Magyarország online sportfogadási piacai - Fogadások

Magyarország online sportfogadási piacai

 

Sok más országhoz hasonlóan Magyarországon is népszerű hobbi a sportfogadás. A piac alakulását rengeteg tényező befolyásolja, például a technológia és a szerencsejáték-törvények. A fogadók érdeklődése azonban folyamatosan növekszik, ami leginkább annak köszönhető, hogy mi magyarok igen sportszerető nép vagyunk. Mivel a sportfogadás rendkívül összetett, ezért rengeteg sportra van lehetőségünk téteket rakni, ráadásul ma már a sportfogadás online is elvégezhető, ami megkönnyíti a játékosok számára a szórakozást. Az alábbiakban részletesen megvizsgáljuk Magyarország online sportfogadási piacait.

 

  • Népszerű sportok és fogadási piacok
  • Belföldi és nemzetközi események
  • Játék közbeni és élő fogadási piacok
  • Speciális piacok és prop fogadások
  • Virtuális sportok és esport fogadás

Népszerű sportok és fogadási piacok

A szerencsejátékosok igényeinek megértése nagyon fontos a sportfogadási oldalak számára, ezért a megjelenésük előtt általában részletes piackutatásokat végeznek a sportokat tekintve. Magyarországon jellemzően a labdarúgásra fogadnak a legtöbben, ezenbelül leginkább a nemzetközi és magyar bajnokságokra, és általában óriási érdeklődés tapasztalható az UEFA Bajnokok Ligájára és az Európa-bajnokságra.

 

További népszerű sportok közé tartozik a kosárlabda, a kézilabda, a tenisz és a jégkorong. Az üzemeltetők gyakran úgy alakítják ki a kínálataikat, hogy azok mindenki igényeinek megfeleljenek, ezért sokféle fogadási lehetőséget és piacot biztosítanak minden sportágra kiterjedően.

Belföldi és nemzetközi események

A magyar sportfogadók általában a hazai és nemzetközi sportesemények iránt mutatnak nagy érdeklődést. A hazai bajnokságok és tornák, például a labdarúgásban a Nemzeti Bajnokság, vagy a kézilabdában a Nemzeti Bajnokság I/A jelentős figyelmet kapnak. Ezzel egyidejűleg pedig olyan nagy nemzetközi eseményekre is fogadnak, mint a FIFA-Világbajnokság, az NBA, az Olimpia és a Wimbledon tenisz kupa. Az üzemeltetők kihasználni ezeket az eseményeket, hogy ezáltal olyan fogadási piacokat kínáljanak, mint a mérkőzések kimenetele, a játékosok teljesítménye, illetve a versenyek nyertesei.

Játék közbeni és élő fogadási piacok

A fogadók körében egyre népszerűbb az in-play, másnéven élő fogadás. Ez a fogadási forma azért előnyös, mert a játékosok a mérkőzés vagy esemény közben tehetik meg a téteket az eredményekre. Az élő fogadások egy fokkal izgalmasabbak, és sokak számára hasznos lehet, ha tisztában vannak a legfrissebb eseményekkel. A fogadóirodák számos in-play piacot kínálnak, például a futball-mérkőzések következő góljai, vagy a kosárlabda-mérkőzések pont osztói. Az élő közvetítés szintén egy olyan szolgáltatás, amit érdemes kihasználni ezeken az oldalakon, tekintve, hogy valós időben láthatjuk az eseményeket.

Speciális piacok és prop fogadások

A hagyományos mérkőzések eredménye mellett a hazai fogadók speciális piacokra is megrakhatják a téteket. Ezek a piacok lehetővé teszik, hogy egy játékon belül meghatározott eseményekre fogadjanak. Speciális piacok például a szögletek vagy a sárga lapok száma egy futballmérkőzésen, az egyes játékosok által szerzett összes pont a kosárlabdában, vagy akár a következő szett győztese a teniszben. Az üzemeltetők folyamatosan újítanak a kínálataikon, hogy a fogadók érdeklődését fenntartsák.

Virtuális sportok és esport fogadás

A virtuális sport és az esport egyre népszerűbb a hazai sportfogadási piacon. A különféle sportágak, köztük a labdarúgás, a lóverseny vagy akár a tenisz virtuális sportszimulációi lehetőséget kínálnak a fogadóknak arra, hogy számítógéppel generált eseményekre fogadjanak. Emellett az esport is egyre nagyobb teret hódít a fiatalok körében, amely magában foglalja a versenyszerű videojáték-bajnokságokat is. A sportfogadó irodák egyre gyakrabban építik be kínálatukba a virtuális sportokat és az esportokat, hogy ezáltal szélesebb közönség igényeinek is megfeleljenek.

Következtetés

Összességében az látható, hogy Magyarország online sportfogadási piaca folyamatosan fejlődik, és egyre több fogadási típusra vagy sportra fogadhatunk. Kezdők számára eleinte mindenképp ajánlott körülnézni a piacok között, ugyanis mindegyik különbözik. Míg a hagyományos fogadások előtt például van lehetőségünk felkészülni, részletes elemzéseket végezni, addig az élő (in-play) fogadások során azonnali döntéseket kell hoznunk, így ehhez fontos ismerni az adott sport alapjait és a csapatokat is.

 

Annak ellenére, hogy számos minőségi fogadóiroda van Magyarországon, mindig olvassuk el a szabályzatokat, és győződjünk meg róla, hogy a szolgáltató rendelkezik engedéllyel, így garantálhatjuk magunk számára a biztonságos játékot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft