának hiánya azonban sajnos olyan hiányosságok, amelyek mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Emellett pedig, bár ez csak minket, magyarokat érint, de nagyon kellemetlen a magyar nyelvű ügyfélszolgálat hiánya is. Reméljük, hogy a Betwinner előbb-utóbb kijavítja a hiányosságait, és mindannyiunk örömére egy igazán pompás oldallá növi ki magát.

 

4,8 rating

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft