LVBet - LVBet Sportfogadás bónusz – üdvözlő ajánlat
ELŐNYÖK
- Magyar játékosok számára exkluzív ajánlatok
- Alacsony befizetési limitek
- Lehetőség a bónusz egyenleg használatára a valódi pénzes helyett
KORLÁTOK
- Neteller, Skrill és néhány esetben a banki utalás nem érvényes a bónuszokhoz

Az LVbet sportfogadás 2016-ban jött létre, és az Egyesült Királyságban és Máltán rendelkezik engedélyekkel, a székhelye az Egyesült királyságban található, saját fejlesztésű fogadási platformmalfut. Az LV BET sportfogadás versenyképes, 94% körüli kifizetést kínál a top bajnokságokban, magyaroknak kb. fél tucat fizetési mód elérhető és a gyors kifizetések sem okoznak gondot. A márka az angol National League, a West Bromwich Albion és a lengyel Wisla Krakow labdarúgóklub hivatalos fogadási partnereként tevékenykedik.

Az LVBET sportfogadás

Abban a pillanatban, hogy a weboldalt megnyitod, láthatod, hogy ez egy komoly bukméker, aki elkötelezett az iránt, hogy páratlan fogadási élményt nyújtson ügyfeleinek. A weboldal reszponzív, makulátlanul megtervezett és nagyon könnyen navigálható. A felső navigációs sáv lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fogadási platform különböző szekciói között váltsanak, és még a technikailag legkevésbé jártasaknak sem okoz gondot a sportfogadások közti böngészés, vagy, hogy több mérkőzésből jegyeket készítsenek, vagy kövessék az LVBet élő fogadásnak köszönhetően a mérkőzések legújabb fejleményeit. A sportfogadásban mélyebbre merülve a felhasználók a sportfogadás remek szervezésének köszönhetően gyorsan megtalálhatják bármely kívánt mérkőzés oddsait. A különböző sportágak egyértelműen kategorizálva vannak a megfelelő ikonokkal, és az egyes sportágakon belül a mérkőzések szépen fel vannak bontva a nemzet és a bajnokság szerint, ahol az eseményt játsszák. Azok a fogadók, akik igénylik, az oldalak tetején és legalsó részén található navigációs sáv segítségével gyorsan megváltoztathatják a nyelvet és az oddsok megjelenítésének formátumát.

Így tedd meg tétjeid

Az LV BET-nél a fogadáskötési folyamat nagyon hasonlít a teljes weboldalon való böngészéshez: áramvonalas és egyszerű. Tökéletes példa arra, hogy egy online fogadóirodának hogyan kell lehetővé tennie a felhasználók számára a fogadáskötést.

 1. Válaszd ki a fogadás(oka)t

Add hozzá a szelekciókat az LVBet fogadásépítő virtuális jegyhez a bal egérgombbal közvetlenül a kiemelt mezőre kattintva.

 1. Add meg a tét összegét

Most, hogy a fogadószelvényed elkészült, add meg a tét összegét az „ÖSSZES TÉT” mezőbe.

 1. Választásaid megerősítése

Ellenőrizd még egyszer, hogy minden szerepel-e a jegyen, amit szeretnél, majd tedd meg a fogadást.

Ahhoz, hogy szelekciókat adj hozzá a fogadószelvényhez, egyszerűen keressd meg a piacot a sportfogadás böngészőben, majd döntsd el, hogy mire szeretnél fogadni, a jobb oldalon található + szimbólumot követi a további lehetőségek pontos száma, amelyekre a standard piacok mellett fogadhat. Emellett egy mini bar-chart logót is látni fogsz, amely lehetővé teszi, hogy a mérkőzésben részt vevő két fél eredményeit megnézd. Az LV BET úgy döntött, hogy a mérkőzésben részt vevő két fél twitter feedjeit is összekapcsolja a statisztikai portállal, így a felhasználók hozzáférhetnek az összes adathoz, a twitterről érkező legfrissebb hírekhez és az élő oddsokhoz, miközben mérlegelik, hogy melyik a legjobb fogadás. Egy ilyen egyszerű és intuitív platformmal, valamint a szuper fejlett statisztikai portállal minden egyes mérkőzésen – nem meglepő, hogy ez a fiatal bukméker ekkora izgalmat okoz az online fogadók közösségében.

LVBet Sportfogadás bónuszok

Amikor csatlakozol az LV Bet sportfogadás platformra, érdemes megnézni, hogy milyen bónuszokat kínálnak! Az LV Betnél általában kétféle bónusz áll az játékosok rendelkezésére, illetve van több alkalmi jellegű promóció is.

LVBet Sportfogadás bónusz – üdvözlő ajánlat

Előnyök:

 • Csak magyaroknak
 • 200%-os, tehát 10.000 Ft is elég kezdő befizetésnek
 • Nincs felső nyereményhatár

Hátrányok:

 • Neteller és Skrill befizetés nem számít bele
 • A befizetést és bónusz összegét kell megforgatni

Az első lenne a regisztrációs bónusz. Ahogy a neve is mutatja, ez az az ajánlat, amelyet akkor kapsz, amikor regisztrálsz a bukmékerhez, és általában az első fogadásod vagy első befizetésed megteszed. Jelenleg az LVBet sportfogadás bónusz egy 200% befizetés-megfeleltetési bónusz, amellyel akár 20.000 Ft LVBet ingyenes fogadás kerül a birtokodba.

Egyik nagy pozitívuma, hogy nincs felső nyeremény határ, tehát ha ügyesen fogadsz, akkor a kockáztatási feltételek megjátszása után akár jelentősebb nyereményt is kivehetsz. Ugyanakkor a megforgatási féltelek elég húzósak: a bónusz és a befizetés összegét kell 8x feltenni, úgy, hogy legalább két mérkőzést tartalmazó kombinált fogadás az, amit kötsz, minimum 1.25-ös szorzóval. Az összesített szorzónak minimum 2,00-nek kell lennie. Maximum bónusszal ez azt jelenti, hogy 240.000 Ft-nyit kell kockáztatnod ahhoz, hogy nyereményeket kikérd. Különleges előny, hogy a fogadásokhoz lehet a bónusz összeget is külön használni.

Egyéb LVBet sportfogadás ajánlatok

Ahogy ezt az összefoglalót írjuk, az LVBet sportfogadás szekciójában az üdvözlő bónuszon kívül még 7 aktív promóció fut. Ezek egy része az éppen aktuális Australian Open teniszbajnokságra, mások e-sportokra, megint más amerikai sportokra vagy virtuális sportokon való fogadásokat szorgalmazza. Érdemes ezeket is figyelni, mivel az LVBetnél jönnek-mennek a jobbnál jobb bónuszok.

LV Bet sportfogadás ügyfélszolgálat

Egy bizonyos ponton, ha elég gyakran fogadsz, akkor beszélned kell vagy üzenetet kell küldened valamilyen módon az LV Bet ügyfélszolgálati csapatának. Ha valaha is bármilyen probléma merül fel, azonnali és megoldást jelentő választ várunk az LV Bet-től. A leggyakoribb problémák általában kisebbek, és az ellenőrzéssel és a kifizetési korlátokkal kapcsolatosak. Az utolsó dolog, amit szeretnénk, hogy az LV Bet-től való segítségkérés folyamata hosszú és bonyolult legyen.

A mi tanácsunk az lenne, hogy keress egy olyan bukmékert, ahol van élő chat szolgáltatás. Így nem kell szorongva várnod az e-mail válaszra. Lehetőség szerint ott és akkor megpróbálhatják megoldani a gondokat. Az LV Bet kínál élő chat szolgáltatást, amely általában azonnal, csúcsidőben pár perc sorban állás után válaszol. Az LV Bet ügyfélszolgálat kiváló, és 4 nyelven áll rendelkezésre, hogy kiszolgálja az LV Bet nemzetközi ügyfélkörét. Az LV Bet élő chat támogatással rendelkezik. Üzenetedre általában harminc percen belül válaszolnak. Az LV Bet honlapja gyors és felhasználóbarát.

Ha inkább beszélnél szeretne valakivel, akkor az LV Bet telefonos ügyfélszolgálata készen áll a hívásfogadásra. Az LV Bet telefonos ügyfélszolgálat nem áll rendelkezésre a nap 24 órájában, de munkaidőben elérhető. A hívásokra általában 30 percen belül válaszolnak, de ez csúcsidőben több lehet. Az LV Bet a felhasználók számára egy kiterjedt GYIK részt is biztosít, amely a fiókodhoz való hozzáféréstől kezdve a fogadási termékeken át az általános LV Bet ügyfélszolgálatig számos kérdésre választ ad.

LVBet Sportfogadás Mobil használat

Az LVBET oldalán csak két lehetőséged van a mobilfogadásra: a mobilra optimalizált oldalukkal a telefon böngészőjében, vagy egy alkalmazással csak Android felhasználók számára.

Androidos telefon esetén az alkalmazás letöltését javasoljuk. Vagy egyszerűen jelentkezz be egy tetszőleges böngészőben bármely más telefonon. Mobilon az LVBET Sportfogadás gyors, zökkenőmentes és egyszerű kialakítású és működésű.

Az alkalmazás telepítése a Google Play-ről:

 • Menj a biztonsági beállításokhoz a készülék beállításainál, és engedélyezd az alkalmazás telepítését a Google Play-től eltérő forrásokból.
 • Töltsd le az alkalmazást az LV BET mobilalkalmazás oldaláról.
 • A letöltés befejezése után nyisd meg az alkalmazást, és telepítsd.

LVBet sportfogadás verdikt

Az LVBet egy kiváló sportfogadási oldal, érdemes megnézni, ha egy komoly, tényleg jó szolgáltatást nyújtó bukmékert keresel. A Fogadások csapata szerint mindenképpen javasolt közelebbről megismerkedni ezzel a bukmékerrel is.

 

5,0 rating

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legjobb Fogadóirodák
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
38,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
35,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
80,000 Ft
100% bónusz
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100 EUR
5,0 rating
üdvözlő bónusz:
80 000 HUF-ig
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
40,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
150,000 Ft+200 IP
4,5 rating
Bónusz legfeljebb::
80,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb::
170,000 Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000 HUF
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
200,000 HUF
4,8 rating
Befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés befizetési bónusz: 100%-os bónusz akár 100 EUR-ig + 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Üdvözlő Bónusz: 35 000 HUF-ig 100% bónusz
4,8 rating
Megduplázott Bónusz: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft
4,8 rating
Bónusz legfeljebb: 100%-os bónusz,akár 40.000 Ft